Jump to content
Sign in to follow this  
sp3edie

Scaveista: Zhilnovin aseistettu joukko

Recommended Posts

sp3edie

Jatkamme Tarkovin sekä Norvinskyn laitamilla oleilevien scavien jengeistä puhumista.

Zhilnov Yaroslav Grigoryevich

Alias: Yarik, Yaga

Syntynyt Rostovin alueella. 17 vuoden iässä hän sai ensimmäisen tuomionsa kaupan ryöstöstä. Kaksi vuotta myöhemmin hän murhasi vankileirin sellikaverin ja sai lisätuomion.

Vapautuessaan vuonna 1998, hän keräsi ryhmän ja yritti valloittaa paikkansa takaisin Rostovin alamaailmassa mutta aluesodat olivat jo ohi, organisoidut rikollisjärjestöt olivat saaneet suhteensa kuntoon eivätkä kaivanneet enään lisää ihmisiä. Erään tapaamisen aikana Zhilnovin seuruetta kohti avattiin tuli, suurin osa heistä kuoli paikalle mutta Zhilnov itse pääsi juuri ja juuri pakoon tapahtumapaikalta.

Zhilnov pakeni Rostovista Archangelskiin ja kaivautui maan alle. Tänä aikana hän meni naimisiin ja sai lapsen. Samaan aikaan hän suoritti epäonnistuneen hyökkäyksen elektroniikkavarastoon ja jäi kiinni tapahtumapaikalla. Hänen vaimonsa kuuli tästä sekä hänen rikollisesta taustastaan ja haki avioeroa.

Vapautumisen jälkeen Zhilnov muutti Tarkoviin entisen sellikaverin kutsusta missä hän alkoi työskennellä rakennustyömaalla.

Hänet tunnistettiin turvakameran kuvasta hyökkäyksessä Tarkovin UMVD:n 7. poliisiasemalle jossa kuoli 4 poliisia ja useita aseita varastettiin.

Tutkijoiden mukaan Zhilnovin ryhmä jakautui hyökkäyksen jälkeen. Todisteet osoittavan että yksittäiset ryhmän jäsenet tekivät useita rikoksia Norvinskin alueella. Zhilnovin olinpaikka tällä hetkellä on tuntematon.

Myöhempien operaatioiden aikana eräs kiinni jääneistä syyllisistä kertoi ryhmän kokoontumispaikan ja -ajan, myöhemmin kuitenkin selvisi että tieto oli harhaanjohtavaa.

Kriisin alkaessa tutkinta hyllytettiin mutta melko turvallisesti voidaan olettaa että Zhilnov järjesti ja koordinoi useamman scaviryhmän hyökkäyksen OMON:n mellakkapoliisitukikohtaan. Lisäksi tietojeni mukaan Zhilnovin joukko osallistui kolmen BEAR -operaattorin ampumiseen ja USEC:n tiedusteluajoneuvoa vastaan hyökkäämiseen.

Ryhmän ydin koostuu useasti tuomituista raskaan sarjan rikollisista joka näkyy hyökkäyksien röyhkeydessä, uhkarohkeudessa sekä julmuudessa.

Luo suuren uhkan alueen henkilöille.

SCAV_EFTposts10.jpg

 

Edited by sp3edie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2