eft01234test 1 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Herkese merhabalar adım adım bende işe yarayan çözümü anlatıyorum. 1- Oyunu normal indirmeye başlayın. Arada hatalar gelecektir normal o. Ara ara bakarak "Devam" a tıklayın. 2- Tam sona geldiğinde, 12.119 MB yazısını görür görmez sağ üstteki X işaretine basarak kapatın "client" ı. 3- Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin, Bsg Launcher > Temp içerisindeki dosyayı başka bir yere alın. 4- 7zip adlı arşiv programını indirin. 5- Temp dosyası içinden başka bir yere aldığınız, kopyaladığınız dosyayı bulunduğu klasöre "ayıklayınız". !!!!!!!!!!!!! 6- İçerisinden çıkan dosyaları Bsg Launcher klasörünün içindeki EFT klasörüne yapıştırın. 7- EFT ve Temp klasörleri içinde hali hazırda bulunan "lock" ve "(live)..." adlı geçici dosyaları silin. !!!!!!!!!!! 8- Yedinci adımı uygulamayı unutmayın. 7. adım önemli. 9- Launcher'ı başlatın. "Repair" deyin ve devam edin. Bu işlem biraz uzun sürebilir. Ara ara hatalar çıkabilir devam deyin. Bu çözüm bana ait değildir. Bir sürü farklı kişiden okuyup, izlediğim için kaynak da vermiyorum. Teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites
orjhi1 0 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 ayıklayınız demişsin iyi hoşta nasıl ayıklıyıcaz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts