Jump to content
Sign in to follow this  
Shibby

Пач 0.8.0.1208 е Издаден!

Recommended Posts

Shibby

Актуализацията 0.8.0.1208 добави нова карта и нови механики в играта Escape from Tarkov
Моля, обърнете внимание: В "Interchange" няма Scav NPC и Scav играчите също не могат да влязат в него. Това е временна мярка.

Щастливи сме да обявим освобождаването на основна актуализация, 0.8.0. ***, за затворената бета версия на мултиплейър онлайн FPS играта Escape от Tarkov. Тази актуализация на играта въвежда новата карта, модерна и донякъде атипична в сравнение с останалите места на Тарков досега. В Interchange, освен очевидни магистрали, има огромен търговски център с магазини и ресторанти. Новото местоположение осигурява условия за усъвършенстване на нови тактики за борба с пространството. Трябва да се отбележи, че за известно време след актуализацията няма да има AI противници на мястото, те ще бъдат добавени в следващите пачове. Също така традиционно, заедно с новото място, въведехме нов търговец - Ragman, който продава всичко свързано с облеклата и оборудването.

Също така бихме искали да съобщим, че настоящата актуализация прилага нови, експериментални методи за оптимизиране на работата с физиката на играта на клиента и сървъра, както и нови средства за намаляване на латентността на мрежата. Освен това, специално за новата карта за обмен, беше приложена технология за оптимизиране на обекти. В течение на текущите тестове, тези методи ще бъдат приложени и на други места, което ще доведе до допълнително увеличение на производителността. Признаваме, че в процеса на тестване на новата актуализация на играта може да срещнете различни проблеми, свързани с новите методи за оптимизация и нови функции на играта. Всички възникващи проблеми ще бъдат обработени чрез системата от доклади за грешки и незабавно ще бъдат коригирани. Освен това, стартовото приложение бе актуализиран, както и много други поправки и промени. Новата актуализация на EFT въведе също така основно обучение, което ще помогне на новите играчи да разберат и овладеят основната механика на играта по-бързо и по-добре.

"Както обещахме, постепенно и непрекъснато въвеждаме нови функции и реалистична механика", каза Никита Буянов, ръководител на Battlestate Games. "След тази актуализация, играчите ще трябва да отделят повече време за товарене и разтоварване на пълнителите, да проверят броя на амуниците в пълнителя и камерата. Имайте предвид, че различните пълнители оказват различно влияние върху скоростта на товарене / разтоварване и сега има ново специализирано умение - Mag Drills. "

Други допълнения към съдържанието на играта включват нови оръжия, сред които са Springfield Armory M1A, Remington 870, AAR, APB и нови модели на AK, включително 100 серии, както и многобройни елементи за модифициране на оръжия. Като цяло в играта бяха добавени повече от 60 нови екипировки от всякакъв вид, включително чанти и жилетки, бронежилетки и каски, модификации на оръжия, боеприпаси и медицински калъфи, шапки, очила и маски. Подробен списък на новото оборудване беше публикуван на официалния ни уебсайт на играта и в общностите на социалните мрежи. Можете да го намерите тук!

И накрая, актуализацията е комбинирана с дългоочакваното нулиране на профила (WIPE).

Слдващите актуализации, наред с други подобрения и промени, ще подобрят още повече изпълнението на проекта, качеството на мрежата, поправянето на програмни грешки и добавянето на нова механика за сражение в играта. Скоро, Escape from Tarkov е планирано да включва усъвършенстваната система за броните, битак, Hideout и други функции, споменати в плановете за 2018 г. Развитието и тестването на бъдещите нововъведения вече са в ход. Също така резултатите от теста на тази актуализация ще имат решаващо влияние върху решаването на датата на стартиране на "Отворената Бета версия". Сигурни сме, че сте толкова развълнувани от всичко това, колкото и ние.

Благодарим ви!
 

EfT_Post_GLOBALupdate_080_Eng.jpg.86e2312e30238e916b1c7cec939ab268 (1).jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2