Jump to content
DoughnutDoggo

Loads servers but doesnt let me connect

Recommended Posts

DoughnutDoggo

When I try to play the game as a scav it always immediately upon loading it says "lost connection to server" or something along those lines. I can connect sometimes as a PMC but that also is a hit and miss situation. I disabled my firewall and anti virus still did not fix the issue. Any ideas?

Edited by DoughnutDoggo

Share this post


Link to post
Share on other sites
lawlstar

This happens to me as well.  I just purchased the game and installed.

Scav, Interchange, early, ready, it loads, fades to black, and immediately shows a popup: "Server connection lost" after about 65-75 seconds.

Windows firewall is disabled, no antivirus installed.

I have tried the following:

  • logging out/logging back in of the BSG Launcher
  • auto server location
  • selecting a single server location
  • selecting multiple server locations
  • selecting different maps
  • joining a group or solo
  • restarting after install
  • WiFi / wired connection

Please help. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2