Jump to content
wut_am_i_doing

Australian (Sydney) server issues?

Recommended Posts

wut_am_i_doing

Today I just can't get into a raid, either I'm stuck on the "awaiting session start" screen, or if I do get in I get dropped with a "disconnected from server message"
Re-logging in to continue the raid gets the same response.

Was OK last night, might be related to the changes pre upcoming wipe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DrBloom

Yea I had anywhere of 150+ms when playing this morning, that never happens 🙃

Share this post


Link to post
Share on other sites
wut_am_i_doing
Posted (edited)

I'm in regional Tassie, so anything less than 100 ping is a good day.
That plus 60yo and it's a wonder I survive any raids.

Just tried to log an issue via the client, and it told me I've exceeded my limit....  WTF? it's the only the second issue I've logged in 6 months

 

This is exactly the same issues as back in Feb

Edited by wut_am_i_doing
extra info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2