Jump to content

0.13.0.2 Yama Notları

Dimitri468
 Share

Recommended Posts

0.13.0.2 YAMASI

0.13.0.2 yama notlarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

• Streets of Tarkov haritasındaki rubber banding ve senkronizasyonu azaltmak için sunucu sistemi ayarlandı.
  • Streets of Tarkov haritasında çok sayıda geometri ve aydınlatma düzeltmesi yapıldı.
  • Binaural ses sistemi etkinleştirildiğinde bazı seslerin tekrarlanmasına, takılmasına ve eksik olmasına neden olan sorunlar düzeltildi.
  • Bazı durumlarda uçakların ve air dropların eksik sesleri düzeltildi.
  • Arayüz seslerinin seviyesi 0 olarak ayarlandığında silah etkileşimlerinin eksik sesleri düzeltildi.
  • Binaural ses sistemi etkinken çalı ve konteyner arama sesleri düzeltildi.
  • Çömelmiş ve ayakta hareket sırasında yanlış adım sesi seviyesi düzeltildi.
  • Hideout’ta third-party overlay etkinken hatalı spor salonu davranışı düzeltildi.
  • Kas ağrısı durumunun yanlış süresi düzeltildi.
  • Chiappa Rhino, RSh-12, Benelli M3, AI AXMC, SR-2M, M203 namlu altı bomba atar, GP-25 namlu altı bomba atar için yanlış silah sesleri düzeltildi.
  • Birkaç öğe için yanlış ağırlık bilgisi düzeltildi.
  • Rogue patronlarındaki silahların yanlış dayanıklılığı düzeltildi.
  • Ragman’dan özelleştirme seçeneklerinin kilidinin açılmasıyla ilgili yanlış koşullar düzeltildi.
  • Görev ödüllerinde becerilerin yanlış hesaplanması düzeltildi.
  • Bazı tüketilen eşyaların etkilerini kaybetmeden uygulama yeteneği düzeltildi.
  • Becerileri 50. Seviyenin üzerine çıkaramama sorunu düzeltildi.
  • Streets of Tarkov haritasında birkaç görsel eser düzeltildi.
  • Streets Tarkov haritasındaki hatalı oyuncu doğma konumları düzeltildi.
  • Jaeger’in oyunculardan silah satın almasına ilişkin yanlış koşullar düzeltildi.
  • Ekranlar arasında geçiş yaparken satılamayan öğelerin yanlış içeriği düzeltildi.
  • Ekran çözünürlüğünü değiştirirken ve tam ekran moduna geçerken NVG’lerin ve termallerin hatalı görselleri düzeltildi.
  • Tamir kitleri ile bazı silahları tamir ederken dayanıklılık kaybı olmaması düzeltildi.
  • Rezerv haritasında yanlış çalışan D2 çıkışı düzeltildi.
  • Bazı silahlarla etkileşime girerken ortaya çıkan yazılım kilidi düzeltildi.
  • Hideout’ta hava filtreleme sistemi fiziksel beceri seviyesi bonusunun yanlış hesaplanması düzeltildi.
  • Hideout’ta spor salonunu kullanırken yanlış beceri puanı hesaplaması düzeltildi.
  • Lightkeeper ile etkileşime girerken diyalog sistemindeki birkaç hata düzeltildi.
  • Rogue’lar için yanlış doğma düzeltildi.
  • Baskın sırasında Lightkeeper görevleri için hedeflerin yanlış görüntülenmesi düzeltildi.
  • Zryachiy’nin muhafızlarının yanlış pozisyon görünümü düzeltildi.
  • Ekranlar arasında geçiş yaparken CO-OP modu ayarları arayüzünün yanlış davranışı düzeltildi.
  • Baskın sırasında bazı arabirim öğelerinin eksik yerelleştirmesi düzeltildi.
  • Yeni bir 5.56x45 namlu ağzı freni eklendi.
  • Chiappa Rhino 200DS ile nişan alırken yanlış kamera davranışı düzeltildi.
  • Thanks 1

Harita eklenecekmi oyuna nerde olduğumuzu görebileceğimiz ben bütün haritaları lootlari ezberlemek istemiyorum kafam zaten dolu.

7 hours ago, onuronkol2 said:

Harita eklenecekmi oyuna nerde olduğumuzu görebileceğimiz ben bütün haritaları lootlari ezberlemek istemiyorum kafam zaten dolu.

Merhaba bu durumu internette bulunan wiki sitelerini kullanarak veya oyun içerisinden satıcılardan alabileceğiniz haritalar ile çözebilirsiniz.

Yav ben nerede olduğumu gormek istiyorum cokmu zor. İade edebilsem iade edeceğim iadede almıyorlar. Saçma sapan derecede zor oyun zaten birde haritami öğreneceğim bıraktım zaten oyunu daha girmem