Jump to content
Sign in to follow this  
LemmingRuss

Menu lag/stalling (after raid)

Recommended Posts

LemmingRuss

Just looking for any sort of fix to this.

Whenever I open the game, the traders work fine.  No major loading problems or lag.  But when I play a single raid (Scav or PMC, it doesn't matter) they lag completely.  Clicking a trader takes about 15-30 seconds and the game stops responding from about 5-10 seconds in. The stash and showcase menus lag slightly and trades also take a couple of seconds.

This is for all of the traders and also stalls when trying to leave.

Anyone got any ideas?  I'm running the game from an i7 processor with 16GB RAM and a GTX970 4GB GPU.

Edited by LemmingRuss

Share this post


Link to post
Share on other sites
mymaineod

Delete your cache folder inside the install directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LemmingRuss
1 hour ago, Necriss said:

Delete your cache folder inside the install directory.

Which install directory?  The game or the launcher?  I completely uninstalled, deleted and re-installed the entire game just this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2