Jump to content
Sign in to follow this  
j0zeph

Mesaj in legatura cu situatia Eroktic

Recommended Posts

j0zeph

Ne dorim sa comentam un pic situatia creata in jurul lui Eroktic.

Toate incercarile de a ne acuza ca ignoram parerile jucatorilor loiali cu greu pot fi privite ca altceva decat o provocare flagranta. Ca de obicei monitorizam tot feedback-ul si luam tot in considerare. De data aceasta, cu regret, a trebuit sa actionam in forta.

In ultimul timp Eroktic a decis sa adopte si sa promoveze o atitudine negativista, de asemenea sa promoveze persoane care au aratat clar o pozitie ostila la adresa noastra. Eroktic a lansat un video in care, intr-o maniera tendentioasa, ne acuza de incompetenta care ar fi dus la pierderea a credentialelor a 2 milioane de utilizatori. Acest video era bazat pe documentul altcuiva care descria procesul de a obtine informatii importante despre profiluri prin tabelele de statistici (nickname, ID, statistici din rating). Cu toate acestea dupa verificarile noastre suntem convinsi ca nicio scurgere de informatii nu a avut loc. Eroktic a inceput sa imprastie zvonuri ca trisorii va pot fura contul si veti ajunge banat pentru folosirea de cheaturi. Aceste informatii sunt false.

Eroktic a lansat urmatorul video fara sa ia in considerare actiunile noastre si a incercat sa faca un fiasco din situatia asta. A publicat un video care ar fi demonstrat ca acele scurgeri de informatii exista si 90% din profilele jucatorilor ar fi banati deja. Din nou, a creat acest video la modul cinic si non-constructiv. Am facut investigatii in legatura cu declaratiile si suntem convinsi ca acel videoclip este plin de minciuni. Conform informatiilor disponibile in video am gasit acele profiluri compromise. Dupa o scurta cautare am descoperit ca toate datele celor 3 conturi din videoclip erau disponibile public pe internet, mai cu seama intr-o baza de date date a unui cunoscut joc, care a avut scurgeri de informatii acum un an. De ce au mers parolele? Pentru ca destul de des utilizatorii folosesc aclasi email si parola pentru mai multe profiluri. Am luat masuri imediat si am fortat utilizatorii conturilor cu pricina sa isi schimbe parola. In plus am inceput un proces de a imbunatati siguranta profilelor in cazul unor amenintari REALE.

Deja la acest moment publicitatea negativa pe fundalul actiunilor lui Eroktic a facut sa creasca numarul de mesaje ale utilizatorilor ingrijorati dar si a postarilor provocatoare si speculative a persoanelor rau-intentionate. Decizia de a reactiona si a sesiza Youtube in legatura cu continului canalului lui a trebuit luata pentru a opri dezinformarea si ura pe care le imprastia. Mai mult decat atat, noi nu am dorit si nu dorim ca aceasta persoana sa fie asociata jocului nostru. Actiunile sale deliberat distructive nu pot fi considerate "critici" indiferent cum le-ai privi. Eroktic are o lunga istorie de atitudine negativa fata de proiectul nostru, companie si jucatori, iar actiunile recente au intrecut masura.

Relatia dintre devs si jucatori este bazata pe incredere si respect reciproc. Noi dorim sa ne manifestam din nou pozitia - vom avea totdeauna zero toleranta la minciuni, provocari, hack-uri, comportament distructiv, etc.

Va rugam nu va lasati influentati de instigarile aduse de diverse persoane, sa nu credeti ceea ce scriu acestia fara a va baza pe dovezi.

Va multumim pentru atentie.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2