Jump to content
Spirofinn

Next bugg raid után.

Recommended Posts

Spirofinn

Sziasztok!

Nekem olyan hiba jött elő a legujabb patch után,hogy minden egyes raid után sajnos nem tudok nextelni mert megáll a kép ott ahol az xpt adja a raid után.  

Játékot már újra raktam 3x sajnos az nem használt érdeklődni szeretnék másnak is előjött már ez a probléma??

Másik probléma az mikor valakit lobbyban Invel az ember és nem látja másik játékos 3ds modelljét. 

Ez sajnos olyan hibát okoz hogy a többiek már bent vannak raidben mikor az illető aki invelt és nem látja többieket lobbyba, hogy matchingel mikor többiek már bent vannak :) alt+f4 oldja sajnos csak meg ilyenkor reconnectelni tud a játékba akinek csak matching volt előtte. 

Köszönöm előre is válaszokat!

 

Üdv Spiro

 

 

Edited by Spirofinn

Share this post


Link to post
Share on other sites
zobaktron

Üdv, 

 

Ez egy ismert probléma , report funkciót a kliensbe ha használjátok és elkülditek nekem pm-b a ticket számokat amiket kaptok akkor tudom továbbitani a megfelelő embereknek . 

 

Az inv bug ellen nem szükséges ujraindítani a klienset elég ha akinél a probléma fellép elindul egy raidbe majd backel egyből. Ez is egy ismert probléma amin dolgozznak a fejlesztők már .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
VOSTOK_Nomad

Sziasztok!

A fent leírtakhoz hasonló hibák nálam is vannak, plusz a legutóbbi kis patch óta iszonyatosan sok a stutter. Nálatok hogy fut mostanság? (főleg customs)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spirofinn

Szia! Nekem reserven  voltak régen stutterek de halisten azok meg javultak de újabb hibákat fedeztem fel a legujabb a deploy bugg ami annyit takar többiek bent vannak mar játékban de neked 0:00nal meg a deploy és akármennyit vársz nem dob be a játék.  Ha kilepsz és újra indítod a játékot nem fog segíteni mert akkor awaiting session start utan fog megállni és backelni is tudsz awaiting session startnal,  de viszont ha backelsz akkor instant hal a karaktered.  Cuccokat meg nem kapod vissza biztosítás mert úgy veszi játék hogy kileptel... nekem tegnap 3x volt ez és hagytam a játékot arra a napra.. mert mind 3x full gearbe közel 2mes gearrel voltam..0 perc játékkal meghalni úgy hogy nem is tudsz csatlakozni eléggé idegesítő. 

 

Üdv Spiro

Share this post


Link to post
Share on other sites
VOSTOK_Nomad

Nálam a belépés után az első csatlakozási kísérletnél végtelen matching van, azt backkel visszanyomom akkor utána berak. Ha csapattárssal együtt akarunk bemenni akkor a váróban látjuk egymást de nem érkezik meg az inv. csak ha ujrainditjuk a játékot, de akkor meg félő hogy az első kör végtelen matchingbe futunk. szóval ördögi kör.

A stutterek idegesítenek mert nagyon szaggatva fut most a játék de nem csak nálam csapattárnál is ugyan abban a raidben. főleg a kör eleje a durva, de végig megmarad. offline tök szépen fut. a netem jó 800mb le 300 fel mérve 8-9-es ping. passssz korábban nem nagyon voltak stutterek nálam most meg egy ideje kiábránditóan sok.

 

üdv
Nomad

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spirofinn

Szia! Nekem újra elő jott a deploy bug.. tegnap előtt írtam supportnak írták ha letudom videózni akkor küldjem majd el nekik , hat tegnap nagy elkeseredésemre újra előjött es elkudltem nekik remélem javítják mert ez borzalmas hogy 2 nap alatt 10millionyi geart buktam úgy hogy nem játszottam egy percet sem es még biztosító sem hozza vissza...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2