Jump to content
Sign in to follow this  
Shibby

Текстовото RPG ще се управлява от общността на играчите!

Recommended Posts

Shibby

Нашето ново текстово форум RPG, базирано на Escape from Tarkov ще бъде управлявано от общността на играчите! Отсега нататък всеки играч, който отговаря на нашите критерии, може да стане GM на играта в своята езикова група и да управлява играта на своя език!

Как работи? Потребителят подава заявление като попълни онлайн формуляра за регистрация, като посочи своя ролеви опит, запознаване с Русия 2028 и Escape from Tarkov Вселената и след това завърши стаж под ръководството на нашия водещ Game Master. Потребителят може също да бъде препоръчан от емисаря на страната си. След успешното завършване на курса на обучение, потребителят получава всички необходими инструменти за управление на RPG и Ръководство за играта, а в играта се създава друга област за необходимия език.

Необходими изисквания: талант за ярък и вълнуващ разказ, умение за обръщане на фрази, английски език - необходимо е за комуникацията в нашия международен екип за да може да поддържа RPG-то, както и за превод на интерфейса на играта и описание на оръжия, предмети и куестове.

Новоизлюпеният GM на играта понякога ще получава постоянно подновени куестове с истории, описващи подробностите за събитията, които се провеждат в Тарков през очите на служителите на UN, намиращи се в този сектор, частните военни компании BEAR, USEC и три банди от бандити. Играчите могат да се насладят на всички тези мисии с техните специфики, тинктура и жаргон.

Освен това, многоезичният GM може да организира общност, говореща родния си език, която ще добави местния чар към играта; той може да предложи идеи за нови куестове, които могат да бъдат добавени след нашата ревизия и одобрение, предлагащи нови функции и така нататък.

Това ще помогне да се разкрие великолепието на езиците в текстовото RPG, доколкото в този вид игра всичко, родено от въображението на играча, всеки детайл от всичко това се случва и всяко описание се изразява само с помощта на език, така че стилът на разказа е много важен. Сигурни сме, че възможността да се наслаждавате на играта, представена на родния език на играча с местни и културни особености, ще подобри нахлуването в света на Escape from Tarkov!

Текстовото RPG е създаден само с усилията на отдела на Общността с малко помощ от писателя на играта, а останалата част от Escape from Tarkov разработчиците са все още много заети с разработване на основната игра.

Формулярът за кандидатстване за GM e тук!

 

EfT_Post_Samoypravlenie_Eng.jpg.a41e9ba3083caa3983409738cbc7682c.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2