Jump to content

Ενημέρωση 0.12.12


Jmeker
 Share

Recommended Posts

image.png

Παρουσιάζουμε τα patch notes του Escape from Tarkov 0.12.12 . Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται να γίνει wipe με αυτήν την ενημέρωση, που σημαίνει ότι η πρόοδος του λογαριασμού σας θα διαγραφεί.

 

Βασικές αλλαγές:

1. Προστέθηκε η τοποθεσία Lighthouse. Ο φάρος στο ακρωτήριο Dalniy ήταν ένα σημαντικό στρατηγικό αντικείμενο στο δρόμο προς το Tarkov. Κατά τη διάρκεια των Contract Wars, ήταν το κύριο σημείο εισόδου για τις μονάδες USEC και χρησίμευσε ως βάση των επιχειρήσεων τους. Μετά τη σύγκρουση, οι Scavs δείξαν αγάπη σε αυτό το μέρος, μέχρι που επέστρεψαν οι παλιοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι αποφάσισαν να μείνουν στο Tarkov και να δημιουργήσουν τη δική τους τάξη.

Αυτή είναι η πρώτη εκδοχή αυτής της τοποθεσίας. Στο μέλλον, η επικράτεια θα επεκταθεί και θα περιλαμβάνει νέα Bosses.

 

2. Η τοποθεσία Lighthouse θα διαθέτει έναν νέο τύπο AI - πρώην στελέχη της USEC, που ονομάζονται επίσης Rogues. Είναι μια συμμορία πρώην PMC που στο παρελθόν λειτουργούσαν μαζί. Είναι καλά οπλισμένοι, καλά εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν συντονισμένες τακτικές μάχης. Έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με αυτά των Raiders, αλλά έχουν ενωθεί γύρω από ένα κοινό στρατιωτικό παρελθόν.

Οι Rogue USEC έχουν καταλάβει τη μονάδα επεξεργασίας νερού και έχουν εδραιωθεί εκεί. Στατικά πολυβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων είναι στημένα κατά μήκος της περιμέτρου, με πολλούς στρατιώτες να περιπολούν όλο το εικοσιτετράωρο. Όταν ένας εχθρός εντοπιστεί σε έναν τομέα πυρός ή υπάρχει υποψία εχθρικής παρουσίας, οι φρουροί ανοίγουν κατασταλτικό πυρ, προσπαθώντας να εμποδίσουν τον εχθρό να πλησιάσει το έδαφός τους

Αυτά τα νέα Βοτ είναι επιεικείς προς USEC PMC. Δεν θα ανοίξουν πυρ εναντίον ενός παίκτη USEC εκτός εάν ο παίκτης προσπαθήσει να εισέλθει στην βάση τους. Εάν ο παίκτης πλησιάσει πολύ, θα λάβει εντολή να φύγει αμέσως και θα πυροβοληθεί εάν δεν συμμορφωθεί. Επίσης, εάν ένας παίκτης USEC είναι σε ομάδα με BEAR PMC, και οι δύο θα θεωρηθούν εχθρικοί και θα δέχονται επίθεση εν όψει χωρίς προειδοποίηση.

Εάν ένας παίκτης της USEC συμμετάσχει σε μια μάχη με τους Rogues, θα θεωρηθεί προδότης και θα αντιμετωπίζεται ως εχθρός για τις επόμενες αρκετές επιδρομές.

 

3. Η αδράνεια (Inertia) έχει προστεθεί στο παιχνίδι για πιο ρεαλιστικές κινήσεις και ενέργειες. Η αδράνεια (Inertia) εκδηλώνεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • περπάτημα και Strafing
 • Στο τρέξιμο (Sprinting)
 • απότομες στροφές κατά τη διάρκεια του σπριντ
 • προσγείωση μετά από άλμα ή πτώση από ύψος
 • κλίνοντας (Leaning) και Sidestepping


Η αδρανειακή δύναμη εξαρτάται από το βάρος του εξοπλισμού και το επίπεδο ικανότητας Strength. Όσο περισσότερο ζυγίζει ο εξοπλισμός σας και όσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο ικανότητας Δύναμης:

 • τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να επιταχυνθεί στην αρχή της κίνησης (περπάτημα, strafe, σπριντ).
 • τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να επιβραδυνθεί μετά τη διακοπή της κίνησης (περπάτημα, strafe, σπριντ).
 • τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να επιβραδύνει και να επιταχύνει όταν αλλάζει κατεύθυνση κίνησης στην αντίθετη.
 • τόσο μεγαλύτερη ταχύτητα κίνησης μειώνεται κατά τις απότομες στροφές κατά το σπριντ.
 • η ισχυρότερη και μεγαλύτερη ταχύτητα κίνησης μειώνεται κατά την προσγείωση μετά από άλμα ή πτώση από ύψος.
 • τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να γέρνει, να επιστρέψει στην κανονική θέση μετά από Lean και να Sidestep.

