Jump to content
Dorado213

Have not been able to get into a raid since patch

Recommended Posts

Dorado213
Posted (edited)

So since the weight overhaul patch, i have not been able to get into a raid due to getting the error "server connection lost" as soon as the game starts or before the raid timer starts. i've put in bug reports, support tickets and was told that the issue had been fixed but it has not. A hand full of people are not able to play the game at all due to this bug. i went into my logs and looked at what was going on to try to understand but i don't have the knowledge to fully comprehend what is happening so maybe someone with expertise or knowledge can tell me. I'm honestly ridiculously frustrated that i cant play AT ALL, any help is GREATLY appreciated

2020-03-14 22:46:12.692 -07:00|0.12.4.6297|Error|Default|Async operation without completion callback| 
2020-03-14 22:46:13.737 -07:00|0.12.4.6297|Error|Default|NetworkGame.StopCoroutine error:Server connection lost| 
2020-03-14 22:46:13.754 -07:00|0.12.4.6297|Error|Default|Game stopped error:Server connection lost

Edited by Dorado213
Typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2