Jump to content
Sign in to follow this  
j0zeph

Comentarii legate de situatia recenta.

Recommended Posts

j0zeph

Dragi utilizatori!

Evenimentele recente legate de restricționarea canalului de Youtube a lui Eroktic au provocat un răspuns amplu din partea utilizatorilor proiectului Escape from Tarkov.

In primul rând dorim sa rețineți ca opinia dvs. privind Escape from Tarkov este extrem de importanta pentru noi și asta este ce ne-a ghidat în toate acțiunile noastre - ideea ca informațiile false nu ar trebui sa influențeze opinia voastră. Din nefericire toate informațiile din videoclipurile recente ale acestui streamer erau calomnioase, acuzând dezvoltatorii de incapacitatea de a securiza datele utilizatorilor.

Facem toate eforturile posibile pentru a păstra confidențialitatea informațiilor încredințate de către utilizatori dar și de a menține un mediu de comunicare cât mai confortabil în comunitatea noastră. Acesta este motivul pentru care am crezut de cuviința ca restricționarea accesului la videoclipurile lui Eroktic este o măsură necesara. O măsură pe care am luat-o rapid și cu buna știința pentru ca afecta binele utilizatorilor noștri.

Cu toate astea dorim sa subliniem în mod special faptul ca am restricționat accesul numai la videoclipurile legate de proiect care au conținut nereguli, în timp ce restul videoclipurilor EFT rămân pe canalul Youtube al lui Eroktic. Chiar acum monitorizam cu atenție videoclipurile care au prezentat una sau mai multe afirmații false, provocări sau încălcări ale legii, iar ca urmare a acestei monitorizări vom lua decizia finala pentru fiecare video în parte ( strike-ul youtube rămâne sau este eliminat ).

Înțelegem atitudinea negativa a unora cu privire la aceasta situație însa va îndemnam sa evaluați situația în întreg ansamblul înainte de a trece la un nou val de acuzații.

 

Va mulțumim.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Neyreyan

Pe scurt, bsg sunt niste adolescenti batuti in cap. Omul ala a sustinut jocul cand era necunoscut si a ajutat sa vanda poate mii de copii ale jocului.

Nu sunt de acord cu ce a facut dar cum poate o companie de jocuri sa inchida un canal doar ca are informatii nesigure cu legatura la un risc potential la un joc?

Au dat copyright flag la 44 de videouri, daca au vrut doar sa il sperie puteau sa o faca doar la un video dar asa s-au asigurat ca au distrus munca de cativa ani a unui singur om si facut lupta Corporatie vs un idiot care face clipuri.

Nu au facut decat sa atraga atentia youtuberilor mari care se ocupa cu stiri legate de jocuri si practici ale companiilor mari. O sa le expuna toate problemele in legatura cu vanzarea jocului, problemlor actuale si faptul ca si-au depasit toate termenele.

Chestia asta legata cu problemele jocului cand jumatate din jucatori se lasa de joc ca e imposibil de jucat nu o sa faca decat sa taie fondurile pt bsg si ei o sa zica, ca nu mai au bani sa termine jocul:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
j0zeph

Sincer nu stiu cum o sa iasa, sper sa fie bine la final pentru ca altfel toata nebunia asta daca afecteaza BSG intr-un mod negativ ne-o luam cu totii, ca jucatori.

Nu tin partea nimanui in mod special, dar totusi daca cineva arunca cu noroi in altcineva fara sa comunice cu el inainte atunci si-o ia conform legii naturale de actiune si reactiune... raspunsul e poate prea dur dar totusi nu cred ca pupincurismul este solutia... BSG este o echipa care stie ce vrea sa faca si are niste reguli stabilite de ei pe care le impun pentru ca se simt siguri pe ei si pe produsul creat.

din nou, sper sa iasa bine totul ca nu imi place agitatia sau negativismul asta... sper sa treaca repede si fara urme pe produsul pe care ni-l dorim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2