Jump to content
Sign in to follow this  
j0zeph

Lansam serverele de testare ETS !

Recommended Posts

j0zeph

bild.png

Prieteni!

Echipa noastră lucrează constant la îmbunătățirea Escape from Tarkov. Cu fiecare patch adăugăm noi mecanisme, funcționalități și conținut jocului, dar ne ocupă tot mai mult de timp testarea și identificarea potențialelor probleme și erori. Noi avem nevoie de ajutorul tau!

Pentru a testa și rula noi funcții, conținut și actualizări înainte ca acestea să apară în joc și pentru a permite jucătorilor să contribuie la lumea Escape from Tarkov, lansăm Early Test Server (ETS).

ETS este, de asemenea, conceput pentru a ajuta la identificarea problemelor, erorilor și deficiențelor neevidente, precum și a erorilor complexe care nu pot fi găsite într-un timp scurt, cu efort limitat. Mulțumită eforturilor dvs., jucătorii de pe serverele principale vor primi o versiune mai stabilă și îmbunătățită a jocului cu fiecare actualizare următoare, iar la rândul nostru vom primi informații mai utile pentru remedierea rapidă a erorilor detectate.

Pentru a participa la testarea ETS, va trebui să solicitați înregistrarea printr-un formular special din launcher, după care participanții vor fi selectați. Pentru a participa la selecție, veți avea nevoie de o copie activă a Escape From Tarkov.

 

Intrebari si raspunsuri :

 • Cine poate aplica pentru ETS?

Jucatorii cu o copie activa a jocului, cand vom alege participantii nivelul caracterului in joc si vechimea acestuia sunt luate in calcul, precum si alte criterii.

 • Care sunt regiunile cu servere ETS?

Poti participa la ETS din orice regiune dar serverele sunt disponibile doar in anumite tari. Cateva regiuni drept urmare vor avea legatura de retea slaba si posibil intreruperi de conexiune.

 

 • Ce limbi vor fi disponibile in ETS?

Toate limbile oficial suportate in Escape from Tarkov vor fi si in ETS.

 

 • Vor fi si wipe-uri?

Da, wipe-uri vor fi des pe serverele ETS, de asemenea si modificari ale parametrilor jocului ,caracteristicile articolelor si alte modificari necesare pentru testare in ETS.

 • Progresul inregistrat in ETS va fi transferat pe serverele principale?

Nu, tot ce obtii pe serverele ETS va ramane acolo si nu se va putea transfera pe contul normal.

 • Ce se asteapta de la un participant la ETS?

Joci ca pe un server normal, se fac update-uri normal, trimiti informatii despre problemele intalnite prin linkul "Send bug report" si periodic raspunzi la intrebari in sectiunea "Leave feedback"

 • Unde imi pot impartasii opiniile legate de modificarile pe ETS?

Scopul ETS este de a verifica corectitudinea dezvoltarii unei versiuni inainte de lansare, prioritar fiind corectarea problemelor majore. Deci completezi "Leave feedback" periodic si asta va ajuta foarte mult echipa de devs.

Retineti ca membrii ETS care difuzeaza jocul sau posteaza materiale/informatii din ETS este responsabil in fata dezvoltatorilor. Incalcarea intelegerii de a nu divulga informatii va duce la eliminarea jucatorului din echipa de testare ETS si poate avea si alte conecinte.

 • Ce va primi un membru ETS care participa la ETS?

Fiecare membru ETS care primeste invitatie si isi creaza caracter pe un server de test primeste acces la continut si noile patch-uri pentru ETS.

 • Accesul meu la ETS poate fi retras?

Da, daca nu indeplinesti cerintele sau incalci termenii de a nu divulga informatii. De asemenea accesul se poate retrage si fara a fi declarate motive (de exemplu modificarea grupului activ de testare ETS)

Edited by j0zeph
 • Thanks 2
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2