Jump to content
Sign in to follow this  
Shibby

2018 Плановете за развитие на Тарков

Recommended Posts

Shibby

Здравейте всички!

Знаем, че очаквахте годишния доклад от 2017 г., тъй като ние го обещахме. За съжаление (или може би за щастие), от началото на годината и до този момент, ние сме изключително фокусирани върху развитието. Създаването на годишен видеоклип изисква отклоняване на голям брой разработчици от текущите им задачи; следователно докладът бе спрян. В годишния доклад обикновено говорим и за плановете ни за следващата година. Ето защо решихме да представим тези планове поне под формата на текст, така че да можете да разберете какво ще дойде за бягството от Тарков през 2018 г.

На първо място, подготвяме стартирането на теста за открито бета. За да се уверите, че всичко върви гладко с това стартиране, ние сега полираме техническите аспекти на играта над всичко друго, а именно:

Определяне на всички възможни грешки, които нарушават геймплея или играта:

 • Грешки, които причиняват спад в производителността
 • Грешки, които правят играта да крашва
 • Грешки, които ви пречат да играете по-нататък (всички видове инвентаризация и свързаните с оръжия затваряния и замръзвания)
 • Други технически грешки, които се срещат рядко, но не позволяват да се играе.


Ние оптимизираме и фиксираме мрежовия код, като се стремим да премахнем случаите на отказ, да намалим забавянията и да се освободим от прекъсването.

 • Част от работите вече са направени, което значително намалява закъсненията, но процесът продължава.
 • Също така работим по настройката на мачмакинга, увеличавайки тяхната точност, за да гарантираме минимален пинг за играчите.
 • Сървърите се оптимизират и по отношение на използването на CPU, паметта и трафика, което позволява да се използват ресурсите на сървърните машини с по-голяма ефективност, подобрявайки цялостното качество на онлайн възпроизвеждането.
 • Отстраняване на грешки от страна на сървъра, които водят до значителни спадове в ефективността на сървърното приложение, което води до последователен десинк и прекъсвания.


Оптимизиране на ефективността на играта

 • Изследване и ремонт на всички възможни причини за необичайно висок товар на процесора. EFT поставя процесор под напрежение и основните причини за ниска производителност са следните: физика, анимационна система, логика по време на игра, графична обработка на базата на процесор. Първите две причини заемат повече от половината от цялостната производителност на играта, затова се съсредоточаваме върху фиксирането и оптимизирането на тези компоненти.Рефакторираме физиката, оптимизираме анимационната система и опростяваме анимационните събития.
 • Въведохме нови допълнителни средства за оптимизиране на местоположенията. Например, новото местоположение на Interchange се извършва с пълна заетост на новите методи и след пускането му ще бъдем сигурни, ще оптимизираме и всички стари карти.
 • Като цяло можем да кажем с увереност, че все още има значителен потенциал за оптимизация.


Освен техническата подготовка за OБВ, балансираме всичко, което вече е в играта, добавяме ново съдържание и ключови характеристики. Отворената бета версия ще включва новото място, нови куестове, оръжия, оборудване и други елементи. Всичко това ще се качи като част от няколко предстоящи кръпки преди стартирането на Отворената Бета за допълнителни тестове.

Също така си струва да отбележим, че вече сме започнали предварителната подготовка за преминаване към новата версия на Unity 2018, а специалистите от фирмата ни предоставят плодотворна подкрепа по този въпрос.

И сега, малко за новите функции, които са планирани да бъдат включени в играта тази година.

Най-важното е, че искам да подчертая, че EFT ще продължи да става все трудна, като непрекъснато подобрява реалистичния компонент. С други думи, играта ще стане по-реалистична и трудна. Желаната степен на потапяне и реализъм ще бъде постигната чрез въвеждане на различни функции, които да допълнят настоящата система. Ще разгледаме само някои от функциите, които са начело в планирания списък.

 

Отнемащо време за зареждане на пълнители

Тази функция вече се изпълнява. При нападение няма да можете незабавно да заредите пълнителя с патрони. Зареждането на всеки патрон ще отнеме време и може да бъде направено само в инвентара. Същото важи и за изпразване на амуниции от пълнителите (макар че времето, необходимо за изпразването на един патрон, е по-малко от времето, необходимо за зареждането му.). По-късно ще добавим специални анимации за зареждане и изпразване на амуниции. Тази функция е тясно свързана с друга иновация: - точните стойности на оставащите амуниции ще бъдат премахнати от инвентара - ще трябва да използвате опцията за проверка на броя на останалите боеприпаси в пълнителя и в камерата.

Скоростта на зареждане или изпразване ще бъде повлияна от здравословното състояние на персонажа, уменията и / или овладяването на оръжието. Извън нападението, амуницията ще бъде незабавно заредена / изпразнена, а номерът й винаги ще бъде точно определен.


Анимации за медицински консумативи, храни и други консумативи

Тези елементи сега се използват "на заден план", докато можете да стреляте, което, разбира се, е абсолютно нереалистично. В бъдеще няма да можете да използвате оръжия, докато се лекувате или ядете.

