Jump to content
Sign in to follow this  
Settenke

Kezdődik az EFT Sherpa program!!!

Recommended Posts

Settenke

A hegyek állhatatosságot követelnek, csak úgy mint az Escape from Tarkov. A hegyekben csak egymásra számíthatunk és a Tarkovban szükség van az ugyanolyan képességű társakra. A hegyekben csak a barátaidra számíthatsz és az Escape from Tarkovban mindig kell egy megbízható barát aki fedezi a hátad.

Csak a legerősebb, legmerészebb és legtapasztaltabb mászókból lesznek himalájai Sherpák és csak a legerősebb, legmerészebb és legtapasztaltabb játékosokból kerülhetnek ki az EFT Sherpái.

A himalájai Sherpa aki átvezeti az embereket a veszélyekkel teli magas hegyvidékeken, halálos veszélyeken, gleccsereken és hasadékokon, aki tudja hol lehetnek csapdák az úton, aki tudja hogy egy extra tekercs kötél vagy mászókampó kell mára vagy extra gránátok vagy mesterlövész puska.

Ehhez hasonlóan az EFT-ben is a Sherpa egy veterán, tapasztalt játékos a közel és távoli harc mestere, alkalmazkodik a taktikához. Nem kockáztat, nap nap után behatol Tarkovba hogy megvívjon az ellenségeivel. A keze határozott, járása tévedhetetlen.

Csak egy Sherpa tud egy újoncot megtanítani és figyelmeztetni a gyors és dicstelen halálra. Az állhatatosság önmagában nem elég, nem elég ahhoz hogy az Elbruszt megmásszuk, nem elég ahhoz hogy az EFT helyeit kitakarítsuk. Ehhez képességek kellenek, képességek amit gyakorlás által szereztünk meg.

A Sherpa újoncokat képez. Beviszi őket magával a csatába. A Sherpa figyelmezteti őket: Vigyázz az ott egy gödör.

A Sherpa megmenti az újoncot mikor az az újratöltéssel bénázik, mikor a hangos szívdobogás közepette az újonc csak egy éles csattanást hall a mesterlövész puskából és a Sherpa nyugodt hangját: mínusz egy...

A Sherpa az egy speciális titulus, nem mindenkinek való csak az arra legérdemlegesebbeknek. A Sherpa rendszeresen fog kapni speciális lőszereket/felszerelést a Battlestate Games-től, cserébe a veszélyes munkájáért. A kezdőknek ő fogja kiosztani küldetéshez szükséges fegyvert és felszerelést.

Speciális rendfokozata less a fórumon és a legfontosabb: a kiváló szolgálatáért a Sherpát egy speciális szalaggal fogjuk jutalmazni, részletek később lesznek elérhetőek ezzel kapcsolatban.

A Sherpa program MA indul!!!

Sok szerencsét és türelmet kívánunk az újoncok kiképzéséhez!

Jelentkezni Sherpának az alább linken lehet:

https://www.escapefromtarkov.com/sherpa/request

Sherpa segítségét pedig itt lehet kérni:
https://www.escapefromtarkov.com/sherpa

Hírek a Sherpa fórumban pedig itt találhatóak:
https://forum.escapefromtarkov.com/forum/87-sherpa/

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2