Jump to content

We lanceren de Early Test Servers!


Endrit

Recommended Posts

Vrienden!

Ons team werkt voortdurend aan het verbeteren van Escape from Tarkov. Met elke patch voegen we nieuwe mechanics, functionaliteit en inhoud toe aan het spel, maar we besteden steeds meer tijd aan het testen en identificeren van potentiële problemen en bugs. We hebben uw hulp nodig!

Om nieuwe functies, content en updates te testen en uit te voeren voordat ze in het spel verschijnen, en om spelers in staat te stellen een bijdrage te leveren aan de wereld van Escape from Tarkov, lanceren we Early Test Server (ETS).

ETS is ook ontworpen om te helpen bij het identificeren van niet voor de hand liggende problemen, bugs en tekortkomingen, evenals complexe bugs die niet in een korte tijd met beperkte inspanning kunnen worden gevonden. Dankzij uw inspanningen zullen spelers op de hoofdservers bij elke volgende update een stabielere en verbeterde versie van het spel krijgen, en wij op onze beurt zullen meer nuttige informatie krijgen voor het snel oplossen van gedetecteerde fouten.

Om deel te nemen aan de ETS-test moet u zich via een speciaal formulier in de launcher aanmelden, waarna de deelnemers worden geselecteerd. Om deel te nemen aan de selectie heeft u een actieve kopie van Escape from Tarkov nodig.

test.png

Edited by Endrit
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...