Jump to content
AgentTripleC

Mechanic Scout Quest Bugged

Recommended Posts

AgentTripleC

I did not know where to put this, but I wanted to know if anyone else has issued these bugs for the Scout quest on mechanic and if there is a fix.

Factory Exit 1 will not mark as done even though I have gone to it about 3 times. Has anyone else have an issue with this quest. or if there is some people on the team if they can help me with this issue? Should I just try it again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
LootLordBST

Its doing the same for me factory exit 1 isnt registering despite me doing it with extraction at that local, no run through, should have worked...

Share this post


Link to post
Share on other sites
buzhard

Same problem here ! I tried to revisit all 3 locations several times but exit 1 won't register even when I extract normally :(

Did anyone who had this bug, find a way to fix it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ferguswag

I think that the quest progress might be bugged visually. It could say that one of the exits has been completed when in reality you still need to go to it. You should try to go to all three exits again and then extract.

Share this post


Link to post
Share on other sites
renuddf

having the same issue, have tried all three exits multiple times and extraced on those with survival status but it does not help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2