Η αδρανειακή δύναμη αυξάνεται ξεκινώντας από 0 κιλά βάρους εξοπλισμού για χαρακτήρες με επίπεδο αντοχής 0 και από 10 κιλά για χαρακτήρες με επίπεδο δύναμης Elite. Η αδρανειακή δύναμη φτάνει στο μέγιστο με 70 κιλά βάρους εξοπλισμού για χαρακτήρες με επίπεδο αντοχής 0 και με 80 κιλά για χαρακτήρες με επίπεδο δύναμης Elite.

 

4. Διευρυμένοι μηχανισμοί για το σκύψιμο και το σήκωμα. Τώρα η διάρκεια αυτών των ενεργειών εξαρτάται από τον βαθμό υπερφόρτωσης βάρους. Το να σηκωθείς εξαντλεί την αντοχή, η ποσότητα της αντοχής που δαπανήθηκε εξαρτάται από τον βαθμό υπερφόρτωσης και τον αριθμό των αλλαγμένων ράβδων στάσης (πόσο ψηλά στάθηκε ο χαρακτήρας).

 

5. Επεκτάθηκαν οι μηχανισμοί δυσλειτουργιών του όπλου. Μαζί με τις αστοχίες, τα όπλα μπορούν τώρα να υποστούν τις ακόλουθες δυσλειτουργίες:

 • Αποτυχία εξαγωγής - μετά την πυροδότηση, το φυσίγγιο μπλοκάρεται από το μπουλόνι και είναι μερικώς ορατό στη θύρα εξαγωγής. Η πηγή αυτού του προβλήματος είναι, πρώτα απ' όλα, η τεχνική κατάσταση του όπλου και λιγότερο συχνά - η υπερθέρμανση του όπλου και τα χαρακτηριστικά του φυσιγγίου.
   
 • Αποτυχία τροφοδοσίας - μετά την πυροδότηση, υπάρχουν προβλήματα με την τροφοδοσία του νέου φυσιγγίου (ο γύρος κολλάει στους μηχανισμούς του όπλου, φυσίγγιο κ.λπ.). Η κύρια πηγή αυτού του προβλήματος είναι ο γεμιστήρας όπλων, ειδικά οι γεμιστήρες υψηλής χωρητικότητας και τύμπανων. Άλλες πηγές: χαρακτηριστικά φυσιγγίων, υπερθέρμανση του όπλου και τεχνική κατάσταση του όπλου.
   
 • Μπλοκαρισμένο μπουλόνι - μετά την πυροδότηση, το μπουλόνι μπλοκάρει. Το μπλοκάρισμα μπορεί να είναι δύο ειδών: κανονικό και σκληρό. Η μόνη διαφορά είναι η διάρκεια της αντιμετώπισης προβλημάτων. Η αιτία του μπλοκαρισμένου μπουλονιού μπορεί να είναι μόνο η υπερθέρμανση του όπλου ή η τεχνική του κατάσταση. Σκληρό μπλοκάρισμα συμβαίνει μόνο σε χαμηλές τιμές της τεχνικής κατάστασης του όπλου (5% και κάτω).

Δεν μπορούν να προκύψουν δυσλειτουργίες σε νέα όπλα (με αντοχή μεγαλύτερη από 93%), εκτός από δυσλειτουργίες που προκαλούνται από υπερθέρμανση.

Ορισμένοι τύποι όπλων δεν μπορούν να έχουν ορισμένες δυσλειτουργίες λόγω του σχεδιασμού ή του μηχανισμού λειτουργίας τους.

Τώρα, για να διορθώσετε τη δυσλειτουργία, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε τον τύπο της. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιθεωρήσετε το όπλο που δυσλειτουργεί μέσω του πλήκτρου πρόσβασης επιθεώρησης όπλου.

