Jump to content

Error 234 sometimes when playing offline. Not a single enemy on the map


Recommended Posts

Ne0-Rae

Hi. 
Long time member/player first post.
I have a strange issue which started this weekend where when i do an offline Customs raid for practice and there´s not a single enemy. 
There is no other issue. i can play online just fine.
If i disconnect the raid and then start a new offline raid just as the raid before it sometimes works. 
I can´t seem to find where i file a bug report so i guess i try it here in the forums and hope a developer sees it.
In the logfile: "<datetime> errors.log" i can see this section:

2021-01-04 19:18:36.782 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:19:06.864 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate?retry=1, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:20:06.943 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate?retry=2, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:21:07.033 +01:00|0.12.9.10519|Error|backend|<--- Error! URL: https://prod-02.escapefromtarkov.com/client/game/bot/generate?retry=3, error text: 234 - Bot generator. Too many bots, error code: 234| 
2021-01-04 19:21:07.033 +01:00|0.12.9.10519|Error|Default|| 
EXCEPTION:: 234 - Bot generator. Too many bots
  at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0003e] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00028] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00008] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter`1[TResult].GetResult () [0x00000] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at +.MoveNext () [0x000ea] in <e2f91cc875b42e4b1b7396aec1917975>:0 
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
  at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore+<>c.<ThrowAsync>b__6_0 (System.Object state) [0x00000] in <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0 
  at UnityEngine.UnitySynchronizationContext+WorkRequest.Invoke () [0x00002] in <83da30dfe6a8401db0bb610afd982338>:0 
2021-01-04 19:21:07.033 +01:00|0.12.9.10519|Error|Default|: 234 - Bot generator. Too many bots
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter`1[TResult].GetResult () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)+.MoveNext () (at <e2f91cc875b42e4b1b7396aec1917975>:0)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore+<>c.<ThrowAsync>b__6_0 (System.Object state) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)

 

2021.01.04_17-48-07_0.12.9.10519 errors.log

Edited by Ne0-Rae
Link to post
Share on other sites
Peysty

Getting the same issue putting the ai amount to as online spawns some but horde is mostly the reason I use it to warm up, also there has been 0 boss spawns used to be 100% chance I've played like 20 raids on interchange also horde works there but I had 20 fps (usually pull 120) I reported it as a bug I suggest to do the same and eventually they'll fix it when they have the time.

Link to post
Share on other sites
Ne0-Rae

My bot settings are:
as online for both dropdownlists, bosses ticked. horde and tagged and cursed not ticked.

 

Link to post
Share on other sites
clintinit

I have the same problem. Stack trace below.

[Exception] : : 234 - Bot generator. Too many bots
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter`1[TResult].GetResult () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
+.MoveNext () (at <e2f91cc875b42e4b1b7396aec1917975>:0)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore+<>c.<ThrowAsync>b__6_0 (System.Object state) (at <e1319b7195c343e79b385cd3aa43f5dc>:0)
UnityEngine.UnitySynchronizationContext+WorkRequest.Invoke () (at <83da30dfe6a8401db0bb610afd982338>:0)
UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object)
:UnityEngine.ILogHandler.LogException(Exception, Object)
UnityEngine.UnitySynchronizationContext:ExecuteTasks()
 

Link to post
Share on other sites
JackHammer351

I get the same stack trace. No Scavs when practicing offline at customs. No matter what options I choose.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

I'm also getting the same problem. It's only started happening today though weirdly, I was playing in Offline yesterday with no problems! Doesn't seem to matter what options I choose, no Skavs spawn on Customs.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Unfortunately, whilst I had a brief period whilst this seemed to be working again... I now can't seem to get a single raid without getting this exception :( Really frustrating as I'm terrible and need to practise offline!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...