iGoodLifeNL

Member
 • Content count

  832
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

222 Very Good

About iGoodLifeNL

 • Rank
  Tarkov Runner
 • Birthday 05/27/1992

Recent Profile Visitors

1,616 profile views
 1. Nee er zijn aardig wat Nederlandse mensen op de forum, alleen niet actief in deze sectie.
 2. Moved to off-topic.
 3. Alstublieft @Cfxsquad haha
 4. Lieve vrienden! We presenteren graag de screenshots en de concept kunstwerken van de nieuwe locatie, die binnenkort verschijnt in Escape from Tarkov - the Shoreline. De kustlijn is de tweede dichtstbijzijnde plaats bij het militaire controlepunt bij de ingang van het havengebied - het evacuatiepunt Tarkov. Het wordt herkent door een merkbaar grotere grootte dan alle andere Tarkov locaties, evenals gevarieerde landschappen en objecten. Het grondgebied is gedeeltelijk een verlaten dorp, moderne privé-woning en velden, lange de kustlijn een boot, benzinestation, weerstation, mobiele basisstation en andere interessante plaatsen. Het belangrijkste punt is het grote resort "Azure Coast", bestaande uit meerdere gebouwen met een eigen waterkrachtcentrale. De hoofduitgang van de kaart bevindt zich naast de belangrijkste Russische strijdkrachtencontrolepunt bij de ingang van de haven.
 5. Geachte dutch community. Wegens technische problemen is mijn naam tijdelijk veranderd na iGoodLifeNL. Hopelijk geeft dit niet te veel verwarring. Uiteraard zijn PM's bij problemen of vragen nog steeds welkom. Met Vriendelijke Groet. iFunkyNL Maar voor nu eventjes. iGoodLifeNL
 6. Once closed beta ended succesfully there will be a open beta. #closed
 7. i will be streaming the event from the dev side.
 8. haha no just few tricks to create my own "FreeLook" angle so nothing is showing.
 9. What do you think of my first montage. it involves environments to ! Also topic moved as its in the wrong section.
 10. moved to off topic
 11. Hey jim ! er zijn 3 mogelijke exits uit factory. Waarvan 1 beschikbaar is voor iedereen, en 2 exits alleen beschikbaar voor mensen die de factory key ingame vinden. op de forums zijn er mappen beschikbaar met locaties van deze uitgangen. Wel moet ik er bij zeggen dat offline mode je loot en exp niet saved. maar ook verlies je niks als je dood gaat ! zie het als een "Training mode" mvg.
 12. Wrong section. #Moved to offtopic
 13. Pve "Offline looting" was disabled few patches ago, as this won't be in the final release "Full-game". This game is ment to be Hardcore.
 14. moved to weapon department
 15. I know that feeling, had it in night time