Jump to content
Sign in to follow this  
FireFistAceGR

Έκθεση Κατάστασης - 25 του Γενάρη του 2019

Recommended Posts

FireFistAceGR

Escapers, εδώ είναι ένα μήνυμα από τον ίδιο τον COO της Battlestate, για την τρέχουσα κατάσταση του Studio Νικήτα Buyanov.


 

Quote

 

Γειιααααα σου Κοσμεεεε!

 Χαίρομαι που σας «βλέπω» όλους σε καλή διάθεση (ή όχι). Θέλω να σας πω για το τι; συμβαίνει στο studio αυτή τη στιγμή.

Έτσι, όπως γνωρίζετε, εργαζόμαστε για τα επόμενα ενδιάμεσα patch με διορθώσεις και βελτιστοποιήσεις ως επί το πλείστον.

Έτσι λοιπόν, εδώ είναι μερικά κύρια καθήκοντα που εργαζόμαστε.

Κολλήματα και stuttering.Ζητήματα επιδόσεων

・Έχουμε φτιάξει ήδη πολλά προβλήματα τα οποία προκαλούσαν stuttering και κολλήματα. Επίσης θα υπάρξει βελτιστοποίηση, οπτικών πεδίων (picture-in-picture), απόδοση γρασιδιού, εφαρμόζοντας συνολικές βελτιστοποιήσεις στους χάρτες και ούτω καθεξής

Διόρθωση των σφαλμάτων που σχετίζονται με τις επιδόσεις του διακομιστή

・Για να μειώθει το d-sync και το lag. Επίσης συγχρονισμός πορτών, lag στην αρχή του raid, αντιμετώπιση crash του διακομιστή - θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.

Βελτιωμένη κάθετη τοποθέτηση στον ήχο

・ Αυτή τη στιγμή θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να απαλλαγούμε από αυτούς τους "ψευδής" ήχους σαν να περπατάς σε χοντρό τσιμέντο και ούτω καθεξής.Αυτό θα βελτιώσει τη συνολική τοποθέτηση(positioning) από την εκκαθάριση της σκηνής του ήχου.Μετά από αυτό σχεδιάζουμε να εφαρμόσουμε νέο-από-το μηδέν ηχοσύστημα.

Προβλήματα διείσδυσης

・Ήδη έχουμε φτιάξει κάποια θέματα περί διείσδυσης / απόκλισης από τα τζάμια στους χάρτες.Επίσης φτιάξαμε κάποια προβλήματα με την σύγκρουση της χειροβομβίδας στα τζάμια.

Πολλές διορθώσεις σφαλμάτων(bugfixes) σχετικά με το gameplay

・Για παράδειγμα - πρόβλημα με το softlock της χειροβομβίδας, πρόβλημα με την επαναφορά του στόχαστρου μετά από την ρήξη χειροβομβίδας, δαιμονισμένα scav, πολλές διορθώσεις στα AI όσο αφορά την συμπεριφορά τους με το περιβάλλον(πως να χρησιμοποιούν σωστά τις πόρτες, για παράδειγμα), πολλές διορθώσεις σχετικά με τους χάρτες(οπτικά εφέ,spawns), βελτιστοποιήσεις και διορθώσεις στο menu του παιχνιδιού.

Μικρές προσθήκες και αλλαγές Ισορροπίας

・ Ικανότητα να ακυρώνεις γρήγορα μια προσφορά από το flea market, «out of stock» ετικέτα, περισσότερες προειδοποιήσεις στo flea market,κλπ.

Ο κύριος στόχος παρ' όλ' αυτά είναι στα κολλήματα, στο stuttering και στην προβλήματα επίδοσης του παιχνιδιού.Οπότε, αν θέλετε να βοηθήσετε, στείλτε αναφορές σφαλμάτων (bugreports) αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο-α από αυτά τα προβλήματα. Επίσης, συνεχόμενα τροποποιούμε το anticheat για να κρατήσουμε το παιχνίδι δίκαιο.Συνεχώς κάθε μέρα.

Φυσικά, μερικοί από μας συνεχίζουν να κάνουν το περιεχόμενο. Αυτήν την στιγμή το τμήμα τέχνης,ζωγραφικής εργάζεται σε μια στρατιωτική βάση που ονομάζεται Rezerv (Είναι μία ειδική βάση με προμήθειες, που προστατεύεται από τις Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις). Θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες αργότερα για αυτήν την τοποθεσία - θα προσθέσουμε καινούργιους ωραίους μηχανισμούς πάνω σε αυτό. Επίσης "δουλεύεται" και η τοποθεσία Labs όπου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Το τμήμα των όπλων δουλεύει πάνω σε καινούργια όπλα (π.χ. P90),το τμήμα κινουμένων σχεδίων εργάζεται σε καινούργιες κινήσεις του χαρακτήρα. Επίσης στο 0.12 θα υπάρχει μία νέα λειτουργία που ονομάζεται Weapon Builds (αποθήκευση και γρήγορη συναρμολόγηση όπλου).

Πότε; 

-Σχεδιάζουμε να αρχίσουμε να φορτώνουμε αυτές τις ενδιάμεσες ενημερώσεις (ναι, θα ήταν καλύτερα να έχει πολλές fix ενημερώσεις για δοκιμή) πολύ σύντομα

Την επόμενη εβδομάδα;

-Πολύ πιθανόν

Φυσικά ξέχασα κάτι, Μην νομίζετε ότι αν ξεχάσω τι είπα πριν ότι δεν θα είναι στο παιχνίδι :) 

Πολλή αγάπη, Είστε οι καλύτεροι!

 

 

 

 

Edited by FireFistAceGR
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2