Οι χαρακτήρες με το επίπεδο Elite της ικανότητας Αντιμετώπισης προβλημάτων θα εντοπίσουν αυτόματα τον τύπο της δυσλειτουργίας μόλις παρουσιαστεί, χωρίς να χρειάζεται να επιθεωρήσουν το όπλο.

Τώρα, μετά από συμβάντα και ενέργειες που σχετίζονται με δυσλειτουργίες (εμφάνιση δυσλειτουργίας, προσδιορισμός του τύπου δυσλειτουργίας, επιδιόρθωση δυσλειτουργίας), εμφανίζεται μια έγχρωμη ειδοποίηση και αναπαράγεται ένα ηχητικό σήμα. Αυτές οι ειδοποιήσεις και ήχοι μπορούν να απενεργοποιηθούν στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, καταργώντας την επιλογή του πλαισίου "Ειδοποιήσεις δυσλειτουργίας".

 

6. Η υπερθέρμανση του όπλου και τα σχετικά εφέ έχουν προστεθεί στο παιχνίδι.

Τα όπλα θερμαίνονται μετά από κάθε βολή. Ο ρυθμός θέρμανσης για κάθε βολή εξαρτάται από το φυσίγγιο, την κάννη και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με τη θέρμανση του όπλου (δέκτες, συσκευές ρύγχους, προστατευτικά χειρός κ.λπ.).

Σε αντίθεση με τη θέρμανση, το όπλο ψύχεται συνεχώς. Ο ρυθμός ψύξης εξαρτάται επίσης από την κάννη και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την ψύξη του όπλου (δέκτες, συσκευές ρύγχους, προστατευτικά χειρός, κ.λπ.).

Ο βαθμός υπερθέρμανσης μπορεί να παρακολουθηθεί από την οπτική κατάσταση των συσκευών κάννης και ρύγχους. Μπορείτε να διακρίνετε τέσσερα στάδια υπερθέρμανσης με αύξουσα σειρά. Κάθε στάδιο υπερθέρμανσης προσθέτει νέα αρνητικά αποτελέσματα.

 • Ελαφρά υπερθέρμανση - το όπλο θερμαίνεται, αλλά δεν υπάρχει κοκκίνισμα της κάννης και των συσκευών του ρύγχους. Αποτελέσματα: η θέρμανση της κάννης, των συσκευών στομίου και του προστατευτικού χεριού είναι ορατή στα Thermal Sights, πιθανή ύπαρξη αντικατοπτρισμού (θολότητα θερμότητας) από την κάννη και τις συσκευές ρύγχους.
   
 • Μεσαία υπερθέρμανση - το όπλο θερμαίνεται, είναι ορατό το κοκκίνισμα της κάννης και του ρύγχους. Αποτελέσματα: η ακρίβεια του όπλου μειώνεται, η πιθανότητα δυσλειτουργίας αυξάνεται, η φθορά αυξάνεται και η μέγιστη ανθεκτικότητα του όπλου μειώνεται κατά τη διάρκεια της βολής.
   
 • Σοβαρή υπερθέρμανση - το όπλο είναι πολύ ζεστό, οι συσκευές κάννης και ρύγχους είναι καυτές. Αποτελέσματα: ο ρυθμός ταχυβολίας του όπλου αλλάζει, πιθανότητα θερμικά επαγόμενης πυροδότησης.
   
 • Μέγιστη υπερθέρμανση - όταν επιτευχθεί αυτό το επίπεδο, παρουσιάζεται δυσλειτουργία - το μπουλόνι μπλοκάρει. 

 

7. Βελτίωση στη μηχανική των εξωτερικών βαλλιστικών πυρομαχικών. Τώρα, κατά τον υπολογισμό της τροχιάς και της ενέργειας πτήσης, λαμβάνονται υπόψη η αρχική ταχύτητα, το βάρος της σφαίρας, η διάμετρος της σφαίρας, το σχήμα της και ο βαλλιστικός συντελεστής.

