Garviliusz 0 Posted October 29, 2020 Witam jestem nowy i aby nie tracić czasu na grę pozbawioną logiki pytam: spotkałem gracza z pistoletem. Trafiłem go tt ką w klatkę 2 razy (widziałem po meczu). Był bez niczego jedynie pistolet w ręku. Oddał jeden strzał trafiając mnie w Stomac czyli brzuch i to one shot kill. Czy to normalne w tej grze? na 90 % miał ten startowy pistolet PM pistol (byłem blisko niego ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Garviliusz 0 Posted October 30, 2020 nie ważne to chyba jednak taka gra. Bo przed chwilą wpakowałem w golasa pół magazynka z AK z metra, a on odwrócił się i na dwa hity w brzuch. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Morguliusz 0 Posted October 30, 2020 To raczej wygląda jak problem z internetem po Twojej lub stronie serwera, bo skoro można zginąć jednym nabojem, a wpakowałeś cały magazynek to serwer musiał w ogóle nie zarejestrować tych wystrzałów. Jak są spore opóźnienia to to co widzisz na ekranie może znacząco się różnić od tego co koleś widzi u siebie, a dodatkowo to co serwer widzi z kolei u siebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites