Jump to content

tim641

Member
 • Content count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Positive

About tim641

 • Rank
  PMC operator

Recent Profile Visitors

1,536 profile views
 1. tim641

  geld terug

  Volgens mij is het punt hier dat Battlestate games geen Europees bedrijf is. Battlestate games is namenlijk russisch. Wat je rechten op dit gebied zijn kan ik je niet vertellen, Het enige wat ik weet is dat in de ToS aangegeven staat dat er geen refunds plaats vinden. Voor zover ik weet kan Battlestate Games hier ook niet voor in de problemen komen, omdat hun dus een bedrijf zijn in rusland.
 2. tim641

  geld terug

  In de ToS (waarmee je akkoord bent gegaan tijdens het kopen van het product) ben je akkoord gegaan met staat duidelijk aangegeven dat refunds niet mogenlijk zijn. Hetzelfde principe kan je terugvinden bij bijvoorbeeld Playstation, waar je na het opstarten van je spel geen mogenlijkheid meer hebt om je geld terug te krijgen, omdat je daarmee akkoord ben gegaan door de ToS (terms of service) hebt geaccepteerd
 3. Beste vrienden! Hierbij kondigen wij de start aan van de nieuwe Escape from Tarkov tekst roleplay game. De actie vind plaats in de Norvinsk regio en de steden van Tarkov. De tekst RPG is grotendeels gemaakt door het community gedeelte, met een beetje hulp van de game makers, En de rest van de ontwikkelaars zijn nog druk bezig met het ontwikkelen van het basis spel! Je krijgt de kans om jezelf in de schoenen te zetten van een man die van veel dingen meemaakt in een speciale economische zone in Rusland, waar de situatie met de dag moeilijker word. Non-stop geweld in de straten van Tarkov zorgt voor veel paniek bij de burgers, die grotendeels de stad verlaten hebben. Degene die over zijn, komen samen om te vechten voor de stad. De hebzuchtige boeven stoppen voor niks. zelfs moord op burgers en directe confrontaties met twee privé-militaire bedrijven laten hen onversaagd achter. In de tekst roleplay game kan je de realiteit en fantasie samen laten komen. Hoe ben je in Tarkov terecht gekomen? Wat is je achtergrond? Wat zijn de mijlpalen van jou virtuele biografie? De beloningen en de gevechten? Deze en veel andere vragen zou je moeten beantwoorden bij het aanmaken van je karakter. Nadat je je standaard uitrusting hebt ontvangen, kan je alleen, of in een groep in Tarkov stappen door een van de ingangen. Wat ligt er te wachten op jou? Wie weet! Je kunt er ideeën over krijgen door de onderschepte berichten te lezen, het bulletin te gebruiken of de gesprekken en geruchten in de bar van de huursoldaten af te luisteren. Het hoofddoel van het spel is hetzelfde als in Escape from Tarkov, namelijk: uit tarkov ontsnappen. Hoe doe je dit? Dat moet iedereen individueel uitzoeken. De eerste stap is jezelf aanpassen aan de omstandigheden en leren overleven, Betrouwbare partners zoeken, Betere kwaliteit uitrusting vinden en contacten leggen met andere groepen. Ook zijn er verschillende opdrachten waarvan de beloningen hoog kunnen oplopen. Verder zullen de spontane vuurgevechten en ontmoetingen die verzorgd worden door een speciaal combat systeem je vermaakt houden. Tijdens je dienst heb je een wapen, en uitrustings winkel, een karakter uitgerust met wapens, en een game master die je op de hoogte houd over de resultaten van jou acties. Als jullie nog vragen hebben, beantwoorden we die graag.
 4. tim641

  geld terug

  Je geld terug krijgen is helaas niet mogenlijk.
 5. tim641

  Fort M body armor

  Wat ik vaak doe als ik fort armor nodig heb is een pistol of ak o.i.d pakken, en shoreline spelen. dan aan het begin snel naar de spa rennen (het grote gebouw in het midden). daar kom ik best vaak spelers met fort armor tegen.
 6. tim641

  De vertaling's campagne: jouw spel, jouw taal.

