Jump to content

Error 234 sometimes when playing offline. Not a single enemy on the map


Recommended Posts

Ne0-Rae

Hi. 
Long time member/player first post.
I have a strange issue which started this weekend where when i do an offline Customs raid for practice and there´s not a single enemy. 
There is no other issue. i can play online just fine.
If i disconnect the raid and then start a new offline raid just as the raid before it sometimes works. 
I can´t seem to find where i file a bug report so i guess i try it here in the forums and hope a developer sees it.
In the logfile: "<datetime> errors.log" i can see this section:

2021-01-04 19:18:36.782 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:19:06.864 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate?retry=1, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:20:06.943 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate?retry=2, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:21:07.033 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate?retry=3, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:21:07.033 +01:00|0.12.9.10519|Error|Default|| 
EXCEPTION:: 234 - Bot generator. Too many bots
  at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0003e] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00028] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00008] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter`1[TResult].GetResult () [0x00000] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at +.MoveNext () [0x000ea] in <e2f91cc875b42e4b1b7396aec1917975>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
  at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore+<>c.<ThrowAsync>b__6_0 (System.Object state) [0x00000] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at UnityEngine.UnitySynchronizationContext+WorkRequest.Invoke () [0x00002] in <83da30dfe6a8401db0bb610afd982338>:0 
2021-01-04 19:21:07.033 +01:00|0.12.9.10519|Error|Default|: 234 - Bot generator. Too many bots
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter`1[TResult].GetResult () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)+.MoveNext () (at <e2f91cc875b42e4b1b7396aec1917975>:0)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore+<>c.<ThrowAsync>b__6_0 (System.Object state) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)

 

2021.01.04_17-48-07_0.12.9.10519 errors.log

Edited by Ne0-Rae
Link to post
Share on other sites
Peysty

Getting the same issue putting the ai amount to as online spawns some but horde is mostly the reason I use it to warm up, also there has been 0 boss spawns used to be 100% chance I've played like 20 raids on interchange also horde works there but I had 20 fps (usually pull 120) I reported it as a bug I suggest to do the same and eventually they'll fix it when they have the time.

Link to post
Share on other sites
Ne0-Rae

My bot settings are:
as online for both dropdownlists, bosses ticked. horde and tagged and cursed not ticked.

 

Link to post
Share on other sites
clintinit

I have the same problem. Stack trace below.

[Exception] : : 234 - Bot generator. Too many bots
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter`1[TResult].GetResult () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
+.MoveNext () (at <e2f91cc875b42e4b1b7396aec1917975>:0)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore+<>c.<ThrowAsync>b__6_0 (System.Object state) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
UnityEngine.UnitySynchronizationContext+WorkRequest.Invoke () (at <83da30dfe6a8401db0bb610afd982338>:0)
UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object)
:UnityEngine.ILogHandler.LogException(Exception, Object)
UnityEngine.UnitySynchronizationContext:ExecuteTasks()
 

Link to post
Share on other sites
JackHammer351

I get the same stack trace. No Scavs when practicing offline at customs. No matter what options I choose.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

I'm also getting the same problem. It's only started happening today though weirdly, I was playing in Offline yesterday with no problems! Doesn't seem to matter what options I choose, no Skavs spawn on Customs.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...