Jump to content
MrMoyaa

Health Care Privacy Part 1 doesn't work! And MORE!

Recommended Posts

MrMoyaa

Have attempted multiple times with markers both in and outside of my gamma container and it never works even though when in the raid it says it does.

Update - Chemical Part 4 same issue for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sappo569

same.... placed all 3 two times no for the ambulance one.

 

very annoying, says it's completed in the task lists in the raid, but in the tasks screen in the trader menu shows I still need to complete

 

my buddy was marking the same ones at the same time as me, and got his all completed no problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
esswasim

Nobody wants to resolve this issue? lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Znajka29

Maybe you missing the survive and leave the raid part?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
heatonchen0326

It is a bug currently the game has. All marking quests can be like this. All you need to do is delete cache file in your game, and open game again.  if you keep having this issue, just do it again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacFieldsCuller

As noted above, delete cache folder in your EFT folder. I had this happen and was able to complete all quests that require marker placements. I didn't encounter it until I began the quest for marking all the marked rooms/spots.

Share this post


Link to post
Share on other sites
B00MSLANG

I have the same problem -> Marked all ambulances and "V" when done, but no text or sound after mark succesful!?

Already deleted cache and lost +200k roubles for buying the stupid markers every time!

 

@DEVS: Fix this freaking bug please, or give me back my 200k roubles :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kanouna

Same issue there, wasted 200000 rubles, pretty annoying. My friend completed it without issues, been tried 4 times and still uncompleted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZiggyHD
On 5/5/2018 at 3:59 AM, heatonchen0326 said:

It is a bug currently the game has. All marking quests can be like this. All you need to do is delete cache file in your game, and open game again.  if you keep having this issue, just do it again. 

 

On 5/5/2018 at 6:02 AM, MacFieldsCuller said:

As noted above, delete cache folder in your EFT folder. I had this happen and was able to complete all quests that require marker placements. I didn't encounter it until I began the quest for marking all the marked rooms/spots.

Just curious guys do you delete the cache folder itself or the files inside?

Share this post


Link to post
Share on other sites
UncleDark

Happens if you have the marker in your secure case when planting it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
heatonchen0326
10 hours ago, ZiggyHD said:

 

Just curious guys do you delete the cache folder itself or the files inside?

The cache file. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Narego

Im also having this bug. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2