Jump to content
hrmeads2

Prapor "BP Depot" Quest bug

Recommended Posts

hrmeads2

Has anybody else had a problem where you can't place one of the markers on a truck? I did the first 3 and went to do the last one at the gas station extraction but the prompt doesn't show up. I bought another marker to see if that would fix it, but that didn't work either.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guylussac

Yeah somebody shot me when I protect the truck and I died(At the same thime server connection lost)

So I can't place the marker on that truck. This quest is bugged.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sparti

Try placing it from the back side, wotked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guylussac
1 minute ago, Sparti said:

Try placing it from the back side, wotked for me.

I tried man not working :(

My bugged truck is the first one close to the spawns

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sparti
Gerade eben schrieb Guylussac:

I tried man not working :(

My bugged truck is the first one close to the spawns

That is odd. I actually run all trucks in offline before i did the quest, so you could try if you find a spot to place in offline mode. If that does not help, there is probably no other way then report a bug and wait till they fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guylussac
1 minute ago, Sparti said:

That is odd. I actually run all trucks in offline before i did the quest, so you could try if you find a spot to place in offline mode. If that does not help, there is probably no other way then report a bug and wait till they fix it.

Yeah I did an offline run too.

Funny thing is all other trucks are bugged for me. Can't place any of them right now :(

I'm still in the game btw reporting live :P

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brennus

I am having this same issue.

I died protecting the last truck and now i can't place a beacon i bought on it to finish the quest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brennus

I tried to do this again this morning and it  worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guylussac
5 hours ago, Brennus said:

I tried to do this again this morning and it  worked fine.

I can confirm that. I think it's about the little patch came out today.

Thank you devs you're fast :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terradus

I have this problem. No patch fixed this for me though :(

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aintence

I did first 3 fine, 4th one, near gas station exit was a bit buggy. Couldnt place it anywhere except at the front. There was very small spot that allowed me to do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LeCo177

Bugged for me today. I was killed at my very first truck at the spawn area and cant place any beacon since

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terradus

Is there going to be a fix for this soon?

Wish i could atleast abandon the mission and start over or something...

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sweatshirtolympics

You gotta ever so slowly adjust until you see the green high light of the beacon.

 

Also is there a list of locations for the trucks or am I gunna have to run around in PVE to map em.

Share this post


Link to post
Share on other sites
brtkklkrn
9 minutes ago, Sweatshirtolympics said:

Also is there a list of locations for the trucks or am I gunna have to run around in PVE to map em.

- At the woods spawn (the one in the corner of the map with the trees)

- At Construction (behind the bridge to the right, also the truck where you find the gold watch)

- Behind gas station

- At gas station extraction

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sweatshirtolympics

yee suppose i shouldve updated

 

thax anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites
AllenPlays

I died during construction yard truck. Cant place anything on any of them since. Rip me. Any fix yet/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terradus

I may have a solution now (something that worked for me atleast).

According to the task menu the truck i had left to mark was #1, the truck closest to pmc spawn.

No matter how long i tried it just wouldnt work.

Then on a random raid with a couple of mates, i ran past the truck at the gas station and noticed that i could mark that one, even though i had already marked it and that sub-task was completed.

 

Marked it and completed the task. So my advice is, try marking another truck instead of the one you are missing.

Edited by Terradus

Share this post


Link to post
Share on other sites
xzcrusher
On 10/3/2017 at 5:06 AM, Terradus said:

I may have a solution now (something that worked for me atleast).

According to the task menu the truck i had left to mark was #1, the truck closest to pmc spawn.

No matter how long i tried it just wouldnt work.

Then on a random raid with a couple of mates, i ran past the truck at the gas station and noticed that i could mark that one, even though i had already marked it and that sub-task was completed.

 

Marked it and completed the task. So my advice is, try marking another truck instead of the one you are missing.

Man I wish it worked for me!

Share this post


Link to post
Share on other sites
MadDokta

Try this, it seems to have worked for me on offline mode and I have to just get to it during a normal run.

If you happen to get what I got. Truck #3 was not yet done - next to short cut truck - would not allow me to tag. Went in an offline mode match with no ai whatsoever, ran through each location of trucks checking them one by one, turns out the only truck I can tag in offline mode is actually Truck #4 but in my list it states Truck #3.

I am very certain it will work as all the rest in offline mode would not allow me to tag them.

 

Try this and you should get similar results - hopefully.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Caterpillar

Same problem for me...i died when the countdown of the truk 3 start and now i can t replace the marker..i have buy another one but i can t put it on the truk 3 and in others appear the red symbol of can t place it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JackieBalaclava

Same, cant progress past this quest now.. Please fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PtrLuke

same problem on skier quest; chemical part 4. (cant plant the marker in the van) 

Fix please :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
jackzor993

So i started my game today in costums for the markers

spawned my the train, decided to skip the first

and do the construction.

While placing it, the server desyncs and im stuck in the animation

i get headshotted and cant mark any of them anymore

 

Plz fix

 

Thnx tarkov

another month later xx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Psycho8Vegemite

Yeah, bugged for me now. Thankfully I have EOD so i might have enough xp to max prapor as long as I don't do skiers quests. Most definitely needs to be fixed.

EDIT: I managed to fix it by restarting the game, try that out it might just help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2