Προηγουμένως, λαμβάνονταν υπόψη μόνο η αρχική ταχύτητα και το βάρος της σφαίρας.
 

image.png

image.png


Με αυτό, κατέστη δυνατό να επιτευχθεί η μέγιστη αντιστοιχία με τα δεδομένα της πραγματικής ζωής. Επίσης, έχει διορθωθεί η απώλεια όλων των τύπων ζημιάς, ανάλογα με την ενέργεια της σφαίρας σε απόσταση, και η αύξηση της ζημιάς και της διείσδυσης της σφαίρας από την αλλαγή της ταχύτητας της σφαίρας. Για παράδειγμα, για 5,45x39 σε απόσταση 150 μέτρων, η πτώση της ζημιάς ήταν περίπου 20%, αλλά κατά την αλλαγή της κάννης για μια μεγαλύτερη, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα, αυξάνονται και οι ζημιές και οι διεισδυτικές ικανότητες. Ωστόσο, αξίζει να καταλάβουμε ότι για ορισμένα πυρομαχικά δεν υπάρχουν δεδομένα σε ανοιχτές πηγές ή είναι ελλιπή. Τέτοια πυρομαχικά θα προσαρμοστούν όταν βρεθούν τα απαραίτητα δεδομένα.
 

8. Προσαρμογή στη μηχανική ανάκρουσης κατά το τουφέκισμα:

 • μείωση στην αυτόματη αντιστάθμιση ανάκρουσης κατά την εκτόξευση μεγάλων ριπών
 • μείωση στα μπόνους μείωσης ανάκρουσης από δεξιότητες
 • γενικές τελειοποιήσεις και βελτιώσεις στο σύστημα ανάκρουσης των όπλων

 

9. VOIP - προστέθηκε λειτουργικότητα φωνητικής επικοινωνίας. Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις ήχου και να επιλέξετε το πλαίσιο "Enable VOIP".

Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για συντονισμό και ικανότητα διαπραγμάτευσης.

Να θυμάστε ότι η ακατάλληλη χρήση VOIP μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία για εσάς και τους άλλους παίκτες.

Οι προσβολές, η αναπαραγωγή μουσικής, η απόφραξη του αέρα και άλλες ακατάλληλες συμπεριφορές κατά τη χρήση του VOIP μπορούν να οδηγήσουν τόσο σε αποκλεισμό της λειτουργικότητάς του όσο και σε αποκλεισμό (Ban) του λογαριασμού του παιχνιδιού.

 • Το VOIP λειτουργεί μόνο in-raid και μόνο σε λειτουργία Push-to-talk.
 • Οι παίκτες δεν μπορούν να μιλήσουν για περισσότερα από 15 δευτερόλεπτα συνεχόμενα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα σε μια επιδρομή, μπορείτε να μιλήσετε μόνο για 15 δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από το αν είναι διαδοχική ή όχι.
 • Εάν πατήσετε πολύ συχνά το κουμπί Push-to-talk, θα ενεργοποιηθεί ένας βραχυπρόθεσμος αυτόματος αποκλεισμός.
 • Μπορείτε να στείλετε αναφορές για ακατάλληλη χρήση VOIP. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού χειρονομιών και πατήστε το κουμπί αναφοράς ενώ ο άλλος παίκτης μιλάει ή μιλούσε πριν από 2 δευτερόλεπτα. Δεν μπορείτε να αναφέρετε τα μέλη της ομάδας σας.
 • Η ακουστότητα της φωνής εξαρτάται από την απόσταση του ομιλητή, καθώς και από όλους τους άλλους τροποποιητές ήχου: χωρίσματα δωματίου, δάπεδα, τοίχοι, ενεργά ακουστικά, χαμηλωμένο visor κ.λπ.
 • Οι Scavs μπορούν να δώσουν προσοχή στους παίκτες που μιλούν.
 • Το VOIP μπορεί να απενεργοποιηθεί γρήγορα από το μενού χειρονομιών ή μέσω του πλήκτρου πρόσβασης.
 • Το πλήκτρο πρόσβασης Push-to-talk μπορεί να αντιστοιχιστεί εκ νέου στις ρυθμίσεις ελέγχου.

 

10. Επέκταση στις Επιχειρησιακές Εργασίες

 • Προστέθηκε η ποικιλία περιγραφής σε όλους τους τύπους επιχειρησιακών εργασιών.
 • Προστέθηκαν τα στατιστικά στοιχεία ολοκληρωμένων λειτουργικών εργασιών στην οθόνη στατιστικών του παίκτη.
 • Προστέθηκε η συνθήκη "Έξοδος μέσω του συγκεκριμένου Extract" για τις εργασίες τύπου "Έξοδος από την τοποθεσία".

 

11. Προστέθηκε η δυνατότητα μερικής χρήσης διαφορετικών τύπων τροφίμων και ποτών.

