Jump to content

Pre-wipe Eventti


Recommended Posts

Hyvät tarkovilaiset,

Lähestymme nopeasti seuraavaa isoa Escape from tarkov patchia. Kuten varmaan huomasitte, viime päivinä BSG on pitänyt pre-wipe eventtiä. He haluaisivat tietää, mistä asioista tykkäsitte ja mistä ette tykänneet eventissä. Kirjoittakaa alas mielipiteenne eventistä, lähetän myöhemmin vastauksista pienen raportin Bsg:lle.

Kiitos vastauksista! 

Edited by Epineeri
Link to post
Share on other sites
Talventuoja

Raiderit muissakin mapeissa kuin labrassa oli mahtavaa ja toi odotettua haastetta jälleen pelaamiseen. Tosin en yhtään pitänyt pelaaja pohjaisesta ekonomiasta joka näin pienellä yhteisöllä tuhoaa pelattavuuden kun kasuaaleilla pelaajilla ei ole enään varaa mihinkään ja pelaajat joilla on aikaa pelata lähes kellon ympäri hallitsevat markettia ja määrittävät hinnat, jos joku haluaisikin pudottaa hintoja niin näillä markettia dominoivilla on niin isot puskurit ettei hintojen pudottaminen säädylliselle tasolle onnistu ilman yhteisön apua.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Raiderit muissakin mapeissa oli erittäin positiivinen yllätys, kun taas pelaaja pohjainen talous ei oikeen lämmittänyt ei ainakaan näin lyhyellä ajalla. Satunnaiset raidersquadit noissa muissa mapeissa olisi erittäin mieluinen lisä jatkossakin, oli hauska pelata fullgearilla ja joutua oikeasti miettimään että missä haluaa taistelut käydä koska PMC:t ei ole ainoa todellinen uhka.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Stage 1 ja 3 oli todella hauskoja ja pääsi harjottelemaan uusia pelitapoja kun Raidereita oli muissakin mapeissa. Hyvää reeniä myös overextendaamisen estämiseksi kun Raiderit palauttaa maanpinnalle jos yliyrittää.

Containeria oli minusta vähän turhaa testata tässä vaiheessa ekonomiaa muussa, kuin magboxin käytössä.

Stage 2 oli liian pitkä. Päivän pituinen "power shortage" on tämän tyyppisessä pelissä ihan fine, mutta useamman päivän pelaajalähtöinen ekonomia alkoi menemään siihen, että rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyvät

Stage 4 nyt on koettu aiemmissakin wipeissä (lukuunottamatta raidereita). Hauskaa pelailla täydessä gearissa ilman mitään ekonomisia rajoitteita. Tämäkin kyllä rajottuu parin päivän hauskuuteen.

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...