Jump to content
Sign in to follow this  
MorganAnarchy

disconnection on St. Louis servers

Recommended Posts

MorganAnarchy

i was trying to enter as scav on factory in the my area server St. Louis at 21:56 ish  CST and was disconnected from the server 7 times for that raid while trying to go in. i have clips for each attempt. is there a place to report the server issue for a heads up for the tech team?

Edited by MorganAnarchy

Share this post


Link to post
Share on other sites
SethSno

I had the same issue a dew days ago on the St. Louis servers as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wut_am_i_doing

I'm in Australia, currently can't get onto a game, sits on the "awaiting players" or "awaiting session start" screen for ages.   If I reset it tells me I'm still in a raid, but never gets past those two screens mentioned above.

Frustrating

Share this post


Link to post
Share on other sites
wut_am_i_doing

Reset PC, re-logged on, and Prapor tells me he's looking for my gear. 

 

So it seems the server thinks I was playing, spawned me,  I got killed and now I've lost all my gear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2