 • Μόνο η διάρκεια του αποτελέσματος αλλάζει από την ποσότητα που καταναλώνεται. Η δύναμη και η καθυστέρηση πριν την έναρξη του buff δεν αλλάζει.
 • Όλα τα buffs στοιβάζονται μόνο μέχρι την τιμή του αρχικού buff.
 • Τα αρνητικά buff στοιβάζονται επίσης μόνο μέχρι την αρχική τους τιμή.
 • Τα αρνητικά buff λαμβάνουν υπόψη τις δεξιότητες (ιδίως την ικανότητα του Μεταβολισμού, η οποία μειώνει τη διάρκεια των αρνητικών επιπτώσεων έως και 50%).
 • Τα αρνητικά buff λαμβάνουν υπόψη την ανοσία στο μέγιστο επίπεδο δεξιοτήτων του μεταβολισμού.

 

12. Προστέθηκαν νέα αντικείμενα:

 • Νέα όπλα
 • Νέα ανταλλακτικά όπλων
 • 4 νέες χειροβομβίδες (συμπεριλαμβανομένων των κρουστικών χειροβομβίδων)
 • Νέος εξοπλισμός
 • Νέα είδη ανταλλαγής
 • Νέα κλειδιά
 • Νέες θήκες αποθήκευσης (Injector case και Keycard holder)
 • Rangefinders (φορητός ανιχνευτής απόστασης και μονάδα τακτικής αποστασιομέτρησης)
 • 5 νέα φυσίγγια
 • Νέα σετ ρούχων για USEC και BEAR
 • Νέα μοναδικά περιβραχιόνια
 • Νέοι τύποι προσώπων και για τις δύο φατρίες στην αρχή του παιχνιδιού

 

13. Προστέθηκαν νέες αποστολές στην τοποθεσία Lighthouse

 

Αλλαγές γραφικών και βελτιστοποιήσεις

 1. Screen Space Reflection - εφέ ανάκλασης από υγρές ή γυαλιστερές επιφάνειες, επιφάνεια νερού. Η τεχνολογία έχει επανασχεδιαστεί πλήρως - τώρα οι αντανακλάσεις φαίνονται πιο ρεαλιστικές, ενώ το φορτίο στο σύστημα μειώνεται αισθητά.
 2. Προστέθηκε βελτιστοποίηση για απόδοση βλάστησης σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό μας επέτρεψε να μειώσουμε σημαντικά το φορτίο της CPU σε τοποθεσίες με μεγάλο αριθμό δέντρων και άλλης βλάστησης.
 3. Προστέθηκε βελτιστοποίηση αντικειμένων φυσικής σύγκρουσης.
 4. Προστέθηκαν διάφορες βελτιστοποιήσεις διακομιστή.
 5. Το SSR είναι πλέον ενεργοποιημένο από προεπιλογή στις προεπιλογές γραφικών High και Ultra.
 6. Μείωσε το φαινόμενο αποκορεσμού κατά τη διάρκεια της βροχής, η εικόνα είναι πλέον πιο ζωντανή.

 

Λίστα διορθώσεων:

