Kezeket Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Witam. Jak otworzyć drzwi z na mapie Reserve, w podziemiach przy przełączniku prądu do wyjścia D-2 ? Potrzeby jest jakiś nowy klucz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wokulski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 On 7/27/2020 at 11:15 AM, Kezeket said: Witam. Jak otworzyć drzwi z na mapie Reserve, w podziemiach przy przełączniku prądu do wyjścia D-2 ? Potrzeby jest jakiś nowy klucz ? To jest Marked Room, klucz RB-PKPM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popllex Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 (edited) Escape From Tarkov l Ultra Low Graphics Czy pojdzie gierka na takim drewnie :D? (nie ma problemu, jezeli bedzie to wymagac grafiki, jak na zalaczonym linku do videoYT) DxDiag.txt Edited December 5, 2020 by popllex shorter version of same content Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majak03 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Zapomnij o wejściu do lobby. sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hHELL2323 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 PANOWIE I PANIE fajny konkurs znalazłem dla tych co wbijają kappa kontener https://prsclan.com.pl/kolejny-wipe-w-escape-from-tarkov-24-grudnia-a-wraz-z-nim-wyzwanie-kappa-run-organizowany-przez-polish-rebel-squad/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelpredator Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 witam jak właściwie zdobyć dostęp do tej gry ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrivateLogin Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 On 3/14/2021 at 10:13 PM, pawelpredator said: witam jak właściwie zdobyć dostęp do tej gry ?? kupić grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubSS2000 Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Mam pytanie dotyczące grafiki. Otóż na różnych filmach widzę że ktoś ma mocny kontrast (żywe kolory).Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak osiągnąć taki efekt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiru223 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 On 4/24/2021 at 12:49 PM, JakubSS2000 said: Mam pytanie dotyczące grafiki. Otóż na różnych filmach widzę że ktoś ma mocny kontrast (żywe kolory).Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak osiągnąć taki efekt ? Panel Nvidia - cyfrowa poświata albo POSTFX w grze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papito_25 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 czy istnieje możliwość wysłania itemow z questu podczas gry np 3 iskry czy po prostu musze wyjść przez EXT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotangiri Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Witam Jaki skrót klawiszowy odpowiada za możliwość zdjęcia przedmiotów np. na mapie Interchange, które są zlokalizowane wysoko, na półce nad głową postaci. Chodzi o tzw. stanie na palcach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Va1demar Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Siema, mam problemy z grą mianowicie powróciłem po dłuższym czasie do Escape i za każdym razem podczas gry przytrafiają mi się freeze. Zawsze co najmniej raz na mapę, różnej długości- od kilku do nawet kilkudziesięciu sekund. Nie ma różnicy, czy coś otwieram, strzelam czy po prostu idę czy stoję. Jest jakaś recepta na ten syf? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szafir1978 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Nie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Va1demar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 14 hours ago, szafir1978 said: Nie Myślisz że to przez sprzęt, Internet czy serwery gry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qugskynaut Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 4 minutes ago, Va1demar said: Myślisz że to przez sprzęt, Internet czy serwery gry? wróciłem po małej przerwie w 12.11 i miałem problem ze stutteringiem. pomogły mi ustawienia nvidia od tego chłopa także polecam sprawdzić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WFoxyPL Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Witam, mam kilka pytań: 1. Jak mam odróżnić PMC od Scav-gracza (żywych, nie trupy) oraz boty od graczy (Scav)? Czasami mam wrażenie, że zachowują się tak samo w niektórych przypadkach, a potem dostaję kulę w łeb od nich. 2. Jak zwiększyć reputację u Pasera-Fence? Przez głupotę miałem -0.66, lecz nic się nie działo. Po kilku tygodniach zagrałem raz, to zmieniło się na -0.65, a ostatnio zagrałem 2 razy, to boty darły się na mnie i strzelały nie prowokowane (raz zginąłem, za drugim przeżyłem) i obecnie mam -0,61. Dostałem wtedy wiadomości od Fence, ale moja angielszczyzna nie jest najlepsza, a i tak nie wiem, co on ma na myśli. Te pytania nie łączą się ze sobą i jedno nie wynika z drugiego. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakalec Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Mam pytanko mam zamiar kupić lepszą wersję gry i wiem że muszę zresetować konto ale czy to resetuje wszystko razem z hideoutem i postępem postaci tzn lvl itd. czy tylko przedmioty w stashu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biala_Mewa Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 On 9/29/2021 at 10:28 AM, Zakalec said: Mam pytanko mam zamiar kupić lepszą wersję gry i wiem że muszę zresetować konto ale czy to resetuje wszystko razem z hideoutem i postępem postaci tzn lvl itd. czy tylko przedmioty w stashu? Jak ja kupowałam, to nie resetowało mi konta - po prostu miałam do odebrania Gammę oraz dodatkowe itemy - bronie, armory itp. Swoje przedmioty i postęp zachowałam. On 9/14/2021 at 6:57 PM, WFoxyPL said: Witam, mam kilka pytań: 1. Jak mam odróżnić PMC od Scav-gracza (żywych, nie trupy) oraz boty od graczy (Scav)? Czasami mam wrażenie, że zachowują się tak samo w niektórych przypadkach, a potem dostaję kulę w łeb od nich. 2. Jak zwiększyć reputację u Pasera-Fence? Przez głupotę miałem -0.66, lecz nic się nie działo. Po kilku tygodniach zagrałem raz, to zmieniło się na -0.65, a ostatnio zagrałem 2 razy, to boty darły się na mnie i strzelały nie prowokowane (raz zginąłem, za drugim przeżyłem) i obecnie mam -0,61. Dostałem wtedy wiadomości od Fence, ale moja angielszczyzna nie jest najlepsza, a i tak nie wiem, co on ma na myśli. Te pytania nie łączą się ze sobą i jedno nie wynika z drugiego. Z góry dzięki. 1. PMC mają inny wygląd, musisz się tego po prostu nauczyć. Im dłużej będziesz grać, tym lepiej. 2. Negatywna karma sprawia, że zwyczjane boty są wobec ciebie agresywne i będą do ciebie strzelać. Dostajesz ujemne punkty za zabijanie innych Scavów. Zwiększyć możesz poprzez extract z innym PMC (ty Scav, on PMC bądź na odwrót), extract za pomocą auta, zabicie innego PMC jako Scav, zabicie Scava, który właśnie zabił innego Scava (zemsta ;D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WFoxyPL Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Witam, mam problem: nie mogę dodać B-11 na AKS-74u. Gdy każę mu dopisać go byle gdzie, za każdym razem daje do mocno uszkodzonej broni. W dodatku, gdy dodaję 6P1 Sb.8V (chwyt pistoletowy), usuwa status broni potrzebnej do misji. Nie działa na broni od Mechanika, kupionej od Prapora ani na zdobytej z ponad 60 wytrzymałością, tylko do ostatniej, uszkodzonej sztuki. Mam misję na stworzenie broni dla Mechanika część 2 (modyfikację robione z Tarkov wiki), więc, potrzebuję pomocy. Jest to bug i naprawią to, czy ja coś źle robię? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukeMike88 Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Witam, Panowie chcę kupić grę ale po przejściu do płatności, obojętne jakiej, dalej mam cenę 34.99 euro... Jak zrobić żeby była ta promocyjna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haremo Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Witam . O co chodzi z leczeniem IFAK i AFAK . Jest to na mocne krwawienie wcześniej mi tak to działało . Natomiast teraz mocnego krwawienia tym nie mogę uleczyć . Mimo że w inspect jest info STOP HEAVY BLEEDINGS . Teraz działa tylko Saleva i Grizzly na mocne krwawienie. Zginąłem już parę razy przez to . Ten problem jest tylko u mnie , czy to nowa zasada w Patch 12.12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszewski Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 (edited) 9 hours ago, haremo said: Witam . O co chodzi z leczeniem IFAK i AFAK . Jest to na mocne krwawienie wcześniej mi tak to działało . Natomiast teraz mocnego krwawienia tym nie mogę uleczyć . Mimo że w inspect jest info STOP HEAVY BLEEDINGS . Teraz działa tylko Saleva i Grizzly na mocne krwawienie. Zginąłem już parę razy przez to . Ten problem jest tylko u mnie , czy to nowa zasada w Patch 12.12 Przy informacji o leczeniu ciężkich krwawień jest informacja ile punktów leczenia jest na to zużywanych. Przy Ifak Jet to koszt 210 punktów a przy Afak 170. Apteczki z screenshota mają mniej dlatego nie możesz użyć ich do tamowania ciężkiego krwawienia. Edited December 27, 2021 by tomaszewski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haremo Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Czyli to cos nowego chyba . Bo wcześniej tego nie było . Jak miałeś heavy bleeding to Ifak blokował zawsze . Coraz bardziej komplikują tą grę . Jeszcze trochę to zacznę z kalkulatorem biegać by obliczyć czy dany medykament mnie uleczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scavinek Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Cześć mam problem. Mój e-mail i konto tarkova zostało skradzione. Nie wiem czy gość który ukradł mi konto coś nawyczyniał ale dostałem perm bana, konto na mailu i inne konta typu steam udało mi się odzyskać. Ani Support battlestate ani battleye nie odpowiadają na maila. Mam nawet dowody kradzieży (screeny z rozmowy z supportem steam). Ktoś wie co mogę zrobić? Miałem wersję Edge of darkness i nie powiem trochę boli po portfelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szafir1978 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Kontakt z supportem (wiem jest utrudniony) orzygotuj sobie dowody zakupu tarkov i wszystko co z tym zwiazane. @Damiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts