Dimitri468 407 Posted July 27, 2017 Merhaba Hayatta Kalanlar Size, 0.2.6*.2**’da yapılan değişikliklerin ön listesini sunmaktan memnuniyet duyuyoruz, ardından Tarkov'dan Kaçış, kapalı beta test aşamasına geçecektir. Eklenen: Hava durumundaki ana kalite değişiklikleri Dik eğimli ve açılı yüzeylerde kayan karakter Kıyı şeridi (Shoreline) konumu (Yarısı açıldı.) Optimizasyonları: RAM tüketim optimizasyonu Animasyon sistemi optimizasyonu Gümrük (Customs) ve fabrika (Factory) konumlarındaki değişiklikleri dengelemek AI optimizasyonları: Botlar, çimlerin arasından mükemmel bir şekilde göremezler Farklı durumlarda ses parçaları eklendi Hedefe olan mesafeye bağlı olarak keskin nişancı ateşleme hızı değişti (mesafe büyüdükçe çekimler(distance) azalıyor) Botlar, kapı ve sandıkların açılış seslerine tepki gösteriyor Oyuncu ateş ettiğinde botların daha fazla dikkatini çekiyor Botlar vurulduğun da tepki verecekler Botlar bedenlerini kontrol edebilir - Eğer gövde PMC karakterine aitse, bot bir güvenlik ateşi açabilir - Vücut Scav’a ait ise, katilin arayışına başlayabilir Düzeltilenler (Fixed): Hata ile ortam seslerinin yok olması “Moon Effect” kapsamında ki farklı FoV ayarları Silahla bağlantılı eşyaların sigortalanmasını engelleyen hatalar Bug that made character stuck in axe swing animation Bazı kasaları aradıktan sonra karakter hareket hızını 0'a ayarlayan hatalardan biri Küresel sohbetin görsel düzeltmeleri Kurşun uçuşuyla ilgili görsel düzeltmeler Çevrimdışı oyununda gündüz seçiminin devre dışı bırakıldığı hata Çeşitli arabirim düzeltmeleri Değişen: Karakter hareketi kontrolü ve fizikte gelişmeler Quote Share this post Link to post Share on other sites
silverfoxdev 0 Posted July 27, 2017 idk when exactly that means closed beta is coming out im confused ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZigZag557 2 Posted July 27, 2017 @silverfoxdev this is the update coming with closed beta 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yarbay 96 Posted July 28, 2017 sa nezaman baslayacak closed beta ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitri468 407 Posted July 28, 2017 4 hours ago, MSI_Dragon said: sa nezaman baslayacak closed beta ? Başladı! Quote Share this post Link to post Share on other sites
furi544 2 Posted July 29, 2017 Umarım oyunun optimizasyon sorunu olmaz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitri468 407 Posted July 30, 2017 19 hours ago, furi544 said: Umarım oyunun optimizasyon sorunu olmaz. Şuan da herhangi bir optimizasyon sorunu bulunmamaktadır. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fenerbahce 0 Posted August 3, 2017 Launcher bağlanamıyor. şöyle bir hata alıyorum nedendir? "Error while logging in Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana bilgisayar yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tartarus 1 Posted August 3, 2017 4 minutes ago, fenerbahce said: Launcher bağlanamıyor. şöyle bir hata alıyorum nedendir? "Error while logging in Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana bilgisayar yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı" Bende hata aldım. Uzak sunucuya bağlanılamıyor ERROR: ConnectFailure Oyunun launcher'ını indirdim ama kurulum için nickname ve password girilen kısımda takıldım bu hatayı alıyorum. Genel bir sorun var herhalde, sen kurulumu yaptın mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ComradeBurris 345 Posted August 3, 2017 1 minute ago, Tartarus said: Bende hata aldım. Uzak sunucuya bağlanılamıyor ERROR: ConnectFailure Oyunun launcher'ını indirdim ama kurulum için nickname ve password girilen kısımda takıldım bu hatayı alıyorum. Genel bir sorun var herhalde, sen kurulumu yaptın mı? Bisürü kisi indiriyor ayni anda kardeş bide 4uncu wave basladi millet birbirini depeliyor sanki amk odan bağlantı bok gibi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tartarus 1 Posted August 3, 2017 2 minutes ago, MaejorRaskoln said: Bisürü kisi indiriyor ayni anda kardeş bide 4uncu wave basladi millet birbirini depeliyor sanki amk odan bağlantı bok gibi oyunu kurabilsek yine neyse en kötü tanıma amaçlı offline takılabilirdik en azından. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ComradeBurris 345 Posted August 3, 2017 4gb lik bir data indiricen kardeş offline tek test yapmak icin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tartarus 1 Posted August 3, 2017 11 minutes ago, MaejorRaskoln said: 4gb lik bir data indiricen kardeş offline tek test yapmak icin mesela bu noktada bağlanmıyor yoksa indirip kurucam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ComradeBurris 345 Posted August 3, 2017 2 minutes ago, Tartarus said: mesela bu noktada bağlanmıyor yoksa indirip kurucam. Ozaman senin launcher da problem var... bende zanediyom girşi yapip indiremiyon? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fenerbahce 0 Posted August 3, 2017 24 minutes ago, Tartarus said: Bende hata aldım. Uzak sunucuya bağlanılamıyor ERROR: ConnectFailure Oyunun launcher'ını indirdim ama kurulum için nickname ve password girilen kısımda takıldım bu hatayı alıyorum. Genel bir sorun var herhalde, sen kurulumu yaptın mı? Ben 2 gündür oynuyordum evet. Ama şuan genel sorun var kimse bağlanamıyor sanırım. Giriş yapabiliyorum oto zaten ama oyuna girebilmek için bağlanmıyor hatadan. 1 saat kadar önce VPN açıp bağlandım yalnız pve olarak oynayabilmiştim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tartarus 1 Posted August 3, 2017 6 minutes ago, MaejorRaskoln said: Ozaman senin launcher da problem var... bende zanediyom girşi yapip indiremiyon? aynen girişi yapamıyorum, artık yarına felan düzelir herhalde. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ComradeBurris 345 Posted August 3, 2017 Just now, Tartarus said: aynen girişi yapamıyorum, artık yarına felan düzelir herhalde. Yarin hall olur kanka kafana takma amk zaten cok lag var oynanincak gibi degil bosyere silahlarini kaybedicen herseyde hayirvar hahaha 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dnz500 0 Posted August 3, 2017 banada beta indirme linki bugun geldi benimde launcher dan giriş yaparken ERROR: ConnectFailure diyor girmiyor yarın duzelir umarım Quote Share this post Link to post Share on other sites
Istanbul1453 0 Posted August 4, 2017 oyunda birlikte oynayacağım arkadaşlar arıyorum ds kullanıyorum https://discord.gg/hArXUs Quote Share this post Link to post Share on other sites
Istanbul1453 0 Posted August 4, 2017 oyundaki problemlerle ilgili olarak irtibat kurabileceğimiz bir yer var mı? oyun açılmıyor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Istanbul1453 0 Posted August 4, 2017 resim deki sorun nasıl çözülüyor bilen var mı ? https://hizliresim.com/y3DLoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
dnz500 0 Posted August 4, 2017 benim giriş yaparken hala ERROR: ConnectFailure hatası veriyor giriş yapamıyorum launcher dan bilgisi olan varmı ? yardım edebilecek Quote Share this post Link to post Share on other sites
dnz500 0 Posted August 4, 2017 benimki an itibariyle girdi ama bakalım error almadan oyuna girebilecekmiyim daha oyunu yukleyecem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tartarus 1 Posted August 4, 2017 bende girdim oyuna şuan bi sıkıntı yok akıcı. Quote Share this post Link to post Share on other sites