Jump to content
Sign in to follow this  
ZermanGR

Σύντομες ερωτήσεις και απαντήσεις με ερωτήσεις των Emissars και παικτών

Recommended Posts

ZermanGR

Φίλοι, αποφασίσαμε να θέσουμε στον Nikita Buyanov μερικές ερωτήσεις. Το υλικό συλλέχθηκε από απεσταλμένους και παίκτες. Σας παρουσιάζουμε μια μικρή μίνι συνέντευξη.

Ερώτηση: Πώς ήρθε η ιδέα για τη δημιουργία της ταινίας "RAID" στο στούντιο; Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για την αρχή της παραγωγής της σειράς: η προέλευση της ιδέας, πώς ο Anton Rosenberg μπήκε στο έργο, πώς πήγε η παραγωγή, αν o Νικήτα ήταν στο σετ, είναι η σειρά «RAID» που σχετίζεται με μελλοντική πλοκή;

Απάντηση: Κάναμε το πρώτο τρέιλερ και στη συνέχεια δημιουργήθηκε η ιδέα να γυρίσουμε τις περιπέτειες αυτών των δύο συντρόφων με τη μορφή μιας σειράς, αλλά σε πλήρη CGi. Τότε, στην πραγματικότητα, όλα αυτά «μεταλλάχθηκαν» στη σειρά ταινιών. Η πλοκή της σειράς επαναλαμβάνει την πλοκή του παιχνιδιού στο σύνολό της. Μετά την κυκλοφορία όλων των σειρών, θα κυκλοφορήσει μια ταινία για την ταινία στην οποία θα αποκαλυφθούν μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές της διαδικασίας μαγνητοσκόπησης.

---

Ερώτηση: Ποιο είναι το επόμενο προνόμιο (skill) που θα εισαγάγετε στο παιχνίδι;

Απάντηση: Θα υπάρξουν νέες δεξιότητες που σχετίζονται με το Hideout. Τώρα το κύριο έργο για τις δεξιότητες που σχετίζονται με την επανεγγραφή και την εξισορρόπησή τους.

---

Ερώτηση: Θα αφαιρεθεί η «σφαίρα» γύρω από τη συσκευή αναπαραγωγής, μέσα στην οποία τα αντικείμενα φορτώνονται καλύτερα και χειρότερα έξω ή δεν φορτώνονται καθόλου. Μερικές φορές αυτό δημιουργεί πραγματική δυσφορία, ακόμη και με καλές ρυθμίσεις γραφικών.

Απάντηση: Όπως το καταλαβαίνω, εννοώ το σύστημα κατάθεσης (LOD) αντικειμένων. Αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε σύγχρονο παιχνίδι, ένα άλλο πράγμα είναι ότι μπορεί να μην είναι πολύ καλά συντονισμένο, και αυτό που κάνουμε είναι ο ποιοτικός συντονισμός του lod.

---

Ερώτηση: Στη λίστα των εξόδων, στην επιδρομή, ορισμένες εξόδους επισημαίνονται ως "κόκκινες". Τέτοια exfils δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επιδρομή; Ή αυτό το exfil έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από άλλους παίκτες; Πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα; Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Απάντηση: Εδώ χρειαζόμαστε συγκεκριμένα παραδείγματα τέτοιων καταστάσεων. Μερικές φορές μια κόκκινη έξοδος σημαίνει ότι η έξοδος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, μια έξοδος με αυτοκίνητο ή ασανσέρ.

---

Ερώτηση: Πώς προχωρά η συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης της Unity και ποια οφέλη έχουν ήδη λάβει και οι δύο ομάδες ανάπτυξης;

Απάντηση: Πρόκειται για τακτική διαβούλευση και αναθεώρηση κώδικα. Πολλά πράγματα εμφανίζονται όσον αφορά την παραγωγικότητα και τη βελτίωσή της. Η ομάδα Unity μας κάνει συχνά κάποιους ειδικούς δημιουργούς για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων.

---

Ερώτηση: Θα προσθέσετε περισσότερες μεθόδους «αντι-νυχτερινής» ή «αντι-θερμικής όρασης», όπως ειδικές χειροβομβίδες ή αντι-θερμικές στολές;

Απάντηση: Αυτό μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί.

---

Ερώτηση: Υπάρχει ένα «τελικό όραμα» για το πώς θα φαίνεται κάθε τοποθεσία και πόσο μεγάλο θα είναι στο τέλος ή είναι μια συνεχής διαδικασία με βάση τα σχόλια των χρηστών;

Απάντηση: Υπάρχει ένα τελικό όραμα. Σταδιακή ανάπτυξη και επέκταση των χαρτών μέχρι να γίνουν όλοι μια μεγάλη τοποθεσία σε ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού. Τα σχόλια των χρηστών επηρεάζουν επίσης αυτήν τη διαδικασία.

---

Ερώτηση: Θεραπεύοντας συμπαίκτες, ασυνείδητο, συρόμενα σώματα ... Υπάρχει κάποιο πρόχειρο σχέδιο ή προτεραιότητα για αυτόν τον μηχανισμό;

Απάντηση: Ίσως να γίνει κάτι παρόμοιο, αλλά όχι στο εγγύς μέλλον.

---

Ερώτηση: Γλωσσικές προσαρμογές, ορισμένες τοπικές ρυθμίσεις είναι ήδη έτοιμες για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πάντα ενημερώνονται (εφαρμόζονται;) για περισσότερο από ένα χρόνο. Η κοινότητα ρωτά περιοδικά για αυτό. Γιατί μερικές τοπικές ρυθμίσεις χρειάζονται τόσο πολύ χρόνο για να προσθέσουν στο παιχνίδι;

Απάντηση: Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την τοπική προσαρμογή - ενημέρωση στο HUD, έλεγχος της ορθότητας των κειμένων - όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και πόρους.

---

Ερώτηση: Υπάρχει σχέδιο για το DLC; Αναρωτιέμαι ποια DLC θα προστεθούν στο Tarkov. Νέοι χάρτες (π.χ. BSG Office map lol) ή άλλα ενδιαφέροντα πράγματα;

Απάντηση: Το DLC θα συνδυάσει πολύπλοκες προσθήκες - νέες τοποθεσίες, αντικείμενα, εμπόρους, χαρακτηριστικά κ.λπ.

---

Ερώτηση: Ποια παιχνίδια επηρέασαν την ανάπτυξη του Tarkov;

Απάντηση: EVE Online, Deus EX, S.T.A.L.K.E.R., DayZ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, βιβλία και ταινίες.

---

Ερώτηση: Σε ποιες δυνατότητες θα εργαστείτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μέλλον;

Απάντηση: Όλοι εργαζόμαστε με ενδιαφέρον. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που κανείς δεν έχει εφαρμόσει ποτέ στα παιχνίδια.

---

Ερώτηση: Το BattlEye Launcher προκαλεί μερικές φορές εξαιρετικά υψηλή χρήση CPU κατά την εκκίνηση ενός παιχνιδιού και χρειάζονται αρκετά λεπτά (ακόμη και σε καλές διαμορφώσεις υπολογιστή) για την εκκίνηση του EscapeFromTarkov.exe. Αυτή η ερώτηση είναι ήδη γνωστή και έχει εργαστεί; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ του BattlEye και του Windows Antimalware Service Executable, το οποίο αποτελεί εμπόδιο για το BattlEye και το Escape From Tarkov.

Απάντηση: Επικοινωνούμε συνεχώς και αλληλεπιδρούμε με τους προγραμματιστές του BattlEye, διάφορες βελτιώσεις εισάγονται συνεχώς στο anti-cheat. Επιπλέον, τέτοιες ερωτήσεις μπορούν και πρέπει να διευκρινιστούν με την τεχνική υποστήριξη της BattlEye.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2