tim641

Emissar
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Positive

About tim641

 • Rank
  PMC operator

Recent Profile Visitors

872 profile views
 1. Hallo, escapers! Bedankt voor jullie support en intresse in Escape from Tarkov! We voelen ons vereerd om een community als jullie te hebben - Gehecht en altijd klaar om te helpen. Jullie hulp maakt het spel met de dag beter, door te testen en ideeën te geven bijvoorbeeld, en dat stellen wij erg op de prijs. Nu de open beta dichtbij is, en het spel steeds meer en meer inhoud krijgt, hebben we besloten Escape from Tarkov meer toegankelijk te maken voor mensen die niet Engels of Russisch zijn. In onze poging tot het vinden van de beste manier om het spel te vertalen zijn we erachter gekomen dat geen enkel bedrijf dit beter kan doen als jullie: De community!. Enthousiastelingen met een passie voor realistische FPS. Jullie bezitten de kennis om het spel te vertalen, en daarom hebben we besloten om de vertalings bestanden openbaar te maken voor jullie: https://translate.escapefromtarkov.com/ We stellen het op de prijs als jullie kunnen helpen met het beschikbaar maken van Escape from Tarkov voor spelers uit Nederland!
 2. New Screen Shots of the AKM and Shoreline Location!

  Damn thats good looking. Can't wait to try it out That pmag looks amazing aswell
 3. Beste vrienden! Vandaag zullen we jullie iets vertellen over hoe de ontwikkeling van Escape from Tarkov ervoor staat. Voorlopig ligt de focus op het oplossen van problemen en bugs, wat veel zorgvuldig werk vereist. Het EFT project is voorbij de beta grens, en een nieuwe ontwikkelingsfase is begonnen. Terwijl we informatie verzamelen op het gebied van community gerichte hulp, en op het gebied van streamers en bloggers, hebben we besloten om de geplande update van eind september uit te stellen, en te focussen op de grotere belangrijke problemen. In andere woorden: We hebben besloten de prioriteit te leggen bij het oplossen van serieuze bugs, en we zijn bezig met de prestaties van het spel verbeteren. Op het moment hebben we veel dingen gedaan die niet geplant waren voor de patch die eind september uit zou komen. Bijvoorbeeld: We hebben problemen met geluidseffecten opgelost, Het damage systeem is aangepast voor kapotte lichaamsdelen, de bewegingen van je character zijn vloeiender, betere netwerk synchronizatie, en matchmaking problemen zijn opgelost. Verder zijn er verbeteringen met het spawn systeem, de loot is aangepast, het efficient gebruiken van werkgeheugen (ram) is verbeterd, verbeteringen rondom de gameplay, en nog veel meer. Naast dit alles, zijn we nogsteeds bezig met het maken en toevoegen van nieuwe content. In de volgende updates kunnen jullie bijvoorbeeld: Blind-fire functionaliteit, werkende buttstocks, breeklampjes, en een underbarrel grenade launcher. Verder komen er nieuwe wapen attachment, de AKM, een nieuwe trader, Nieuwe uitrusting, nieuwe voorwerpen, en quests. Ook het tweede deel van de shoreline locatie is in de laatste fase van de ontwikkeling. Verder is er ook een nieuwe locatie waar aan gewerkt word, Die onder andere een groot winkelcentrum bevat. Het voornamenlijkste doel van het Escape from Tarkov developer team is om de gameplay zo vloeiend en goed mogenlijk te laten verlopen, en om het spel te optimalizeren - niet alleen op het gebied van graphics - maar ook op het gebied van de prestaties, en het netwerk. Vanzelfsprekend zijn we de Cheaters ook niet vergeten. Ze worden nu op dagelijkse basis ontdekt, en verbannen. Op het moment zijn er al 1400 oneerlijke spelers verbannen door de in-game anticheat software. De volgende grote fase word de start van de open beta. Hier word binnenkort meer over bekend gemaakt. Bedankt voor jullie support! Battlestate Games Team.
 4. Beste escapers, Trots presenteren wij de patch notes voor de hotfix 0.2.133.457 voor de Escape from Tarkov beta. Deze hotfix zal problemen oplossen die sinds de 0.2.120.435 patch tevoorschijn zijn gekomen. We hopen dat deze fixes jullie een betere ervaring gaan geven. Toegevoegd: Nieuwe prapor quest AI verbeteringen: AI Nauwkeurigheid is verbeterd Opgelost: Een bug die ervoor zorgt dat bots te dicht bij spelers spawnde Meerdere wapen exploits Quest bug die zodra je twee quest items zoekt in één locatie ervoor zorgde dat één van de missies mislukt, of één van de items liet verdwijnen. Bug die quest items deed dupliceren in de quest stash Bug die ervoor zorgde dat je een quest niet kon afmaken door andere tijdsinstellingen op je PC Afwezigheid van de gebaren als je een knife had Oplossingen op de locatie: factory Een paar kleine optimalisaties op Customs Exploits op Customs Quest icons De kans dat bepaalde voorwerpen spawnen is aangepast Veranderd: De hoeveelheid Experience die je krijgt van Medische items is verlaagd De snelheid van de dag/nacht cyclus is verhoogd naar 4.5x
 5. Escape from Tarkov op GamesCom 2017

  Klopt, Engels voor radio beacons. Het zijn een soort radiozenders gemaakt voor navigatie. Geen idee of het een echt correct nederlands woord is aangezien ik het woord normaal bijna altijd in het engels gebruik, Maar volgens wikipedia is het daadwerkelijk een nederlands woord
 6. 7 Dagen alpha acces keys giveaway

  Klopt, Heb de datum aangepast. En belgen mogen uiteraard ook meedoen en maken net zoveel kans als nederlanders
 7. 7 Dagen alpha acces keys giveaway

  Beste nederlanders en belgen, Ik mag 5 keys weggeven waarmee jij Escape from Tarkov 7 dagen kan uitproberen! Wat je hiervoor moet doen is een reactie achter laten wat jou het leuksts lijkt aan Escape from Tarkov. De winnaars worden 2-9-2017 (komende zaterdag) bekend gemaakt rond 19:00 nederlandse tijd. Succes allemaal!
 8. Escape from Tarkov at GamesCom 2017

  Can't wait to see some quest gameplay!
 9. Beste spelers, Dit jaar zal Battlestate Games meedoen aan de grootste game bijeenkomst in europa, namenlijk: Gamescom. Gamescom zal plaatsvinden in Keulen, Duitsland. Dit jaar zal EFT voor de pers speelbaar zijn. zij de langverwachte closed beta spelen, en nieuwe onderdelen zoals het quest systeem. Het quest systeem draait vooral om de verschillende opdrachten die door traders uitgedeeld worden. Door deze opdrachten uit te voeren, Verbeter je de relatie met de traders waardoor je meer quests krijgt, en XP en andere beloningen krijgt. Door alle quests één voor één te doen duik je steeds dieper in de wereld van EFT. Langzaam maar zeker krijg je informatie over wat er gaande is in de stad, Je komt achter de motivaties van de traders, en aan de hand daarvan maak je beslissingen die het beste met je character overeen komen. Sommige quests veroorzaken straffen of beperkingen als je lang doet over een bepaalde quests, En sommige quests kunnen de relaties met andere traders verslechteren. Het doel achter deze opdrachten kan verschillend zijn zoals: Zoek een item, Zoek een specifieke plek, Ruil opdrachten, Met andere traders omgaan, Specifieke personen neerhalen, Of radiobaken's en stoorzenders plaatsen. Er is uiteraard ook aan de mensen gedacht die niet aanwezig kunnen zijn. Voor jullie is er een live uitzending van de twitch stage show (woensdag 23 augustus om 15:30 - 15:45 ). Tijdens deze show word er gameplay van het nieuwe quest systeem laten zien, en antwoorden we vragen. Verder worden er ook Closed Beta testing keys weggegeven.
 10. De eerste beta wave is begonnen!

  De waves met toegang tot de beta zijn zojuist begonnen! Over een paar minuten krijgen de eerste pre-order eigenaren toegang tot de langverwachte beta! In de beta kan je meerdere dingen verwachten zoals: de grootste locatie van het spel verwachten genaamd: Shoreline, een grote variatie van wapens en munitie, een economie systeem en het verzekerings systeem. Veel succes allemaal!
 11. Escape from Tarkov is in een nieuwe development fase - De closed beta test fase. Alle mensen die een early acces pakket gekocht hebben, krijgen toegang tot de gesloten beta. De toegang tot de beta word uitgerold in waves, en dit word zo snel mogenlijk gedaan. Binnen een week, krijgt elke eigenaar van een pre-order pakket een mail met instructies om te deelnemen aan de beta. Spelers die eerder een pre-order pakket gekocht hebben als anderen, krijgen eerder toegang. Nieuwe spelers kunnen na de laatste wave van de komende week uiteraard gelijk spelen na hun aankoop. Als gevolg van de nieuwe fase, krijgt het spel een groot aantal nieuwe updates: Het eerste gedeelte van de grootste locatie - Shoreline De balans van de locaties die op het moment beschikbaar zijn is verbeterd, en er zijn nieuwe plekken om te ontdekken. Meer handige items, Medicijnen, en uitrusting Een geadvanceerd arsenal van wapens en wapen modificaties. Het economie en verzekeringssysteem is beter gebalanceerd General chat heeft nu nieuwe functies om spelers te zoeken om mee te spelen, en andere informatie. Er is geen geheimhoudingsverklaring voor de Closed Beta. Alle spelers mogen video's en screenshots maken, en dat online posten. Leer meer over de plannen van het testen van het project, en pre-order het spel op De officiele website van het project
 12. Graag kondigen wij de installatie van de Beta patch 0.2.67.302 aan. De installatie staat geplant om binnen 2 uur klaar te zijn. Nadat de installatie compleet is, Kunnen alle alpha testers de launcher opstarten en de nieuwe versie van het spel downloaden. De voorafgaande patchnotes kunnen Hier gevonden worden. Bedankt voor jullie geduld en begrip.
 13. When do you think Beta will arrive? [Poll]

  An update on the game's development went out Yesterday..
 14. NL/BE Escape From tarkov Discord!

  Ben jij opzoek naar andere Nederlandstalige mensen om mee te spelen? Join dan nu de discord! De discord is van @1mRAAAH
 15. Graag presenteren wij de voorafgaande veranderingen in de patch 0.2.6*.2**. Na deze patch gaat Escape From Tarkov de closed beta test fase in. Toegevoegd: Grote veranderingen aan het weer systeem Je character glijd nu van stijle objecten af Shoreline locatie (op dit moment de helft van de locatie) Optimalizaties: Ram gebruik is geoptimalizeerd Het animatie systeem is geoptimalizeerd Balans veranderingen op de locaties: Customs en Factory AI optimalizaties: Bots kunnen niet meer perfect door gras zien Verschillende stem geluiden toegevoegd voor verschillende situaties Sniper's schieten nu minder snel als je op grote afstand ben. Bots reageren nu op het geluid van deuren en kisten die openen Spelers worden sneller opgemerkt door bots zodra je schiet Bots reageren nu als ze geraakt worden Bots kunnen nu lichamen checken -Als het lichaam een PMC character is, kan de bot een kogel schieten voor de zekerheid. - Als het lichaam van een scav is, of van dezelfde groep, Kan hij opzoek gaan naar de moordenaar. Opgelost: Bug waarbij omgevingsgeluid verdween Het ''Maan effect'' in scopes bij verschillende FOV instellingen Een bug die het verzekeren van items die aan wapens zitten tegen ging Een bug dat je character vast liet lopen in de axe sla animatie Een bug die ervoor zorgt dat je character's movement speed naar 0 werd gezet na het doorzoeken van crates Visuele oplossingen van de global chat Visuele oplossingen gerelateerd aan kogels Een bug die het selecteren van dag of nacht in offline mode tegen ging Verschillende interface oplossingen Aangepast: Verbeteringen van je character's beweging, controle, en physics.