 1. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι χρόνοι ανανέωσης του trader δεν ενημερώθηκαν έως ότου γίνει επανεκκίνηση του πελάτη.
 2. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά τη μετακίνηση του φακού του όπλου σε άλλη υποδοχή, μπορεί να προκύψει ατελείωτη φόρτιση του φυσιγγίου στη θαλάμη.
 3. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που προκάλεσε το Σφάλμα 500 κατά την αλληλεπίδραση με το στοιχείο του χάρτη τοποθεσίας του παιχνιδιού μετά την ασφάλισή του.
 4. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα τον ανεπαρκή φωτισμό στο Hideout.
 5. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου τα ρομπότ μπορούσαν να πυροβολούν μέσα από τοίχους στην τοποθεσία του εργοστασίου.
 6. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με το animation επιθεώρησης όπλων του Saiga-12 και του SVDS.
 7. Διορθώθηκε πρόβλημα αλληλοεπικάλυψης ήχων στις σκάλες του τριώροφου κοιτώνα στη θέση του Τελωνείου.
 8. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου τα ρομπότ μπορούσαν να μετακινηθούν αμέσως σε μια σκυμμένη θέση.
 9. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ήταν αδύνατο να δημιουργηθεί μια στοίβα νομισμάτων ή φυσιγγίων από 10 κομμάτια.
 10. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ο παίκτης μπορεί να ανοίξει μια κλειδωμένη πόρτα χωρίς κλειδί χρησιμοποιώντας την επιλογή Breach από τη γωνία.
 11. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ένας παίκτης μπορούσε να μετακινηθεί από μια πρηνή θέση σε μια όρθια θέση σε δυσπρόσιτα σημεία, εάν άλλαζε στάση κατά τη φόρτωση του θαλάμου όπλου.
 12. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ο πόρος του φίλτρου νερού μπορούσε να συνεχίσει να μειώνεται μετά το τέλος της παραγωγής καθαρισμένου νερού.
 13. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου μια προσφορά στο Flea Market που έληγε εξαφανίστηκε από την ενότητα "Οι προσφορές μου" όταν παρατάθηκε στις 00:00.
 14. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το αποτέλεσμα προστασίας των ματιών από τη μάσκα συγκόλλησης "Gorilla" δεν μετρήθηκε.
 15. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου έπαιζε το σταθερό κινούμενο σχέδιο όταν γέρνετε σε πρηνή θέση.
 16. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η αναζήτηση στο Flea Market έδειξε μόνο ένα εξάρτημα κατά την αγορά ανταλλακτικών για συναρμολόγηση με δύο ή περισσότερες από τις ίδιες τροποποιήσεις.
 17. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ο χρονοδιακόπτης ανανέωσης αποθεμάτων ενός εμπόρου μπορούσε να εξαφανιστεί μετά το τέλος του χρονοδιακόπτη.
 18. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το εισαγωγικό μήνυμα δεν εμφανίστηκε κατά την πρώτη είσοδο στο Hideout.
 19. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου εμφανίστηκαν περισσότερα bots σε λειτουργία εκτός σύνδεσης από ό,τι χρειαζόταν.
 20. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το παντελόνι BEAR Oldschool θα μπορούσε να εξαφανιστεί.
 21. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου μπορούσε να εμφανιστεί ένα τεντωμένο πολύγωνο στο πεδίο βολής του Hideout.
 22. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το γκαρντ-ρομπότ του Glukhar δεν πυροβολούσε έναν παίκτη ακόμα και όταν είχε ακόμα πυρομαχικά.
 23. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το πρώτο εξετασθέν όπλο στο σώμα του εχθρού εμφανίστηκε ως εντελώς σπασμένο.
 24. Διορθώθηκε μια οπτική ασυμφωνία της ένδειξης προόδου φόρτωσης/εκφόρτωσης φυσιγγίων στο γεμιστήρα.
 25. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου μπορούσε να αναπαραχθεί ένας ήχος κλικ μετά από μια σειρά βολών από ένα σίγαση τουφέκι.
 26. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το επίπεδο των λειτουργικών εργασιών αποθηκεύτηκε μετά από επαναφορά προφίλ.
 27. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ο ήχος ανοίγματος μιας πόρτας με κλειδί στο Health Resort ακουγόταν σε οποιοδήποτε όροφο.
 28. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η κατανάλωση της αντοχής των χεριών δεν αυξήθηκε όταν μειώθηκε το επίπεδο ενυδάτωσης.
 29. Διορθώθηκαν διάφορα προβλήματα ήχου που σχετίζονται με την επικάλυψη ήχου.
 30. Διορθώθηκαν διάφορα ζητήματα που προκάλεσαν το σφάλμα 228.
 31. Διορθώθηκαν διάφορα ζητήματα που προκάλεσαν σφάλματα παιχνιδιού.

 

Διάφορες διορθώσεις:

 1. Προσάρμοσε (και βελτίωσε) τα χαρακτηριστικά ορισμένων όπλων.
 2. Καταργήθηκε η δυνατότητα γρήγορης ρίψης χειροβομβίδων. Τώρα, όταν πατήσετε το πλήκτρο πρόσβασης, ο χαρακτήρας σας θα πάρει μια τυχαία χειροβομβίδα στα χέρια του από το στήθος ή τις τσέπες σας.
 3. Προσαρμόστηκαν και προστέθηκαν νέες συνταγές χειροτεχνίας για το Hideout.
 4. Άλλαξε τις συνθήκες για το ξεκλείδωμα των ζωνών Hideout.
 5. Όλα τα κλειδιά έχουν πλέον αντοχή (100 μονάδες, εκτός από τα κλειδιά που είχαν ήδη αντοχή).
 6. Άλλαξε η ταχύτητα εκκίνησης για bots και Player Scav.
 7. Διάφορες αλλαγές εξισορρόπησης σε θέσεις σπανιότητας και αναπαραγωγής για αντικείμενα.
 8. Αλλαγές και διορθώσεις στη λογική και τις παραμέτρους των διαφόρων εξαρτημάτων όπλων.
 9. Διάφορες αλλαγές στη γκάμα ειδών των εμπόρων.
 10. Πολλές διορθώσεις και βελτιώσεις τοπικής προσαρμογής.
 11. Εξισορρόπηση αλλαγών στις ανταμοιβές εργασιών.
   
