Dimitri468 Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Sevgili oyuncular, Sürekli gelen hatalar,sorunlar vb. durumları buradan her ne kadar kontrol etsek de oyuncuların içine sinmediğini gördük. Escape From Tarkov Temsilcilik ekibi olarak sadece oyuna girdiğimizde yayın yaparak sizlerin sorunlarını anlık bildireceğiniz, oyun hakkında bilgi alabileceğiniz, oyun hakkındaki fikirlerinizi anlık dile getireceğiniz bir yayın ortamı kuralım dedik. Bu yayın ortamı tamamen Escape From Tarkov ile ilgili olacaktır. Amacımız oyun oynayarak Türk topluluğuna oyunu tanıtmak aynı zamanda birinci ağızdan istedikleri soruların cevaplarını almalarıdır. Yayınlar olduğunda canlı yayın kanalından sizlere bildirim gelecektir. İlk yayını birazdan başlatacağız. Oyunun tanıtımı için sizlerin destekleri çok önemli. Bildiğiniz üzere artık Open Betaya doğru gidiyoruz ve Türk topluluğuna oyunu tanıtmak ve akıllarında ki tüm sorulara cevap olmak istiyoruz. İlginiz ve destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederiz. Twitch : https://www.twitch.tv/dimitri468 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkancetinkaya Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 süper oyunu türk arkadaşlarımıza daha çok duyurmuş oluruz sizlerden ricam oyunun fiyatını türkiye ile ayarlamayın aynı şekilde kalsın yaş sınırı kitlesini belirlemiş oluruz böylece =) hem ben fazla vermemiş olurum ileride değişirse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xJustin_Case Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 On 11/20/2018 at 8:59 PM, 00ozzy00 said: süper oyunu türk arkadaşlarımıza daha çok duyurmuş oluruz sizlerden ricam oyunun fiyatını türkiye ile ayarlamayın aynı şekilde kalsın yaş sınırı kitlesini belirlemiş oluruz böylece 😃 hem ben fazla vermemiş olurum ileride değişirse Bu oyunun fiyatını 10 lira yapsalar da yaş sınırının çok aşağılara ineceğini düşünmüyorum. 20-25 yaşındaki gençler de bir süre oyunu anlamıyorlar bir süre. Sabır ve emek istiyor çünkü. PUBG Fortnite gibi bir kitlesi isteseler de olmayacak zaten. Olmasın da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaan1453 Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 merhaba oyunu indirecektim fakat satın alımda bir hata oluştu diyor nedeni nedir bilen varmı acaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SainThanatos Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Takibe alıyorum. Umarım en yakın zamanda da oyun güzel bir indirime girer ve bizde alabiliriz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwhiplashx Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 On 5/26/2020 at 5:56 PM, kaan1453 said: merhaba oyunu indirecektim fakat satın alımda bir hata oluştu diyor nedeni nedir bilen varmı acaba? satin alma icin kredi kartini kontrol etmelisin. eger sanal kart kullaniyorsan zaman zaman sanal karta izin vermiyor bu tip alt yapilar. onun disinda adamlarin sistemleri satin alma konusunda hic sikinti cikarmadan islemi tamamliyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anladymn Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Merhaba, Şöyle bir sorum var oyunu oynarken bir wasd tuşlarına basarak karakteri hareket ettirerek bir duvarın kenarından bakıp bakıp çıkıyor ama sorunum şu ki sanki pingim 700 800 gibiymiş gibi tuş basmalarını geç algılıyor bunun sebebini bir türlü çözemedim yoksa oyunun mekaniği mi bu şekilde bilmiyorum. Bir diğer sorum da normal mouse hassasiyetinin yanı sıra koşarken mouse çevirdiğimde sanki hassasiyet daha düşük gibi çeviriyor gibi değil öyle zaten. Normal hassasiyet 2 diyelim ama koşarken 0.5 e düşüyor bunun sebepleri nelerdir ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertgokhan Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 On 12/22/2021 at 11:55 AM, anladymn said: Merhaba, Şöyle bir sorum var oyunu oynarken bir wasd tuşlarına basarak karakteri hareket ettirerek bir duvarın kenarından bakıp bakıp çıkıyor ama sorunum şu ki sanki pingim 700 800 gibiymiş gibi tuş basmalarını geç algılıyor bunun sebebini bir türlü çözemedim yoksa oyunun mekaniği mi bu şekilde bilmiyorum. Bir diğer sorum da normal mouse hassasiyetinin yanı sıra koşarken mouse çevirdiğimde sanki hassasiyet daha düşük gibi çeviriyor gibi değil öyle zaten. Normal hassasiyet 2 diyelim ama koşarken 0.5 e düşüyor bunun sebepleri nelerdir ? merhaba konu üzerinden geçmiş ancan bende aynı problemi yaşıyorum belki problem değildir ama bakıp kaçmak istesek karşımızdaki bizi her türlü indirir ayarı var ise yazar mısınız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts