Jump to content
Sign in to follow this  
Shibby

Относно Хакерите

Recommended Posts

Shibby

От Nikita Buyanov, главен изпълнителен директор на Battlestate Games: Относно хакерите

Виждам, че хората стават нервни, а у кого то вообще бомбить начинает. И всичко това е старо като този свят.

Точно сега имаме ситуацията на новородени хакове и хакери, както и модифицирани хакове. Вие страдате от тях точно сега. Ние предприемаме действия. Правим бан вълни. Много пъти казахме,че "Чистa игра" е една от най-важните ни приоритети. Те се развиват - ние също се развиваме. Включваме нови алгоритми и започва лудостта - всяка една голяма вълна от банове има една и съща реакция. Всички баннати потребители са баннати поради ясни причини. Но те се опитват да го направят като че ли ги банваме умишлено, защото ни харесва и това че искаме парите им. Това не е вярно.

И отново казвам същото изявление, което казах по-рано на забранения играч.

"Бяхте баннати заради това че използвате хак от един от най-големите разработчици на хакове, които не можем да назовем по очевидни причини. Това е точната и ясна причина за бан. ако е необходимо. " Защо не можем да наречем името на хак-а публично? Например затова,че те ще разберат, че сме открили новата им версия.

Няма да бъдете баннати за използване на програми без измама. Не можем да Ви предоставим списъка, защото той е само списък с хакове. В този списък не съществува типична, или добре позната и известна програма. Няма да бъдете баннати за дъждомер. Няма да бъдете баннати за почистване на паметта. Няма да бъдете баннати за визуално студио, reshade / sweetfx и други програми.

Всеки път, когато удари бан вълна, получаваме съобщения - страхотни истории, че "това е моят брат" и "аз само го изтеглих и ме банахте". Получаваме заплахи и проклятия от синове на известни адвокати, престъпни босове и т.н.

Така. Последното нещо - Cheat Engine, пуснато във фонов режим. CE работейки в заден план може да направи памет сканиране на процеси, така може да научите за конкретна информация, която по-късно можете да използвате в хакове. Искаме ли да дадем на хак-приизводителите такива способности, които не са открити? Не. Защо се нуждаете от пускането на CE с пускането на EFT? Може би искате да мамите? Не? Няма значение.

Не вярвайте на никой от играчите, който казват, че е бил баннат без причина. Имаме улики и можем да ги използваме във всеки официален правен процес, ако това е необходимо.

Хейтърите ще мразят, но ние, BSG и аз лично сме тук за вас - честните играчи.Всички от нас. Благодаря за вниманието.

 

26733584_1779923392301973_4689426193467423989_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2