iGoodLifeNL

Member
 • Content count

  839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

232 Very Good

About iGoodLifeNL

 • Rank
  Tarkov Runner
 • Birthday 05/27/1992

Recent Profile Visitors

2,092 profile views
 1. Has much changed since last February?

  Come back ! there is no escaping Tarkov.
 2. Cannot get to lobby screen

  Guys ! Please use the search function before creating threads !
 3. In-Game Event "Kill Feed"

  Geachte Nederlandse community ! Graag wil ik jullie interesse in Escape From Tarkov belonen, En jullie de kans bieden keys te winnen voor vrienden ! Hopelijk komen er mooie game play filmpjes ! Iedereen succes.
 4. Art of trader "Peacekeeper"

  Soon
 5. Art Work Tadeusz Pilsudski "Peacekeeper"

  Een koopman genaamd Tadeusz Pilsudski (aka Peacekeeper) vestigde zich in de grenszone van Tarkov en koopt alles wat meer of minder waardevol was dat hij exporteerde. Zijn verspreiding van lokale westerse wapens, munitie en een deel van de militaire uitrusting is niet onopgemerkt gebleven. Hij spreekt vloeiend Russisch en is terughoudend en kort. Voert veel verschillende operaties uit, werk vaak vanuit de schaduw met zijn mensen. En gebruikt voorwaardelijke UNTAR middelen.
 6. De Shoreline locatie

  Nee er zijn aardig wat Nederlandse mensen op de forum, alleen niet actief in deze sectie.
 7. Ah... customs. I remember now...

  Moved to off-topic.
 8. De Shoreline locatie

  Alstublieft @Cfxsquad haha
 9. De Shoreline locatie

  Lieve vrienden! We presenteren graag de screenshots en de concept kunstwerken van de nieuwe locatie, die binnenkort verschijnt in Escape from Tarkov - the Shoreline. De kustlijn is de tweede dichtstbijzijnde plaats bij het militaire controlepunt bij de ingang van het havengebied - het evacuatiepunt Tarkov. Het wordt herkent door een merkbaar grotere grootte dan alle andere Tarkov locaties, evenals gevarieerde landschappen en objecten. Het grondgebied is gedeeltelijk een verlaten dorp, moderne privé-woning en velden, lange de kustlijn een boot, benzinestation, weerstation, mobiele basisstation en andere interessante plaatsen. Het belangrijkste punt is het grote resort "Azure Coast", bestaande uit meerdere gebouwen met een eigen waterkrachtcentrale. De hoofduitgang van de kaart bevindt zich naast de belangrijkste Russische strijdkrachtencontrolepunt bij de ingang van de haven.
 10. Naamsverandering

  Geachte dutch community. Wegens technische problemen is mijn naam tijdelijk veranderd na iGoodLifeNL. Hopelijk geeft dit niet te veel verwarring. Uiteraard zijn PM's bij problemen of vragen nog steeds welkom. Met Vriendelijke Groet. iFunkyNL Maar voor nu eventjes. iGoodLifeNL
 11. Promoting Tarkov with a free weekend

  Once closed beta ended succesfully there will be a open beta. #closed
 12. i will be streaming the event from the dev side.
 13. tactical insights for USEC V's BEAR

  moved to off topic
 14. Hulp en support.

  Hey jim ! er zijn 3 mogelijke exits uit factory. Waarvan 1 beschikbaar is voor iedereen, en 2 exits alleen beschikbaar voor mensen die de factory key ingame vinden. op de forums zijn er mappen beschikbaar met locaties van deze uitgangen. Wel moet ik er bij zeggen dat offline mode je loot en exp niet saved. maar ook verlies je niks als je dood gaat ! zie het als een "Training mode" mvg.