Jump to content

Szybkie pytania szybkie odpowiedzi

wojt5
 Share

Recommended Posts

19 hours ago, Scavinek said:

Cześć mam problem. Mój e-mail i konto tarkova zostało skradzione. Nie wiem czy gość który ukradł mi konto coś nawyczyniał ale dostałem perm bana, konto na mailu i inne konta typu steam udało mi się odzyskać. Ani Support battlestate ani battleye nie odpowiadają na maila. Mam nawet dowody kradzieży (screeny z rozmowy z  supportem steam). Ktoś wie co mogę zrobić? Miałem wersję Edge of darkness i nie powiem trochę boli po portfelu.

Z tego co mi wiadomo odpowiedz od battleeye może zająć miesiąc, ale musisz mieć świadomość, że wiedzą więcej niż myślisz, że wiedzą. Jeśli to pomyłka to odkręcą sprawę pewnie.   

7 hours ago, fdsah said:

Z tego co mi wiadomo odpowiedz od battleeye może zająć miesiąc, ale musisz mieć świadomość, że wiedzą więcej niż myślisz, że wiedzą. Jeśli to pomyłka to odkręcą sprawę pewnie.   

Jeśli faktycznie wiedzą to lepiej dla mnie :) 

Dziękuję wam za pomoc. Będę próbował kontaktować się dalej. Mam nadzieję że się uda

• 3 weeks later...
14 minutes ago, BoniekPL said:

Witam wszystkich! Wiadomo coś kiedy będą jakieś obniżki cen ? Z góry dzięki za odpowiedzi !

Przeważnie są w większe Rosyjskie święta.
Najlepiej sprawdzić zeszły rok, kiedy były przeceny i +- powinno być w tym roku tak samo.

• 5 weeks later...

witam, gram w tarkova po polsku, a wszedzie mapy z nazwami wyjsc sa po angielsku, mogl by mi ktos podeslać mapke po polsku, ew. jakis link do strony gdzie sa przetlumaczone wszystkie nazwy wyjsc? bo po wlasnej znajomosci angielskiego ciezko mi jednak rozgryzc gdzie jest jakie wyjscie

Próbowałeś map dostępnychh na Tarkov viki?

Tutaj przykładowa z mapą Customs.

latest?cb=20210202221431

Jeśli będzie niewystarczająca pomyślimy o tłumaczeniu, ale podaj jakieś przykłądy. 

Pozdrawiam

13 hours ago, Scavinek said:

Cześć, pisałem jakiś czas temu posta o skradzionym koncie. Napisałem już chyba wszędzie gdzie się dało i zero odpowiedzi (support, @Damiano, battleeye). Macie pomysły co mogę jeszcze zrobić?

Możesz na priv podesłać nr. zgłoszenia do supportu i krótki opis? Postaramy się pomóc, ale niczego nie gwarantuje. Jeśli konto zostało później zbanowane za np. cheaty będzie ciężko, ale jeśli konto nadal istnieje jest szansa na odzyskanie. 

4 hours ago, Scavinek said:

@SQBunnY_YT Dziękuję, wysłałem już do Ciebie prywatną wiadomość. Nr złoszenia niestety nie mam ze względu na to że, nie dostałem żadnej odp od supportu.

W e-mailu, który dostajesz po wysłaniu zgłoszenia jest numer zgłoszenia. 

5 minutes ago, SQBunnY_YT said:

W e-mailu, który dostajesz po wysłaniu zgłoszenia jest numer zgłoszenia. 

Nie dostałem żadnego maila zwrotnego :/ Nie tworzyłem "support request" przez stronę ponieważ, nie mogłem zalogować się na tamto konto. Maila wysłałem bezpośrednio ze swojego maila. 

54 minutes ago, Scavinek said:

Nie dostałem żadnego maila zwrotnego :/ Nie tworzyłem "support request" przez stronę ponieważ, nie mogłem zalogować się na tamto konto. Maila wysłałem bezpośrednio ze swojego maila. 

@SQBunnY_YT Wybacz za małe zamieszanie, wysłałem Ci wyjaśnienie na priv.

Witam, może ktoś powiedzieć od czego zależy czas ładowania do raidu (loading loot) ponieważ jak grałem na FX 6300 i HD 7950 to po 3-4 minutach Woods się ładował tylko że miałem co chwilę jakieś zacięcia (np. przejście w celowanie czy wystrzał z broni) więc przeszedłem na ryzen 3 1300X z tą samą karta graficzną i 16GB ramu i taki Woods ładuje mi się już na przykład po 5-6 minutach, czasami mniej jak gram dłużej (gra chodzi o wiele płynniej).