  Ik denk dat inderdaad de meeste Nederlanders hier geen gebruik van gaan maken, Maar de optie voor de mensen die het wel willen is natuurlijk altijd handig.
 7. Hallo, escapers! Bedankt voor jullie support en intresse in Escape from Tarkov! We voelen ons vereerd om een community als jullie te hebben - Gehecht en altijd klaar om te helpen. Jullie hulp maakt het spel met de dag beter, door te testen en ideeën te geven bijvoorbeeld, en dat stellen wij erg op de prijs. Nu de open beta dichtbij is, en het spel steeds meer en meer inhoud krijgt, hebben we besloten Escape from Tarkov meer toegankelijk te maken voor mensen die niet Engels of Russisch zijn. In onze poging tot het vinden van de beste manier om het spel te vertalen zijn we erachter gekomen dat geen enkel bedrijf dit beter kan doen als jullie: De community!. Enthousiastelingen met een passie voor realistische FPS. Jullie bezitten de kennis om het spel te vertalen, en daarom hebben we besloten om de vertalings bestanden openbaar te maken voor jullie: https://translate.escapefromtarkov.com/ We stellen het op de prijs als jullie kunnen helpen met het beschikbaar maken van Escape from Tarkov voor spelers uit Nederland!
 8. Damn thats good looking. Can't wait to try it out That pmag looks amazing aswell
 9. Beste vrienden! Vandaag zullen we jullie iets vertellen over hoe de ontwikkeling van Escape from Tarkov ervoor staat. Voorlopig ligt de focus op het oplossen van problemen en bugs, wat veel zorgvuldig werk vereist. Het EFT project is voorbij de beta grens, en een nieuwe ontwikkelingsfase is begonnen. Terwijl we informatie verzamelen op het gebied van community gerichte hulp, en op het gebied van streamers en bloggers, hebben we besloten om de geplande update van eind september uit te stellen, en te focussen op de grotere belangrijke problemen. In andere woorden: We hebben besloten de prioriteit te leggen bij het oplossen van serieuze bugs, en we zijn bezig met de prestaties van het spel verbeteren. Op het moment hebben we veel dingen gedaan die niet geplant waren voor de patch die eind september uit zou komen. Bijvoorbeeld: We hebben problemen met geluidseffecten opgelost, Het damage systeem is aangepast voor kapotte lichaamsdelen, de bewegingen van je character zijn vloeiender, betere netwerk synchronizatie, en matchmaking problemen zijn opgelost. Verder zijn er verbeteringen met het spawn systeem, de loot is aangepast, het efficient gebruiken van werkgeheugen (ram) is verbeterd, verbeteringen rondom de gameplay, en nog veel meer. Naast dit alles, zijn we nogsteeds bezig met het maken en toevoegen van nieuwe content. In de volgende updates kunnen jullie bijvoorbeeld: Blind-fire functionaliteit, werkende buttstocks, breeklampjes, en een underbarrel grenade launcher. Verder komen er nieuwe wapen attachment, de AKM, een nieuwe trader, Nieuwe uitrusting, nieuwe voorwerpen, en quests. Ook het tweede deel van de shoreline locatie is in de laatste fase van de ontwikkeling. Verder is er ook een nieuwe locatie waar aan gewerkt word, Die onder andere een groot winkelcentrum bevat. Het voornamenlijkste doel van het Escape from Tarkov developer team is om de gameplay zo vloeiend en goed mogenlijk te laten verlopen, en om het spel te optimalizeren - niet alleen op het gebied van graphics - maar ook op het gebied van de prestaties, en het netwerk. Vanzelfsprekend zijn we de Cheaters ook niet vergeten. Ze worden nu op dagelijkse basis ontdekt, en verbannen. Op het moment zijn er al 1400 oneerlijke spelers verbannen door de in-game anticheat software. De volgende grote fase word de start van de open beta. Hier word binnenkort meer over bekend gemaakt. Bedankt voor jullie support! Battlestate Games Team.
 10. Beste escapers, Trots presenteren wij de patch notes voor de hotfix 0.2.133.457 voor de Escape from Tarkov beta. Deze hotfix zal problemen oplossen die sinds de 0.2.120.435 patch tevoorschijn zijn gekomen. We hopen dat deze fixes jullie een betere ervaring gaan geven. Toegevoegd: Nieuwe prapor quest AI verbeteringen: AI Nauwkeurigheid is verbeterd Opgelost: Een bug die ervoor zorgt dat bots te dicht bij spelers spawnde Meerdere wapen exploits Quest bug die zodra je twee quest items zoekt in één locatie ervoor zorgde dat één van de missies mislukt, of één van de items liet verdwijnen. Bug die quest items deed dupliceren in de quest stash Bug die ervoor zorgde dat je een quest niet kon afmaken door andere tijdsinstellingen op je PC Afwezigheid van de gebaren als je een knife had Oplossingen op de locatie: factory Een paar kleine optimalisaties op Customs Exploits op Customs Quest icons De kans dat bepaalde voorwerpen spawnen is aangepast Veranderd: De hoeveelheid Experience die je krijgt van Medische items is verlaagd De snelheid van de dag/nacht cyclus is verhoogd naar 4.5x
 11. tim641

  Escape from Tarkov op GamesCom 2017

  Klopt, Engels voor radio beacons. Het zijn een soort radiozenders gemaakt voor navigatie. Geen idee of het een echt correct nederlands woord is aangezien ik het woord normaal bijna altijd in het engels gebruik, Maar volgens wikipedia is het daadwerkelijk een nederlands woord
 12. tim641

  7 Dagen alpha acces keys giveaway

  Klopt, Heb de datum aangepast. En belgen mogen uiteraard ook meedoen en maken net zoveel kans als nederlanders
 13. tim641

  7 Dagen alpha acces keys giveaway

  Beste nederlanders en belgen, Ik mag 5 keys weggeven waarmee jij Escape from Tarkov 7 dagen kan uitproberen! Wat je hiervoor moet doen is een reactie achter laten wat jou het leuksts lijkt aan Escape from Tarkov. De winnaars worden 2-9-2017 (komende zaterdag) bekend gemaakt rond 19:00 nederlandse tijd. Succes allemaal!
 14. tim641

  Escape from Tarkov at GamesCom 2017

  Can't wait to see some quest gameplay!
 15. Beste spelers, Dit jaar zal Battlestate Games meedoen aan de grootste game bijeenkomst in europa, namenlijk: Gamescom. Gamescom zal plaatsvinden in Keulen, Duitsland. Dit jaar zal EFT voor de pers speelbaar zijn. zij de langverwachte closed beta spelen, en nieuwe onderdelen zoals het quest systeem. Het quest systeem draait vooral om de verschillende opdrachten die door traders uitgedeeld worden. Door deze opdrachten uit te voeren, Verbeter je de relatie met de traders waardoor je meer quests krijgt, en XP en andere beloningen krijgt. Door alle quests één voor één te doen duik je steeds dieper in de wereld van EFT. Langzaam maar zeker krijg je informatie over wat er gaande is in de stad, Je komt achter de motivaties van de traders, en aan de hand daarvan maak je beslissingen die het beste met je character overeen komen. Sommige quests veroorzaken straffen of beperkingen als je lang doet over een bepaalde quests, En sommige quests kunnen de relaties met andere traders verslechteren. Het doel achter deze opdrachten kan verschillend zijn zoals: Zoek een item, Zoek een specifieke plek, Ruil opdrachten, Met andere traders omgaan, Specifieke personen neerhalen, Of radiobaken's en stoorzenders plaatsen. Er is uiteraard ook aan de mensen gedacht die niet aanwezig kunnen zijn. Voor jullie is er een live uitzending van de twitch stage show (woensdag 23 augustus om 15:30 - 15:45 ). Tijdens deze show word er gameplay van het nieuwe quest systeem laten zien, en antwoorden we vragen. Verder worden er ook Closed Beta testing keys weggegeven.
×