Jump to content
Sign in to follow this  
DrnoisewaterPHD

Black Screen No signal

Recommended Posts

DrnoisewaterPHD

Since the most recent update, every time I play a raid, within the first 10 minutes I get a black screen and no signal.  I've done everything possible on my end. Updated drivers, didnt work, rolled them back, didnt work, updated windows, used a different cable, different monitor, made sure all my hardware was snug, turned off overlays, turned off geforce exp, checked games cache, checked game integrity, reinstalled the game, and I still get the black screen no signal.  Been like this for almost a week, can't play the game and I've lost sooo much money and gear from this. Opened a ticket and still haven't heard back.  What the hell is happening

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheWay

@DrnoisewaterPHD

Hello sir,

please await the answer from our support specialists, they are going through every ticket, as soon as they will reach yours they will do their best to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Punisher_1

Hi I am too having the same exact issue and the game us un-playable at the moment.

I'm running a Nvidia GTX 1080 with the latest updates and have done the same as DRnoisewater and then some. I also posted in the forums and contacted support. because the issue is so random and there is no way to report the bug because I have no video and must restart my PC. And,well the game does not crash simply lose video signal, teamspeak and audio still works. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kilgorsmudge

having similar issue, monitor  dell s3220dgf  using g-sync/freesync with 1080ti nvidia 442.19 (displayport cable used).  not sure why i get a monitor signal loss for 1-3seconds or so then come back on. 

one suspect idea was that i am having framerate drops and its dropping its sync or refresh and switching back on when frames kick back up.  Not sure if this is even plausible.  

looking for any feedback on this and will be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SickaBoom

I have a similar issue when starting a game and when im alt tabbing between a game and any other window.
Black screen -> Monitor looking for signal --> cant find it and i have to restart the pc.
Game is still working because i hear the menu sounds of hovering over a button if i move my mouse and so on.

Game is kinda playable, but today I had to reconnect to woods after alt tabbing to find a map with Jaegers camp..

Share this post


Link to post
Share on other sites
barbarus

black screen and no signal detected same happen to me but most of the time on hideout and recently on raid too.
i think this dumb DEVS have force enable gpu legacy
spacer.png
because same thing happen in different game if i enable this i get the same problem like on tarkov with black screen.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2