Jump to content
GentlemanJ

#011 TarkovTV DevBlog - 5 Noiembrie

Recommended Posts

GentlemanJ

bild.png

Pe data de 5 noiembrie la ora 21.00 MSK (6PM GMT, 10AM PST) podcast-ul "TarkovTV" - DevBlog #011 - va avea loc pe canalul twitch al BSG

https://www.twitch.tv/battlestategames

In timpul podcast-ului, Nikita Buyanov si invitatii podcast-ului vor discuta ultimele stiri despre proiect, dar si despre diferite idei si sugestii.

Nu uitati sa va legati contul de twitch la profilul vostru de pe site - vor fi drop-uri in timpul podcast-ului.

 

Link catre postarea originala: 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
GentlemanJ

Din motive tehnice, podcast-ul care a fost planuit pentru seara aceasta trebuie sa fie amanat. Noua data va fi anuntata curand. Ne cerem scuze, si ne vedem in curand!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2