Jump to content

Getting Put into the wrong servers?


Recommended Posts

Glimmer_Man

Never had this issue before but twice today im getting into servers where i get 200 ping, have my only server set to australia and obviously i just get booted and cant do anything about it so jsut wondering if im alone here.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Bootipirate

Yeah,
I've been having the same issue, it's extremely frustrating. Are you queuing solo or as part of a group? I'm going in as 2's/3's and getting in, need to see if it happens solo as well.

Link to post
Share on other sites
Glimmer_Man
19 hours ago, Bootipirate said:

Yeah,
I've been having the same issue, it's extremely frustrating. Are you queuing solo or as part of a group? I'm going in as 2's/3's and getting in, need to see if it happens solo as well.

Yeah its the same issue others seem to be having, its the correct server i think just ping being read incorrectly maybe.

Only have seen this issue the past month or so, never before once and I am up to my thermal kills too haha stuff that.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...