TAW_Exoskeleton 77 Posted October 7, 2017 (edited) 7.62mm AKM 'nin ve yeni Shoreline bölgelerinden resimleri. Yakinda Escape From Tarkov Kapalı Beta'da yerini alicak. Yeni Shoreline bölgelerinede bakmayı unutmayın. Not: Emissary'miz son patchlar dahil çeviri yapmiyor. Az ilgilensin burayla. Resimlerin olduğu orjinal konu : Edited October 7, 2017 by Exoskeleton1 Düzeltme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitri468 408 Posted October 7, 2017 Merhabalar, Çevirilere başladık. Bir çok oyunun çevirisini yaptığımız için biraz geri kalabiliyoruz bi de önemli olan konuları çeviriyoruz. Hemen kontrolleri yapıp çeviri yapacağız. Eğer sizin istediğiniz konuları biz çevirmiyorsak bana iletin hemen çevirelim 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAW_Exoskeleton 77 Posted October 7, 2017 Sorun olmazsa gerekli/ az gerekli çoğu official konuları çevirmek istiyorum. çok gerekli olmayıp ama iyi haber gibi olanlar için bide patch ları hiç çevirmemişssiniz 2.0 dan sonra .ayrıca son açıklanan developer diary'yi çevirebilirseniz çoğu kişi için güzel olur. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitri468 408 Posted October 7, 2017 29 minutes ago, Exoskeleton1 said: Sorun olmazsa gerekli/ az gerekli çoğu official konuları çevirmek istiyorum. çok gerekli olmayıp ama iyi haber gibi olanlar için bide patch ları hiç çevirmemişssiniz 2.0 dan sonra .ayrıca son açıklanan developer diary'yi çevirebilirseniz çoğu kişi için güzel olur. Tabi ki. Patchlerin hepsini çevirmiyoruz çoğu elçiliğimiz de çevirmiyor. Sizler için bilgilendirici ve yeni gelen yenilikleri çeviriyoruz. Ancak, sizin istediklerinizi akademik ingilizceden daha çok akıcı ingilizce kullanarak çevirip paylaşmanız bizleri de mutlu eder 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites