Jump to content

*** EFT NL/BE Nieuwssticker ***


KappaKaaNo
 Share

Recommended Posts

Beste Tarkov Citizens!

We snappen dat niet iedereen social media zoals Twitter, Facebook of Reddit gebruikt en daarom redelijk wat informatie kan missen rondom het spel.

vanaf vandaag zullen we alle informatie, zoals Technische updates, Hotfixes, en minder grote patches delen via dit Topic.
Dit topic zal op Alleen lezen staan, zodat er geen informatie kwijt raakt in de comments.

Mocht je vragen hebben kun je me altijd een bericht sturen! @Kaano of @Oranjeen Engelse vertaler @tobiassolem

 

Edited by Kaano
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Er word gewerkt aan technische updates van 3-4 maart, ( 03.03.2021 23:00 CET tot 03.04.2021 04:00 CET ) er word met name aan het modernizeren gewerkt en aan nieuwe servers, het spel is dan tijdelijk niet te spelen.

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

Attentie!

Van maart, 18 01:00 MSK tot Maart, 18 06:00 MSK (van Maart, 17 3:00 PM PT tot maart, 17 08:00 PM PT) technische server updates zullen worden uitgevoed. Tot deze tijd, zullen de backend en de game server infrastructuur zullen worden gemodernizeerd. Het spel zal dan ook niet speelbaar zijn tussen de aangegeven tijden.

Excuses voor het ongemak. en bedankt voor uw geduld.

Nieuwe kleding word geteased, voornamlijk op hun Instagram eerst! https://www.instagram.com/escapefromtarkovofficial/

 

 

 

 

 

 

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

Op dit moment worden Europese spelers mogelijk geconfronteerd met problemen met het netwerkverkeer. Dit kan leiden tot problemen met de toegang tot de gameservers. We werken momenteel aan het oplossen van het probleem en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Bedankt voor uw geduld en begrip.

image.thumb.png.5611b0cd23874afad3fd219e41a6c62d.png

Link to comment
Share on other sites

Morgen, zal er rond 12:00 Moskou tijd een installatie process zich bevinden voor patch 0.12.10, De installatie zal ongeveer 4 uur duren, and zal mischien langer duren als het nodig is.

Tomorrow, at 12:00 Moscow time, we plan to start installing patch 0.12.10. The installation will take approximately 4 hours, but may be extended if necessary.

 

Link to comment
Share on other sites

Het spel zal gedurende 4 uur niet beschikbaar zijn en dat namens de nieuwe patch 0.12.10, rond 15:00-+ zal het waarschijnlijk weer op zijn.

- Spel is speelbaar mocht er problemen zijn maak een report via de BSG Launcher en maak een ticket met het exacte probleem.

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

Woensdag 13:00 in Nederlandse tijd was er een kleine website onderhoud die heeft 1 uur geduurd - En is inmiddels opgelost.

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

Vrijdag 15:30 rond Nederlandse tijd zal er een installatie process zich bevinden die puur gericht is op bugs en reparaties.

We zullen de game servers niet stoppen, maar mocht je in een raid zijn zal het je opvallen dat de raid-times korter zijn, en je veel eerder zult stoppen. Tot die tijd zal je character de raid verlaten levend met all je gear en items die je dan bezit. U moet de gameclient opnieuw opstarten en bijwerken om de fixes toe te passen.

Gefixed:

 • - Granaatexplosies zonder effecten of geluiden;
 • - Hangende tijden wanneer er ingeladen werd en specific bij ''awaiting session start'';
 • - Het niet switchen van de scope modus op de hybrid optics NcSTAR ADO P4 Sniper;
 • - Incorrecte lijn op de reflex sights shader;
 • - Diverse reparaties aan thermal imagers;
 • - Diverse reparaties aan de UI.

 

Dank u voor uw begrip!

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

Hier kan je de translatie en samenvatting vinden van de recente ''Tarkov Community Podcast #3'', die zich plaats vond op 31 Maart in SneakyRU007's Twitch kanaal.

Opkomende events die in samenwerking en gemaakt zijn door Emissaries:

 • De Italiaanse/Franse tournament, georganiseerd door emissaries Silverballer Krytecks, R0nfl3x en AgarthaEnzo
 • The Hunt global tournament, georganiseerd door IronFists en Philbo
 • Evasion tournaments: solos, duos (2 man teams) en binnenkort trios (3 man teams).

Vragen voor Nikita:

Q: Wat zijn je favoriete multiplayer game modes?

 • A: Mijn favoriete multiplayer game mode was "Artifact Hunt" uit S.T.A.L.K.E.R. - Je moest de eerste zijn om een item te vinden en die terug brengen naar je base. Ik hou ook van team missies zoals de originele Unreal Tournament, een game mode waar de team PvE-georienteerde missies voltooid als een team.

Q: Is er meer nieuws over Arena?

 • A: Het concept en details van Arena mode zullen meer uitgebreid worden uitgelegd later dit jaar. Evenementen en meer, het zal worden aangepast om te kijken of Arena zowel voor toernooitjes en normale raids geschikt is.

Q: Hoe denkt BSG over toernooitjes en evenementen?

 • A: Mijn team en ik (Nikita) kijken tournamenten regelmatig vaak. Voor ons, is het bewijs dat Escape from Tarkov niet alleen pixels zijn, maar veel meer dan het spel zelf. Het brengt ons vreugde, inspiratie en natuurlijk boost het onze morale gevoel dat ons samen brengt met de community.

Q: Wat heeft jou geïnspireerd om Arena te maken?

 • A: We wilden zien hoe de mechanica van een klassieke competitieve shooter zou werken in de context van Escape From Tarkov spel mechanics. Arena past onmerkbaar veel in de geschiedenis (verhaal) van het spel.

Q: Hoelang zal een Arena match duren?

 • A: De tijd van de Arena match zal naar verwachting 1 tot 20-25 minuten duren.

Q: Hoeveel mensen kunnen er in een team als je Arena speelt?

 • A: Tussen de 2 en 5 personen per team, afhankelijk van de modus.

Q: Zal er een spectator modus komen in de Arena?

 • A: Ja, we zijn van plan de Spectator-modus bij te voegen.

Q: Zal er een ranking-systeem komen in de Arena?

 • A: Het ranking systeem zal de kern vormen van de competitieve component van de Arena. Hoe hoger de beoordeling, hoe meer opties er beschikbaar zijn.

Q: Hoe overlapt de Arena met Escape from Tarkov?

 • A: In bepaalde modus is het mogelijk om uw equipment te gebruiken maar met enkele beperkingen. Je uitrusting (gear) zal ook verloren gaan als je wordt gedood. Dat gezegd hebbende, de insurance kans dat spullen worden teruggegeven zal aanzienlijk groter zijn dan bij normale raids.

Aanvullende details:

 • De kans dat items door de insurance worden geretourneerd, is naar verwachting groter,  omdat spelers in de Arena mogelijk geen tijd hebben om buit te verzamelen.
 • We hebben nog niet besloten of er beperkingen komen aan de ''Skills'' voor Arena-gevechten.
 • BSG is van plan om competitieve evenementen in de Arena te ondersteunen.
 • Geen respawns. De respawn optie in de Arena druist tegen het concept van de game. Waardeer het leven van je personage en onthoud dat je uitrustingen en beoordelingspunten in de Arena verliest als je doodgaat. De kosten om te verliezen zullen vrij duur zijn. Dat is de manier waarop het bedoeld is.

 

Originele Engels post gemaakt door @tobiassolem

 

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

7 April, 2021 - Dinsdag rond 08:00 Nederlandse tijd zal er een back-end technische onderhoud worden uitgevoerd voor ongeveer een uur. Tot die tijd kan het zijn dat je problemen kunt ervaren als je de spel start. Bedankt voor uw begrip.

