Shibby

Emissar
 • Content count

  779
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 Very Good

About Shibby

 • Rank
  Tarkov Runner

Recent Profile Visitors

1,420 profile views
 1. 20% discount in celebration of February 23

  Cmon ppl take advantage and buy Tarkov Now!
 2. В чест на Деня на защитниците на родината, компанията Battlestate Games предлага 20% отстъпка за всички пакети Escape from Tarkov от 23 февруари до 25 февруари 2018 година! Отстъпката е налична само в рамките на тези два дни: от 00:10 MSK 23 февруари 2018 до 23:50 MSK 25 февруари 2018 година.
 3. Tarkov Fan Art

  Nice job
 4. Tarkov Fan Art #2

  Nice
 5. Glock 17 Gen3 Снимки

  Уважаеми играчи,толкова сме развълнувани от предстоящия пач, че решихме да не задържаме повече топката! Сега, момента които всички чакате, разкриването на новия Glock 17 Gen3, който ще дойде в търговеца близо до вас! Ще има 30 модела за това, така че ще можете да направите Glock-а на вашите мечти. Насладете се!
 6. Glock 17 Gen3 Screenshots!

  Niceeeee
 7. Ето малко видеа,които успях да намеря в нета. Всеки, който намери нещо интересно може да го сложи тук. (Само Видео)
 8. Will they ever stop whiping stash

  No, there will be more whips until the game is released.
 9. BG-server for EFT

  https://discord.io/eftbgcommunity
 10. BG-server for EFT

  Вече има направен EFT дискорд, ако желаете може да се присъедините ти и приятелите ти.
 11. An unbelievable story...

  Nice I also like the flickering graphics
 12. patch 0.7.4

  #Locked
 13. Уважаеми играчи, бихме искали да ви информираме, че сме наясно с съществуващите проблеми и работим постоянно за прилагането на надежден и високопроизводителен мрежови код. Предстоящите актуализации са насочени към подобряване на качеството и скоростта на мрежовата комуникация в играта. Имаме удоволствието да Ви представим предварителните бележки за пача 0.7.4. ** на предстоящия пая. Ще бъде инсталиран в близко бъдеще. Няма да има изтриване! Добавено: Нова каска 6B47 NSPU-M Нощен оптика Приставката за тръба на ротор 43 за AS Val Surefire XC1 Тактическо фенерче Glock Tactical GL21 комбинирано фенерче и лазерно обозначение блок Hera Arms CQR Тактическа дръжка Hera Arms CQR дръжка за пистолет Vendetta прецизност VP-09 Стъклена спирачка Добавена е механика за изключване на оръжия и модификации. В момента за целите на теста може да се прилага само за новите оръжия и моделите. Добавени са 5 нови куеста на Терапевта Добавени са карти на курорта "Azure Coast" и местоположението Shoreline Съдържание, което ще бъде отключено след стартирането на пача: Нов търговец, Механик Glock 17 Gen3 9x19 в стандартен комплект за издаване и 30 модела за него Оптимизации: Оптимизиране на ефективността на сървъра Първото повторение на оптимизирането на мрежовия код е завършено Поправено: Визуалните артефакти при превключване на режимите на увеличение на определени оптки Застраховката сега показва правилното време, оставащо до връщането, ако надвишава 24 часа Поправени бъгове с натрупване нива лоялност на търговеците и правилното им показване на екрана Панелът за бърз достъп вече се показва правилно в нападението с опцията "винаги да се показват елементите на потребителския интерфейс" Бутоните Завършване и ОК вече не се дублират Прозорецът за разделяне на купчината показва общия брой елементи на купчината (преди това беше ограничен до 4 знака) Времето за разполагане на местоположението се увеличи до 20 секунди Когато се премествате от буквата, парите се преместват в скривалището чрез CTRL + CLICK На екрана в лоби приятелите ви сега се показват точно под псевдонима ви На екрана за прехвърляне на артикули вече можете да отваряте контейнери, жилетки, раници и т.н. Броят на смъртните случаи и убийствата в статистиката вече не се дублира Промени: ALT + CLICK сега поставя оборудване в свободния слот на героя Променен е приоритета на движението на вещите CTRL + CLICK сега премества всеки пълнител веднага в жилетката / гръдния кош Всеки артикул, получен чрез търговия или модификация на оръжие, ще бъде преместен в скривалището на героя Героят ви може да се опита да скочи със счупени крака или крака с 0 ударни точки, падне ли ще понесе щети Вече не може да задържате дъха си без да се прицелвате Променена е връзката между възстановяването на издръжливостта и оставащото количество издръжливост, в зависимост от количеството енергия, което героят има. При енергията 0 издръжливостта се възстановява по-бавно и се изразходва по-бързо
 14. Maps of Tarkov

  Impressive !