Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'perf'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Text RPG
    • Общий раздел
    • General Discussion
  • Sherpas
    • Общий раздел
    • General Discussion
    • Руководство по игре/Гайды
    • Game Guides/Tutorials
  • Emissaries
    • Общий раздел
    • General Discussion
  • Russian speaking forum
    • Правила форума
    • Официальное русское коммьюнити Discord
    • Новости проекта
    • Игровой форум
    • Оружейный департамент
    • Разработчикам
    • Поддержка сайта и форума
    • Свободный раздел
  • English speaking forum
    • Forum rules
    • Official Discord English Community
    • Project news
    • General game forum
    • Weapons department
    • For developers
    • Website and forum support
    • Off-topic
  • Deutschsprachiges Forum
    • Forumregeln
    • Projektnachrichten
    • Waffenabteilung
    • Allgemeines Spielforum
    • Off-Themen
  • Multilingual forum
    • Multilingual forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Not sure if this is the place for it but if not hopefully a mod can put it where it belongs. Prior to the latest 2 hotfixes game ran fine on medium settings on my rig but since then performance has tanked on the bigger, busier maps like reserve and interchange. Smaller maps like customs still ran ok though. Tried every solution on the forums with no luck and after some more investigation and troubleshooting found that my RAM was maxing out where it hadn't been pre-patches. Creating Virtual Memory on my HDD helped out with the issues and hopefully it holds up or a fix is found without having to resort to this. Specs: Intel Core i5 6500 GTX 1060 3GB HyperX Savage DDR4 8GB(2x4 2133) 275GB M.2 SSD(Game installed here) 1TB HDD(Virtual memory created here)
  2. I've noticed a large memory leak. When I launch, the game uses about 3,000mb of VRAM, but after only a few minutes, it's using 5,000mb, and after 40 minutes, I run out of memory and my pc black screens and crashes. I think part of that problem is the fact I have a multi-core gpu (8x) The issue being I have 128GB of VRAM, but the game can only use one core (16gb). Pls help.
×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2