 12. Δεν είναι πλέον δυνατή η τοποθέτηση και η αγορά συγκεκριμένων ειδών στο Flea Market:
   
 • "Rys-T" bulletproof helmet
 • Team Wendy EXFIL Ballistic Helmet (Black)
 • Vulkan-5 (LShZ-5) bulletproof helmet
 • "Altyn" bulletproof helmet
 • 6B43 6A Zabralo-Sh body armor (0/85)
 • NFM THOR Integrated Carrier body armor
 • LBT-6094A Slick Plate Carrier
 • LBT-6094A Slick Plate Carrier (Tan)
 • LBT-6094A Slick Plate Carrier (Olive)
 • 5.11 Tactical Hexgrid plate carrier
 • FORT Redut-T5 body armor
 • BNTI Zhuk-6a body armor
 • IOTV Gen4 body armor (full protection kit)
 • FORT Defender-2 body armor
 • NPP KlASS Korund-VM body armor
 • IOTV Gen4 body armor (assault kit)
 • FORT Redut-M body armor
 • IOTV Gen4 body armor (high mobility kit)
 • BNTI Gzhel-K armor
 • Ars Arma CPC MOD.2 plate carrier rig
 • 5.11 Tactical TacTec plate carrier rig
 • CQC Osprey MK4A plate carrier rig (Protection, MTP)
 • WARTECH TV-110 plate carrier rig
 • Ars Arma A18 Skanda plate carrier rig
 • CQC Osprey MK4A plate carrier rig (Assault, MTP)
 • 6Sh118 raid backpack
 • Mystery Ranch Blackjack 50 backpack (Multicam)
 • SSO Attack 2 raid backpack
 • Eberlestock F4 Terminator load bearing backpack (Tiger Stripe)
 • .45 ACP AP
 • 7.62x51mm M61
 • 7.62x51mm M993
 • 7.62x51mm M62 Tracer
 • 7.62x54mm R BS gs
 • 7.62x54mm R BT gzh
 • 4.6x30mm AP SX
 • 4.6x30mm Subsonic SX
 • 5.56x45mm SSA AP
 • 5.56x45mm M995
 • 5.56x45mm M855A1
 • 5.56x45mm M856A1
 • 7.62x39mm BP gzh
 • 7.62x39mm MAI AP
 • 5.45x39mm BS gs
 • 5.45x39mm PPBS gs "Igolnik"
 • 5.45x39mm 7N40
 • 9x19mm AP 6.3
 • 9x19mm PBP gzh
 • 5.7x28mm SS190
 • 5.7x28mm SB193
 • 12/70 AP-20 slug
 • 12/70 Copper Sabot Premier HP slug
 • 12/70 SuperFormance HP slug
 • 9x39mm BP gs
 • 9x39mm SPP gs
 • 40x46mm M441 (HE) grenade
 • 40x46mm M433 (HEDP) grenade
 • 23x75mm "Zvezda" flashbang round
 • .300 Blackout AP
 • .338 Lapua Magnum AP
 • FLIR RS-32 2.25-9x 35mm 60Hz thermal rifle scope
 • Trijicon REAP-IR thermal scope
 • GPNVG-18 Night Vision goggles
 • SWORD International Mk-18 .338 LM marksman rifle
 • FN40GL Mk2 grenade launcher
 • 5.56x45 Magpul PMAG D-60 STANAG 60-round magazine
 • 5.56x45 SureFire MAG5-100 STANAG 100-round magazine
 • AK 7.62x39 X Products X-47 50-round drum magazine
 • AK 7.62x39 ProMag AK-A-16 73-round drum magazine
 • TerraGroup Labs access keycard

Αρχικό Post: 

 

Edited by Jmeker
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...