Jump to content
Sign in to follow this  
Luxxx_Maximus

Poruka Nikite Bujanova, COO Battlestate Games

Recommended Posts

Zdravo, najdraži igrači!

Samo želim da vam kažem, šta se dešava.

Dakle, trenutno završavamo sve stvari vezane za 0.11, naročito novu mapu - za ovo je potrebno puno dodatnih radova, jer koristimo novi vid osvetljenja (lepši, više fizički itd.), koji zahtevaju dodatnu optimizaciju, i nove tipove izlaza, koji rade kao mini zadaci. Dakle, odeljenje umetnosti radi 24/7 da isporuči ovu novu mapu. Takođe će se pojaviti nova vrsta AI, I jedinstveni plen za ovu mapu. Opšta ideja je da ova mapa bude izazovna, teška i zanimljiva.

Ova ispravka donosi više opreme, više oružja i drugih stvari. Na primer, pokrivamo ove praznine u trenutno raspoloživom oklopu, dodajući nove prsluke sovjetske ere. Takođe u ovom ažuriranju želimo da povećamo upotrebu AR-15 platforme dodajući ADAR civilnim AR-15, HK416 i podizanjem dostupnosti M4. Uključene su i nove vrste municije. Tražila RIP municiju? Izvolite!

Dakle, sad u smislu sadržaja više smo fokusirani na količinu - pokušaćemo da dodamo što je više moguće. Sve to će biti obelodanjeno u 0.11 beleškama.

Da, biće različitih popravki, kao i uvek dodatne optimizacije. Ali, opet, glavni fokus ovog ažuriranja je nova mapa. Posle 0.11 postojaće sledeća velika popravka / optimizacija ažuriranja.

Kao što vidite, sve što želimo je da napravimo Igru, Iskustvo za vas, to je cilj za nas. I shvatamo da ako želimo doći do njega - mora ćemo se pozabaviti svemu, uključujući i stvari koje nisu povezane s stvarnom proizvodnjom igre - provokacijama, optužbama, dezinformacijama. Neću otići na ove teme. Samo ću reći da vaše iskustvo, vaša sigurnost su TOP prioriteti za nas. I uvek su bili. Mi znamo šta da radimo i kako to da uradimo. Velika zahvalnost našim pristalicama - ne brinite za sve, tu smo i sa vama.

Sada nam treba više vremena (i sreće) da dovršimo ovo ažuriranje. Stvarno I zaista želimo da je pustimo pre Nove godine. Opet, hvala na vašoj podršci.

  • Thanks 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
b38e7c858218a416ef714554dce933a2