Jump to content
Sign in to follow this  
Settenke

EFT Sherpa program

Recommended Posts

Settenke

A hegyek állhatatosságot követelnek, csak úgy mint az Escape from Tarkov. A hegyekben csak egymásra számíthatunk és a Tarkovban szükség van az ugyanolyan képességű társakra. A hegyekben csak a barátaidra számíthatsz és az Escape from Tarkovban mindig kell egy megbízható barát aki fedezi a hátad.

Csak a legerősebb, legmerészebb és legtapasztaltabb mászókból lesznek himalájai Sherpák és csak a legerősebb, legmerészebb és legtapasztaltabb játékosokból kerülhetnek ki az EFT Sherpái.

A himalájai Sherpa aki átvezeti az embereket a veszélyekkel teli magas hegyvidékeken, halálos veszélyeken, gleccsereken és hasadékokon, aki tudja hol lehetnek csapdák az úton, aki tudja hogy egy extra tekercs kötél vagy mászókampó kell mára vagy extra gránátok vagy mesterlövész puska.

Ehhez hasonlóan az EFT-ben is a Sherpa egy veterán, tapasztalt játékos a közel és távoli harc mestere, alkalmazkodik a taktikához. Nem kockáztat, nap nap után behatol Tarkovba hogy megvívjon az ellenségeivel. A keze határozott, járása tévedhetetlen.

Csak egy Sherpa tud egy újoncot megtanítani és figyelmeztetni a gyors és dicstelen halálra. Az állhatatosság önmagában nem elég, nem elég ahhoz hogy az Elbruszt megmásszuk, nem elég ahhoz hogy az EFT helyeit kitakarítsuk. Ehhez képességek kellenek, képességek amit gyakorlás által szereztünk meg.

A Sherpa újoncokat képez. Beviszi őket magával a csatába. A Sherpa figyelmezteti őket: Vigyázz az ott egy gödör.

A Sherpa megmenti az újoncot mikor az az újratöltéssel bénázik, mikor a hangos szívdobogás közepette az újonc csak egy éles csattanást hall a mesterlövész puskából és a Sherpa nyugodt

A Sherpa az egy speciális titulus, nem mindenkinek való csak az arra legérdemlegesebbeknek. A Sherpa rendszeresen fog kapni speciális lőszereket/felszerelést a Battlestate Games-től, cserébe a veszélyes munkájáért. Speciális rendfokozata less a fórumon és a legfontosabb: a kiváló szolgálatáért a Sherpát egy speciális fegyverrel jutalmazzuk meg amit máshogy nem lehet megszerezni a játékban, és tuti halálos less!

Hamarosan még több részletet árulunk el a Sherpa programról az EFT-ben és… sok szerencsét a harcban, türelmet az újoncok kiképzéséhez, leendő Sherpa!!!

  • Like 1
  • Hot 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
massiach

Sherpa :D:D :D!

Amúgy nem rossz kezdeményezés. Majd a megvalósítás dönt, hogy ennek lesz-e bármi értelme.

Edited by massiach

Share this post


Link to post
Share on other sites
Settenke

Nagy vita van erről, hogy is kellene megvalósítani és még semmi sincs kőbe vésve, de tény, hogy a játéknak szüksége van egy ilyen "szolgáltatásra" és aki másra áldozza a saját szabadidjét az viszont megérdemel valamit érte cserébe.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zagloba

Na haló embörök!

Először is köszönöm a nagyköveteknek, hogy képviselik a magyar közösséget! Maximális tisztelet. Ezt a Sherpa dolog nekem nagyon tetszik, mert tudnám segíteni a kezdőket. Mondjuk nekem főleg a ritka, vagy ritkább cuccok és küldetés tárgyak beszerzése képezi a fő profilomat. Illetve van egy kis tapasztalatom a magányosan végrehajtott túlélés és harcok terén is.

Majd még átgondolom a 0.10 és 0.11 után.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2