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 April, 2021 - Donderdag rond 10:00 Nederlandse tijd zal er een back-end technische onderhoud worden uitgevoerd voor ongeveer een half uur (30-+ minuten). Tot die tijd kan het zijn dat je problemen kunt ervaren als je de spel start. Bedankt voor uw begrip.

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

15 April, 2021 - Donderdag rond 11:00 Nederlandse tijd zal er een hotfix van 0.12.10.2 zich plaatsvinden. Het spel zal dan niet worden gestopt. Servers die zullen worden geupdate zullen een raid tijd van 10 minuten krijgen. De lijst met wijzigingen wordt bij de start van de installatie gepubliceerd.

- Nadat de installatie van de hotfix compleet is zul je waarschijnlijk eerder dan normaal je raids verlaten, Alle huidige gear die je draagt zul je levend behouden. Je zal je spel client opnieuw zullen opstarten en updaten om het volle effect van je hotfix te ervaren.

 • Gefixed:
  • - Phantom geluiden in het spel met de Binaural audio (Steam audio) optie ingeschakeld.
  • - Onjuiste antialiasing wanneer de TAA optie is uitgeschakeld.
  • - Flikkerende schaduwen bij zonsopgang of zonsondergang.
  • - Vergrendeling van de exit van de hideout als je de inventaris opent tijdens de overgang naar de first-person view.
  • - Granaten door ramen gooien, granaten konden geen ramen in de server breken.
  • - Klein netwerkprobleem dat de beweging en soepelheid van de speler beïnvloedt.
  • - Wapen presets: bij het zoeken naar onderdelen (parts), Trader aanbiedingen werden altijd weergegeven, ongeacht de instellingen.
  • - Een exploit waardoor spelers het dak van het winkelcentrum bij de Interchange konden beklimmen.
  • - Een paar kleine diverse problemen.
Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

19 April, 2021 - Maandag 11:30 was er een technische onderhoud aanwezig op de website dat inmiddels klaar is, Mocht er iets zijn dat opgevallen is op de forums dat niet klopt laat het een van de Emissaries weten!

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

22 April, 2021 - Donderdag rond 13:00 Nederlandse tijd zal er een technische server onderhoud worden uitgevoerd. Servers die zullen worden geupdate zullen een gereduceerd raid tijd van 10 minuten krijgen. Bedankt voor uw begrip.

image.thumb.png.d07ff1f94cc741a034eb2facf362149d.png

Link to comment
Share on other sites

23 April, 2021 - Vrijdag rond 12:15 Nederlandse tijd zal er een technische server onderhoud worden uitgevoerd. Servers die zullen worden geupdate zullen een gereduceerd raid tijd van 10 minuten krijgen. Bedankt voor uw begrip.

image.thumb.png.5d9eeb41aa597ee600cc29a9eb7574ea.png

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

6 Mei, 2021 - Donderdag rond 11:00 Nederlandse tijd zal er een client update worden uitgevoerd. Het spel zal niet worden gestopt, alle spelers moeten echter wel de gameclient opnieuw opstarten en bijwerken om de update toe te passen. Bedankt voor uw begrip.

Tomorrow, May 6 at 12:00 MSK, we plan to install a client update which contains several minor issue fixes. The game will not be stopped, however all players will need to download the update via the launcher. Thank you for your understanding.

😎

Edited by Kaano
Link to comment
Share on other sites

12 Mei, 2021 - Woensdag rond 15:10 Nederlandse tijd zal er een kleine client update worden uitgevoerd. Dit kleine update word puur gericht op handen die vastlopen bij het herladen van wapens. Het spel zal niet worden gestopt. Je moet echter wel via de launcher het spel updaten.

Today at 16:10 MSK we plan to install a small client update that fixes some causes of the hands lock after reloading a gun. The game will not be stopped. Please download the update via the launcher.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
 • Create New...