Jump to content
Sign in to follow this  
j0zeph

Sarbatorim Anul Nou in Tarkov!

Recommended Posts

j0zeph

Sărbători fericite tuturor jucătorilor, de Anul Nou!

 

EfT_Post_NewYear19_StartAction.jpg

Începând cu 28 Decembrie 2018 pana pe 6 Ianuarie 2019 un eveniment de proporții va avea loc în Escape from Tarkov, din nou.

In primul rând, ca parte a evenimentului, grupuri de utilizatori înregistrați pe site-ul oficial al proiectului ( www.escapefromtarkov.com/registration ) care nu au intrat în beta încă vor primi acces temporar gratuit la joc. O parte din utilizatori vor primi acces temporar 14 zile la joc. Aceștia vor fi aleși aleator prioritizând în funcție de vechimea înregistrării.

In al doilea rând jocul va putea fi cumpărat cu 25% discount timp de 10 zile, discountul se aplica tuturor tipurilor de tranzacții (cumpărare, upgrade, cadou).

In ultimul rând studioul a pregătit cadouri speciale pentru toți jucătorii. Cei care care cumpără jocul în primele 10 zile de la începerea evenimentului primesc garantat echipament adițional în joc cu posibilitatea de a-l primi din nou după fiecare wipe (inclusiv resetarea manuala a profilului) pe o perioada de 6 luni.

 

Jucătorii care au cumpărat orice pachet după data de 28 decembrie 2017 (începutul aceluiași eveniment de anul trecut) și înainte de începutul actualului eveniment vor primi:

  • Echipament adițional în joc,
  • O cheie pentru acces temporar de 14 zile pentru a o face cadou unui prieten (activarea trebuie făcută în timpul evenimentului, 28 Dec- 6 Ian )

 

Jucătorii care au cumpărat orice pachet înainte de 28 Decembrie 2017 vor primi:

  • Echipament adițional în joc
  • Doua chei pentru acces temporar de 14 zile pentru a le face cadou, la fel activarea lor trebuie făcută în timpul evenimentului

 

Jucătorii care au cumpărat orice pachet înainte de Beta-Testing (27 Iulie 2017) vor primi de asemenea cadou:

  • Cod promo pentru ediția standard Escape from Tarkov
  • Echipament adițional în joc
  • Doua chei pentru acces temporar de 14 zile pentru a le face cadou, la fel activarea lor trebuie făcută în timpul evenimentului

 

De asemenea studioul ne-a informat ca în viitorul update, plănuit sa fie lansat înainte de finalul anului, va fi inclusa o harta noua "TerraGroup Labs" cu mecanici noi de ieșire din raid, harta "Interchange" va primi un nou scav-boss Killa, foarte multe obiecte noi în joc - arme, echipamente, etc despre care veți afla mai multe informații în viitorul apropiat.

 

In anul următor jocul va avea mecanici noi cum ar fi recuperarea vieții în afara raidului, un sistem de customizare a hainelor, VOIP, îmbunatățirea în continuare a armelor și a jucătorului, skilluri noi, sistemul de a crea și publica arme predefinite, etc. Plănuim sa continuam optimizările pe partea grafica și a componentei netcode, remedierea bug-urilor și a problemelor. In viitorul apropiat studioul plănuiește sa adauge o ascunzătoare, noi locații, arme și alte itemuri, sa aducă modificări tehnice jocului astfel încât sa îmbunătățească interacțiunea cu echipamentele și armele, sa înnoiască platforma jocului și actualizare grafica.

Pentru a afla mai multe despre planurile de testare a proiectului și achiziție va rugam sa vizitați pagina oficiala a proiectului https://www.escapefromtarkov.com/preorder-page

Pentru a fi la curent cu anunțurile din joc, evenimente sau munca în derulare puteți sa va urmăriți canalul oficial Twitter al studioului https://twitter.com/bstategames sau să vă alăturați canalului Telegram dedicat https://t.me/escapefromtarkovEN 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2