Jump to content
Sign in to follow this  
j0zeph

Mesaj din partea lui Nikita Buyanov, COO BattleState Games

Recommended Posts

j0zeph

Mesajul de mai jos este din partea lui Nikita Buyanov, COO al BattleState Games.

Buna ziua , dragi jucatori! 

Vrem sa va anuntam ce se intampla acum.

Deci, acum finalizam lucrurile legate de patch-ul 0.11, mai ales noua harta - aceasta necesita o multa munca suplimentara, pentru ca folosim noi tipuri de iluminare (mai frumos, mai fizic, etc), care necesita optimizari, noi tipuri de iesiri care vor functiona ca mini-misiuni. Departamentul artistic lucreaza 24/7 sa livreze noua harta. De asemenea vom introduce un nou tip de AI, pradă unicat pentru aceasta harta. Ideea in general este sa o facem mai dificila, provocatoare si interesanta.

Aceasta actualizare aduce mai multe echipamente, arme si multe alte itemuri. De exemplu acoperim niste lacune existente acum in materie de armura, adaugand veste sovietice din prezent. De asemenea in acest patch dorim sa crestem utilizarea platformei AR-15 prin adaugarea ADAR versiunea civila AR-15, HK416 si marind disponibilitatea lui M4. Plus noi tipuri de gloante. Vroiati munitie RIP? Pazea ca vine!

Deci, chiar acum in materie de continut este mai mult vorba de cantitate, vom incerca sa adaugam cat mai mult posibil, toate informatiile vor fi publicate in patch-notes pentru versiunea 0.11.

Da, vor fi si diverse remedieri si optimizari, ca de obicei. Dar, din nou, atentia principala a acestei actualizari este noua harta. Dupa 0.11 va fi o urmatoare actualizare intermediara mare pentru fix-uri si optimizari.

Dupa cum puteti vedea tot ce ne dorim sa facem este Jocul, Experienta pentru voi, asta este telul nostru. Intelegem ca daca vrem sa il atingem trebuie sa ne ocupam de tot, inclusiv lucruri fara legatura cu productia jocului - provocari, acuzatii, dezinformare, dezgust. No voi intra in aceste subiecte, vreau doar sa va spun ca experienta voastra, securitatea voastra sunt prioritati de TOP pentru noi. Si asa vor ramane totdeauna. Noi stim ce trebuie sa facem si cum sa o facem. Multumim celor care ne sustin, nu va faceti griji cu privire la nimic, noi suntem aici si alaturi de voi!

In acest moment avem nevoie de mai mult timp ( si de noroc ) pentru a termina aceasta actualizare. Chiar ne dorim sa o lansam inaintea anului nou. Din nou multumim pentru sprijinul acordat.

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2