Jump to content

Raportteja vaarallisisten käyttäytymismallien kehittymisestä Tarkovin kriisialueen siviilien keskuudessa


Recommended Posts

sp3edie

Vihamielisyyksien puhjetessa kaupungissa, ennalta arvattujen humanitaaristen seurausten lisäksi erikoinen kehityssuunta on havaittu siviiliväestön keskuudessa - Tämä suunta uhkaa sekä siviileitä, että molempien puolien aseistettuja joukkoja.

Tilanteen kiristyessä ennen varsinaista avointa konfliktia Tarkovin kaupungin olot kehittyivät kokoajan rikollisille sekä antisosiaalisille persoonallisuuksille suotuisampaan suuntaan.

Lisäksi alamaailman toiminnan jatkuva kehitys, erityisesti viime vuosina, on lisännyt erilaisten rikoksiin liittymättömien mutta siihen luonteensa puolesta taipuvaisten ihmisryhmien kasaantumista. 

Näistä syistä johtuen Tarkovissa on alettu havaitsemaan nousevissa määrin joukkoja jotka osallistuvat ryöstelyyn sekä jopa aseellisiin hyökkäyksiin niin siviiliväestöä kuin armeijan väestöä kohtaan. Viimeaikoina nämä ryhmittymät ovat saaneet paikallisilta lempinimen - "Scavit".

Scaviryhmät ovat vaihtelevia, niillä on erilaiset etiikat, sosiaaliset sekä määrälliset koostumukset kuten myös erilaiset varustukset sekä aseistukset siitä riippuen mitä kullakin ryhmittymällä on ollut saatavilla.

Tähän mennessä kolmen ryhmän katsotaan olevan vakaimpia sekä organisoituneimpia. Nimeltään : Y. G. Zhilnovin ryhmä (alias "Yarik" tai "Yaga"), B.S. Pashutinin ryhmä (alias "Fiend/Paholainen") sekä B.T. Stoporenkon ryhmä (alias "Lawyer/Lakimies"). Yksityiskohdat liitteessä.

 

SCAV_EFTposts30.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...