Jump to content
Sign in to follow this  
Shibby

Escape from Tarkov Форум РПГ-то Стартира

Recommended Posts

Shibby

Скоро - Escape from Tarkov RPG!

Скъпи приятели! Скоро ще бъде обявен предстоящия старт на Escape from Tarkov форум RPG. Действието се осъществява в региона Норвинск в града Тарков.

Ще имате възможностa да се превъплътите в мъж, който е хвърлен от водовъртежа на съдбата, в събитията на специалната икономическа зона в Руската федерация, където ситуацията става все по-сложна всеки ден.

Безкраен бой по улиците на Тарков предизвиква масова паника сред гражданите, които напускат града. Останалите правят банди и водят трудни битки за контрол над града. Алчни бандити не спират на нищо, дори убийствата на цивилни и директните сблъсъци с две частни военни компании ги оставят непоколебими.

В текстовата игра, можете да съчетаете реалността и фантазията, като се потопите в напрегнатата атмосфера на този регион. Как се озовахте в Тарков? Какъв е вашият произход? Какви са основните етапи на вашата виртуална биография? Наградите и битките? Тези и много други въпроси, които ще трябва да отговорите, докато създавате своя герой.

След като получите стандартното стартово оборудване,самостоятелно или в група, може да влезете в многосекторната карта на Тарков през една от входните точки. Какво ли има за вас в един или друг сектор? Кой знае! Можете да получите идеи за това, като прочетете прихванатите съобщения, използвайки бюлетина или подслушвате разговорите и слуховете в бара на наемниците.

Основната цел на играта е очевидна и същата като в Escape from Tarkov - да избягате от Тарков. Как може да се направи това? Всеки човек трябва да реши този проблем сам. Като първа стъпка ще трябва да свикнете с обстоятелствата, и да да оцелеете в това тясно място, да намерите надеждни партньори, висококачествено оборудване и оръжия, да установите полезни бизнес контакти между групите. Ще ви бъде предложено да изпълнявате редовно променящи се задачи, някои от които могат да ви донесат големи награди, а внезапните насилствени срещи и престрелки, режисирани от специалната бойна система, ще ви забавляват!

В сервиза ще имате магазин за оръжия и съоръжения, герой с оборудване и оръжия и GM, който ще ви информира за резултатите от вашите ходове.

Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси, ако има такива след първото четене.

Текстът RPG е създаден само с усилията на отдела на Общността с малко помощ от писателя на играта, докато останалата част от разработчиците на Escape from Tarkov все още са много заети да развиват основната игра.

Сега ви каним да се присъедините към света на Тарков в нашото ново форум РПГ!

За да влезете в панела на играта на RPG-то - кликнете тук Новата секция на форума за текстовото РПГ тук

 

EfT_TextRPG_SA1_eng.jpg.0d6729c8b7d9131c7a63fe7c9e1e13c0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2