PS. Grę mam na SSD

Mam pytanie? Przez aktualnie zawirowania na gieldzie, euro drogie i za gierke wychodzi ponad 200zł... A na popularnych stronach g2a itp mozna zdobyć za 150zł. Pytanie czy takie konto z kluczem bedą banować? W sieci idzie przeczytać ze kiedyś twórcy banowali konto jesli gra nie pochodziła z ich strony?

23 hours ago, Misterlatarka said:

Mam pytanie? Przez aktualnie zawirowania na gieldzie, euro drogie i za gierke wychodzi ponad 200zł... A na popularnych stronach g2a itp mozna zdobyć za 150zł. Pytanie czy takie konto z kluczem bedą banować? W sieci idzie przeczytać ze kiedyś twórcy banowali konto jesli gra nie pochodziła z ich strony?

Takie kody często pochodzą z kradzieży kart kredytowych itp. kupując poza oficjalną dystrybucją narażasz się na bana konta.

• 2 weeks later...
On 2/28/2022 at 7:45 PM, Misterlatarka said:

orientuje sie ktoś moze kiedy bedzie jakas promka na gierke ?

Była około 2 tygodni temu. Jak będzie nowa postaram się dać znać ;)

On 2/27/2022 at 7:10 PM, Misterlatarka said:

Zasadniczo możesz dostać bana więc robisz to na swoją odpowiedzialność. Słyszeliśmy w przeszłości głosy, że konta są banowane, ale nie wiem dokładnie jak wygląda proces. Moim zdaniem nie warto ryzykować ;)

• 1 month later...

Witam co się dzieje z grą . Nie mam żadnej informacji o aktualizacji lauchera . Ale po wejsciu w grę nie mam dostępu na flea market , mam 36 lev . A teraz jest informacja że dopiero 99 level odblokuje dostep na flea market .  Traderów mam zablokowanych tak samo . O co tu biega

1.thumb.png.7c94576a893329a8d5a5b617c12d458e.png

2.thumb.png.c4a0f224e5d6e80038573b1cc7746d91.png

25 minutes ago, haremo said:

Witam co się dzieje z grą . Nie mam żadnej informacji o aktualizacji lauchera . Ale po wejsciu w grę nie mam dostępu na flea market , mam 36 lev . A teraz jest informacja że dopiero 99 level odblokuje dostep na flea market .  Traderów mam zablokowanych tak samo . O co tu biega

1.thumb.png.7c94576a893329a8d5a5b617c12d458e.png

2.thumb.png.c4a0f224e5d6e80038573b1cc7746d91.png

Nie cierpię vipe .Ledwo czegoś się dorobię to zaraz jest czyszczenie.  I wszystko zdobywać od początku . Lubię w nią grać. Ale mam czas tylko w soboty niedzielę. Gra jest porzeraczem czasu i chyba tylko dla strymerów . Niedzielny gracz nie ma szans by się na cieszyć tym co zdobył bo wipe go dogoni . I w kółko Macieja od początku. Nie cierpię tego

• 2 weeks later...
On 4/27/2022 at 8:41 PM, haremo said:

Nie cierpię vipe .Ledwo czegoś się dorobię to zaraz jest czyszczenie.  I wszystko zdobywać od początku . Lubię w nią grać. Ale mam czas tylko w soboty niedzielę. Gra jest porzeraczem czasu i chyba tylko dla strymerów . Niedzielny gracz nie ma szans by się na cieszyć tym co zdobył bo wipe go dogoni . I w kółko Macieja od początku. Nie cierpię tego

Finalnie nie będzie wipów, ale póki co resety są niezbędne. 

• 4 months later...

Witam, w trakcie grania w tarkov podczas strzelania gra zaczyna klatkowa tak że nic nie mogę zrobić uczucie jak bym miał w trakcie strzelania 1 fps ktoś wie o co może chodzić ?
Podczas biegania itp wszystko śmiga elegancko tnie tylko w trakcie strzelania.

Procesor INTEL Core i5-12600KF 3.7-4.9GHz
Płyta główna Gigabye B660M GAMING X DDR4 Mic. ATX
Karta graficzna Radeon RX 6700 XT PULSE 12GB GDDR6
32 gb ram

• 4 months later...
On 10/6/2022 at 8:24 PM, Harry22 said:

Witam, w trakcie grania w tarkov podczas strzelania gra zaczyna klatkowa tak że nic nie mogę zrobić uczucie jak bym miał w trakcie strzelania 1 fps ktoś wie o co może chodzić ?
Podczas biegania itp wszystko śmiga elegancko tnie tylko w trakcie strzelania.

Procesor INTEL Core i5-12600KF 3.7-4.9GHz
Płyta główna Gigabye B660M GAMING X DDR4 Mic. ATX
Karta graficzna Radeon RX 6700 XT PULSE 12GB GDDR6
32 gb ram

Hej, udało się rozwiązać problem?