Извън-нападение и възстановяване на параметри

Много важно нововъведение, което ще се отърве от магичното пълно възстановяване на здравето и други параметри след излизането от нападението. Сега здравето ще трябва да се подобри след нападението, като се изчака известно време за регенериране или с използване на медицински комплекти, храна и вода. Степента на рехабилитация на здравето ще бъде свързана с друга основна характеристика - скривалището.


Димни гранати

Вече сме подготвили модели, анимации и ефекти от димни гранати, западни и съветски / руски. Те ще бъдат полезни за създаване на димни екрани в опасни ситуации. Димът е физически адекватен и страхотен при запълването на вътрешните помещения.
 

Подцевни гранатохвъргачки

Това е отдавна обявената функция, която се оказа много трудна, докато я добави към играта, особено от часта на логиката на мрежата. Независимо от това, ще бъдат добавени към играта скоро.
 

Отстраняване на неизправности - справяне с заяждане, изместване и засичане. Амунично качество.

Въвеждането на тази функция ще накара играчите да обърнат внимание на проследяването на качеството на амунициите и състоянието на оръжията. Кой знае, може би износеното AK ще се задръсти или дори ще избухне в лицето ви и ще прекрати нападението преждевременно. Тази функция е свързана и с прегряването на оръжието.

Подобряване на медицинските припаси. Стимуланти. Зависимост, предозиране и нежелани лекарствени реакции.

Стимулантите ще се продават от терапевта и ще подобрят уменията Ви (дори и след максималното ниво) за ограничен период от време. Пазете се от странични ефекти, все пак!
 

Продължаващо въвеждане на нови умения

По-специално, специфични за фракцията умения, които ще бъдат достъпни само за конкретни PMC (BEAR & USEC).
 

Scav Лидери

Сега ние активно добавяме нови PvE врагове - Scav босове, всеки с уникален външен вид, съоръжения и поведение. Всеки такъв шеф ще бъде заобиколен от ескорт от закоравели бандити, които отчаяно ще защитават своя началник.

Персонални куестове

Лични разследвания, които незабавно разкриват парчетата за игра. Кои са неизвестните? Какъв е Култът? Какво представлява билета? Защо падането на Тарков дори започна, с какво ще последва?

Битак

Характеристика, която ви позволява да продавате свои стоки. Той също така е свързан с Наръчника (всички разгледани елементи ще бъдат записани там), система за търсене (която ще направи възможно например намирането на всички продажби, свързани с AK-74N) и комплектите (запазване на персонализирани комплекти за оръжие, и бързо купуване на липсващи части)

VoIP

Способността да комуникирате с глас в нападението, с позициониране и обхват на слуха.

По този начин ще работят радиостанциите по-късно.

Промяна на външния вид на героя

Специалната услуга, предоставяна от търговците, ще позволи да се промени външния вид на горните и долните части на тялото на героя. На този етап имаме 5 комплекта облекло, подготвени за всяка фракция. Благодарение на това ще имате възможност да изберете камуфлажa, който е по-адекватен за конкретната задача, за деня и терена.

Нови типове изходи от местоположения

Ще има места без трайни изходи, където ще трябва да използвате светлинните сигнали, за да има извличането, като по този начин ще привлечете вниманието на всички в района. Предварително закупувайте специални изходи , преди началото на нападението.

Скривалище

Огромна функция, която добавя сградата и управлението на собственото скривалище. Ъпгрейда му ще увеличи размера на "Stash-a Ви" и ще ускори рехабилитацията,също така ще добави възможността за изработка на различни предмети, включително алкохол "homebrew" и вездесъщ биткоин фермене. Всички активи на съдържанието вече са завършени - сега е завой за програмиране на логика и интерфейси.

Арена

Различен режим на игра, пълен със интересни нововъведения. Конкурентно и вълнуващо. Повече детайли за Арена ще има по-късно.

Както бе споменато по-горе, това е само част от списъка с всички функции, които ще бъдат в играта.

Заслужава да се отбележи също, че тази година ще имаме повторение на графичните подобрения, без това да повлияе на ефективността - актуализирано осветление, растителност, шейдъри, последващи ефекти. Освен това тестването на актуализирани анимации за хората вече са в ход.

Нещо повече, освен това, ще добавим нови оръжия и много персонализации за тях, включително функционални пушки с два барабана и револвери. Новото оборудване ще включва 10 каски, бронежилетки, нови тактически жилетки, други шапки, очила, балаклави, слушалки.

И, разбира се, нови местоположения - след пресечната точка ще продължим с "Улиците на Тарков". Паралелно с това ще започнем да изграждаме място на закрито със същия дух на CQB като Фабрика - лабораторията TerraGroup. Тази година очакваме да завършим всички места.

Както можете да видите, плановете за 2018 г. са доста страхотни. С вашата подкрепа, обаче, работата върви по-бързо. Благодарим ви, че сте с нас! Избягай от Тарков за цял живот! ПОВЕЧЕ СТРАХ - ПОВЕЧЕ ЕКИПИРОВКА!

 

EfT_Post_Plans2018_V1En.jpg.7bb3bc47061f6049c50fe3e9ba54636d.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Murd3rWorship

Браво!!! Очавквам с нетърпение настоящите ъпдейти!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2