Jump to content

Predugo loadovanje Reserve mape


RalekrimoZ

Recommended Posts

RalekrimoZ

Ljudi jel ima još neko problema sa reserve mapom? Svaki put čekam po 10-15min da uđem u igru. Jel postoji neko rešenje? Ovo mi se ranije nije dešavalo, možda je za to kriv zadnji patch... igra mi je na ssd 450gb, cpu je amd ryzen 5 1500x, gpu nvidia gforce  gtx 1060 6gb, 32gb ddr4 3000MHz. 16101116382587541629518557134472.thumb.jpg.408fe190fd285f45229b3d646d45f479.jpg

Link to post
Share on other sites
rab1tson

Igra nije optimizovana, tj. veoma je loše optimizivana. Igram war thunder na srednje-visoka podešavanja bez problema. Ovo sranje krešuje jer ne može da učita nazad iz raida, ili kad, slično u tvom slučaju, učitava raid. Puko sam za ovo govno 30 i kusur evra sad na ovom popustu, i baš sam se bio zagrejao, da bih kasnije saznao da mi fali još 8 gb RAM-a, što odudara od specifikacije za minimumi preporučene konfiguracije. Prekjuče nisam ni igrao, sinoć sa pola volje kao ajde da protrčim jedno sat vremena po customu u offline modu, bez botova (još provaljujem mapu, gde se šta nalazi, tj. da ukapram gde se svakom momentu nalazim gde god da me sponuje, gde se izlazi i slično) završim jednu, i kad sam završavao drugu, posle onih podataka šta sam uradio u toku raida, govno krešuje.

Znači, dok igram, sve je okej, ne laguje mi igra, ne cima, koči i sl. ali kad oću nazad zavuče mi qrac.

Poslao sam im bio tiket, lik mi kaže da mi treba najmanje 12-16 gb rama. Kad sam ga opet pitao: šta ako ubacim tih dodatnih 8 gb, i opet isto počne da se dešava - ništa, tišina, ladno me odjebao. Onaj smrdljivi ring of elysium da sad opet instaliram, i bez podešavanja, igrao bih ga bez problema. KAže lik, "igra je još u razvoju i nije dobro optimizivana", ja pitam zašto u secifikaciji piše za minimum 8gb rama, a ti mi sad kažeš da mi treba 16, ma jok bre, čovek me otkačio bez problema, još me pritom pita da zatvorim tiket i ocenim usluge. MARŠ U PIČKU MATERINU, eto vam ocena.

Gledam sad da prodam ovo govno nekom klincu ovde iz komšiluka za 20 evra, bar da povratim nešto para. Odigrao dam par puta kao skav i jednom kao PMC. I tu je krešovala igra pre početka non stop. Kad krenem da igram sve okej... uopšte mi nisu jasni, kao proveri svoju konekciju, šta da proveravam koji qurac kad samo kod vas, na igri od 19gb instalacije, se ovo dešava.

Tri godine im traje beta, magarčine. Prodaju nezvršenu i neispravnu stvar, bez ikakvih problema. Da je ovo F2P, pa posle par krešova bi izbrisao ovo sranje, a ne da se živciram nedelju dana bezveze.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...