Danez-Plys

Member
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Danez-Plys

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/22/1978

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Devils Recon søger danskere :)

  Hey. Du vil godt kunne spille med 8 gb ram, men vil klart anbefaler at du smider 8 gb ram mere i for at få den bedste oplevelse med EFT. Dog skal det siges at selv om man har 16 gb ram kan man sagtens opleve lag og div. Man skal huske på at det stadig er en beta vi spiller på. Og skulle du få lyst, er du selvfølgelig velkommen til at komme på discord og snakke med os. Vi er som regel mellem 2 og 6 mand der er på i løbet af dagen. Smid dine discord oplysninger og så får vi dig fundet. Happy EFT runs. Plys.
 2. Danskere? :)

  Jamen det vil vi skam gerne, vi har jo snakket om en clan/squad så kunne være rigtig fedt hvis i har lyst. Hvordan får vi kontakt, Steam/Facebok/PB her inde ?
 3. is it possible to get a refund

  Nop.
 4. Danskere? :)

  Hejsa. ja vi er en lille gruppe der spiller, vi er 3 mand der spiller regelmæssigt. Vi spiller både som gruppe og solo mens vi er på Discord. Vi har netop lavet en lille clan/squad som vi vil prøve og få lidt liv i, vi er nogle gamle nisser fra 39 år og op efter men har spillet EFT i et stykke tid efter hånden. Vi kalder os for Devels Recon, DR i forkortelse. Så skulle du have lyst, så smid en besked har inde så finder vi ud af noget.
 5. Closed Beta will start in July!

  Because I have played the game for a while now, and every time there comes a new patch, we get wiped. I thought when i mede this every one see it whose a joke I made. I am Danish, so I got a lot of black humor, sorry.
 6. Closed Beta will start in July!

  Ooh, it will.... ( som irony may occur )
 7. Closed Beta will start in July!

  Haven't got the factory key yet, after the last patch came out, so please hold the CBT back until I get a hold of that key.
 8. LOL EFT just went from realistic to CS, COD and BF 1 to 4 in a second. Ha ha ha.
 9. Closed Beta Testing: Additional Info

  Got kill a couple off days ago by a jump shooting player on Woods, so the kids from COD a already a in the game. He was jumping with an AK and got me with 3 shots, and I whose blasting my shotgun at him at close ranges.. LOL. So the kids a here..... Recoded the shot out.
 10. Er der Nogen DK's?

  Hey Kaddoura. Vi bruger ikke Discord men TS, men hvis du er klar på det så har vi en TS rum vi låner.
 11. "The Clash" - new Scavs video

  Great little film. Just make me want to play the game more.
 12. How old are you?

  38, from Danmark.
 13. #1 EFT Discord (Unofficial)

  We're some Danish gays plying EFT together and we're using TS and we probably stick with that. But I think it's a great thing you got going there.
 14. Er der Nogen DK's?

  Hejsa. Min bror og jeg spiller og EFT og er sikker på at vi også kunne være klar på at team op med nogen. Kunne jo være sjovt at prøve lidt andet ind kun ham og jeg. Vi bruger så TS, da det er hvad vi også bruger i CS-GO. ps. Vi er begge over de 30 og tæt på de 40 år, hvis nogen mener at alder har nogen betydning for at spille sammen. // Danez-Plys